2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

αυτοί είναι οι ήρωες που ζουν σήμερα δίπλα μας


το βίντεο είναι εδώ
αξίζει να το δείτε..
συγχαρητήρια στο κύριο ΣΡΟΙΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΦΑ
είμαστε εδώ να λέμε και τα αξιόλογα
δεν θελουν τον τίτλο του καλού Σαμαρείτη,, απλά θελουν να λέγονται άνθρωποι
όσοι θα δείτε το βίντεο ίσως προσπαθήσετε να την ξανάβρείτε (την ανθρωπια)
αυτοί είναι οι ήρωες που ζουν σήμερα δίπλα μας 
φύγετε απο την προπαγάνδα που προσφέρει απλόχερα το σύστημα για ατομικισμό και διχόνοια
αλληλεγγύη, ενότητα θα μας σώσει 

ειλικρινά συγκινήθηκα με την τυφλή Ιωάννα που εκπαιδεύει και χαρίζει σκύλους σε τυφλούς

Μένω άφωνος 
στο 45 του βιντεο

στην αρχή του βίντεο ο Κώστας ένας άνεργος που δίνει συσσίτιο σε εκατό άτομα τη ημέρα 

εμείς τι κάνουμε!!!!::
ΝΑ ΔΕΙΤΕ πόσο σεμνός είναι γράφει στην σελίδα ΤΟΥ

http://oallosanthropos.blogspot.gr/




ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΠΑΓΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ. ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ: KYRIE POLYXRONOPOYLE EXETE ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 3780 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ "ΗΡΩΑ" ,ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΩ, ΟΧΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΌΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΉΡΙΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,Η ΜΑΡΙΑ,Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ,Ο ΚΩΣΤΑΣ,Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ,ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΛΑΊΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΑΚΙ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΙΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΙΔΕΑ. ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΏ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚOΙΝΩΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ,ΕΠΙΚOΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΜIΛΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ,ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΝΕΙ Η ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Η ΣΕ ΒΙΛΑ.ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΜHΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΚOΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! 
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

Εμείς τί κάνουμε;
Όντως! μπράβο που αναδεικνύετε τέτοιους ανθρώπους τουλάχιστον είναι φως στο απόλυτο σκοτάδι της απανθρωπιάς που βιώνουμε...