2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Συμπαράσταση στην ΕΡΤ (και μόνο)


Του Θανάση Νικολαΐδη



ΝΑ δούμε και τις δυο όψεις (του νομίσματος) επιμένοντας στο θέμα. Δεν είμαστε πολιτικοί μη…γίνουν εκλογές-είμαστε πολίτες. Με το κομματικό ταμπελάκι ακυρωμένο όσο η Ελλάδα λοξοκοιτάει τον γκρεμό, και για ό,τι καλύτερο. Αυτοί δικαιούνται(;) να κερδίζουν κι εμείς να διαμαρτυρόμαστε, ως φορολογούμενοι (και όχι μόνο). Και ποιοι είναι αυτοί; Οι μεν (δημόσιοι βολεμένοι) και οι δε (άρπαγες ιδιώτες).  

ΚΑΙ, βέβαια, φαίνεται πρωτοφανής η κινητοποίηση του κόσμου, με στοιχεία…λατρείας στους απολυμένους. Λες να συμπαρίσταται στην απολυμένη καθαρίστρια και στον δημοσιογράφο των 850 ευρώ της ΕΡΤ; Μπράβο του. Για το απολυμένο κομματόσκυλο, το φυτευτό και «προστατευόμενο» σε προσοδοφόρο πόστο; Ντροπή του! Και ποιοι απόμειναν; Οι διαπλεκόμενοι της κορυφής. Ακριβοπληρωμένοι και αλληλοϋποστηριζόμενοι διευθυντάδες, σύμβουλοι και «ειδικοί». Ανακάλυψαν τον  επίγειο παράδεισο με τις ηδονές του, «δημοσία δαπάνη» συντηρούμενο και χωρίς(;) ημερομηνία λήξης.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για…παρεξήγηση. Δεν ευαισθητοποιήθηκε ο κόσμος για την κα Μπίλιω (κατά κόσμον Τσουκαλά) και για τον κ. Παπαδόπουλο που δεν θα πίνει «στην υγειά μας». Για την ΕΡΤ που έκλεισε το πήρε κατάκαρδα! Για το «μαύρο» στο γυαλί της εθνική μας τηλοψίας, ανατριχιάζοντας με την ανάσα των ιδιωτών-εμπόρων του είδους- στο σβέρκο του.

ΚΑΙ αν δεχτούμε πως η συμπαράσταση είναι ανταποδοτική, γιατί να μη θυμηθούμε τα…δάκρυα των βολεμένων της ΕΡΤ για τους απολυμένους σε κανάλια που στέρεψαν (Alter και βαλε…), περιοδικά που ανέστειλαν την έκδοσή τους και εφημερίδες που έκλεισαν;

ΚΑΙ πάμε στους…πονόψυχους ιδιώτες καναλάρχες. Με την πρωτοφανή συμπαράσταση στους απολυμένους και χειμαζόμενους της ΕΡΤ. Με τα κέρδη τους και με τα χρέη τους. Βλέπουμε πνιγμένους στο…συναίσθημα τους μαγαζάτορες των ιδιωτικών μας καναλιών και ραγίζει η καρδιά μας. Πόσο τους είχαμε παρεξηγήσει…

ΑΚΟΥΣΑΝ το καμπανάκι, τα ζύγιασαν με τον Σαμαρά που δεν χωρατεύει, το  χώνεψαν πως το Κράτος ξυπνάει και πως η κρίση δεν αστειεύεται. «Λες; Λες να μας κλείσουν, αν δεν τους ξοφλήσουμε; Να ψάχνουμε για την απολεσθείσα συχνότητα στην κόλαση, στερημένοι απ’ τα μεγαχέρτζ του χαμένου παραδείσου, αν δεν καλύψουμε τα εργοδοτικά μας στα Ταμεία;». Οι σφυγμοί ανέβηκαν, οι μύτες κατέβηκαν και χώθηκαν οι ιδιώτες (εργαζόμενοι και αφεντικά) στην αγκαλιά των απολυμένων. Για δήθεν συμπαράσταση την ανάγκη φιλοτιμίαν ποιούμενοι. Σε κοινή γραμμή, αυτοί που έτρεχαν σε γραμμές παράλληλες.

Ο ΦΟΒΟΣ ενώνει, η μοιρασιά (των κερδών) διχάζει και η ζωή συνεχίζεται. Με τους περιβόητους μπροστά στον κίνδυνο να ΜΗΝ κάνουν πια παιχνίδι σε γήπεδο δικό τους και με διαιτητή πουλημένο.

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Όταν έκοξαν την φαρμακευτική αγωγή από τους αρρώστους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν άρρωστος. Όταν απόλυσαν εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν ιδιωτικός υπάλληλος.
Όταν κατεδίωξαν τους "αναρχικούς", ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν "αναρχικός".
Όταν έκλεισαν το στόμα των οικονομολόγων που αντιτάσσονταν στο ΔΝΤ, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν οικονομολόγος.
Μετά ήρθαν να απολύσουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου...»

Υπάλληλος τέως ΕΡΤ

Ανώνυμος είπε...


Κυκλοφόρησε ένα κείμενο σχετικό με την "αθλιότητα της ΕΡΤ" προερχόμενο απ' το "Φίμωτρο" και το "τρωκτικό" με μακρύ κατάλογο ονομάτων, που εισέπρατταν τερατώδη ποσά, προφανώς, απ' την τσέπη του λαού...

Ένα παράδειγμα:"ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΟΣ 324.000
ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976
κλπ,κλπ,κλπ.

Και η τερατωδία αυτή είναι δημιούργημα των τεράτων του δικομματισμού. Έτσι ώστε να μπορούν να έχουν τον έλεγχο της ενημέρωσης. Οι οποίοι προφανώς φρόντιζαν να μην υπάρχει ουσιαστική ενημέρωση. Για να μπορούν να μας φέρουν ως εδώ, που μας έφεραν.

Και τώρα "το παίζουν" Ηρακλείς της κάθαρσης...

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

Αφού έφαγαν τις σάρκες της ΕΡΤ για να μπουκώνουν τους κολλητούς τους τελικά αντί να την εξυγιάνουν την έκλεισαν!
όπως λέμε: πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι!
αντί να μπουν φυλακή όσοι παρανόμησαν και απίστησαν σε βάρος της κρατικής τηλεόρασης την πλήρωσε όπως πάντα ο λαός αι οι απλοί εργαζόμενοι...
Τους μεγαλόσχημους δημοσιοκάφρους της μη τους κλαις! ήδη έχουν φτιαχτεί και ήδη έχουν αλλού εξασφαλισμένες θεσούλες!