2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Tο e-reportaz στον "αέρα"





Ξεκινήσαμε….
Το ποιοι είμαστε δεν θα σας το πούμε σήμερα….
Θα το δείτε από την δουλειά μας….

Είμαστε πάντως από αυτούς που πιστεύουμε ότι... πρέπει να αλλάξουν πράγματα σε αυτή την χώρα όπως ο τρόπος διακυβέρνηση της, η ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης, ο δημόσιος τομέας και άλλα πολλά.
Και επειδή πιστεύουμε ότι για να...
πάμε προς το καλύτερο ως χώρα θα πρέπει πρώτα να αλλάξει ο καθένας από εμάς τις κακές του «συνήθειες», έτσι πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει και με τον τομέα της ενημέρωσης. Και αρχίζουμε από εκεί, από εμάς τους ίδιους, από την δημοσιογραφία.
Μια Ρωσική παροιμία λέει: Η αλήθεια σιωπά όταν μιλάνε τα λεφτά…Για αυτό ίσως και ο Ουμπέρτο Έκο είχε γράψει κάποτε ότι: Πριν λίγα χρόνια ακόμη όποιος ήθελε να πάρει την πολιτική εξουσία σε μια χώρα δεν είχε παρά να αποχτήσει τον έλεγχο του στρατού και της αστυνομίας….σήμερα μια χώρα ανήκει σ’ αυτόν που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης.


Εμείς θα είμαστε εδώ για όλους εκείνους που στα όσα καταγγέλλουν βρίσκουν τοίχους μπροστά τους και κλειστά αυτιά. Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε όσους αδικούνται από το σύστημα. Θα είμαστε εδώ για τους συναδέλφους που δίνουν τον δικό τους έντιμο αγώνα. Θα αποκαλύπτουμε, θα καταγγέλλουμε. Τους πάντες και τα πάντα… Δεν μας ενδιαφέρουν τα χρώματα, οι τίτλοι. Τίποτα από όλα αυτά. Μόνον οι πράξεις και οι πρακτικές.
Και ζητάμε από όλους να μας στηρίξουν, να στηρίξουν τις ιδέες μας για ένα καλύτερο αύριο της χώρας και των πολιτών της, με αξιοκρατία, με διαφάνεια. Όπως και εμείς θα στηρίξουμε όσους πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες και ιδέες.

www.e-reportaz.gr

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Μήπως ξέρετε ποιοι σε παγκόσμια κλίμακα έχουν τον έλεγχο των ΜΜΕ;

Ε, λοιπόν, αυτοί έχουν μαγειρέψει τη σημερινή χρεοκρατία, με όλα της τα συνεπακόλουθα.

Αυτοί μας σερβίρουν και το διαβόητο "αντιρατσιστικό". Και όλα τ' άλλα.

Και το κάνουν αυτό, για να μην τολμούμε να πούμε ότι αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές.

Και όχι απλά ρατσιστές, αλλά και δολοφόνοι. Και της ανθρωπότητας και της πατρίδας μας.

Οικονομικοί δολοφόνοι...


ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

Καλορίζικοι!
Καλή επιτυχία!!