2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Κατοχικό δάνειο + Πετρέλαια = Λεφτά Θα Υπάρχουν βρέ κουτά !


Δεν ξέρω αν ο νυν πρωθυπουργός είχε σκοπό να  επιβεβαιώσει τον πρώην με τις ενέργειές του, εκτός απ' το να τον αθωώσει για όσα του καταμαρτυρούνται,  αλλά αυτό κατάφερε.
Κάι οι έρευνες και οι εξαγγελίες για τις εξορύξεις πετρελαίου, ασχέτως αν ο λαός θα έχει μετοικίσει εν τόπο χλοερό έως τότε, κάτι τα ιλιγγιώδη ποσά του κατοχικού δανείου και των άλλων σχετικών που μας οφείλουν οι Γερμανοί, να πως δικαιώνεται το Λεφτά Υπάρχουν
Ένα ΘΑ ξέχασε να βάλει ο προηγούμενος και πέσαν’ όλοι  να τον φάνε. Λεφτά Θα Υπάρχουν εννοούσε και είναι γεγονός πλέον, αφού το είπε κι ο συμμαθητής του.Τα πειστήρια, αδιαμφισβήτητα. Οι έρευνες ξεκίνησαν ακριβώς μετά την ένταξή μας στους μηχανισμούς των μνημονίων και με εκχώρηση των δικαιωμάτων στους δανειστές. Λέτε να μην θελήσουν να βγουν τα πετρέλαια, ώστε να πάρουν πίσω τα λεφτά τους ;


Ήδη μοιράζουν τα ποσοστά, για να ξέρουν σε πόσες εκατονταετίες θα αποπληρωθούν, οπότε δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε. Είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Κάτι ακούστηκε για 60 – 20 – 20,  αλλά μικρή έχει σημασία. Και μην πείτε, ποιος είναι ο τρίτος ; Εκτός κι αν μόλις ήρθατε απ’ το διάστημα και δεν γνωρίζετε τις άριστες σχέσεις γειτονίας με την σύμμαχο και φίλη Τουρκία.  Ούτε να τολμήσετε να παραπονεθείτε, λέγοντας ότι 20% στον ιδιοκτήτη είναι λίγο, όταν ο πολυχρονεμένος σας είπα Πασάς θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να βλέπετε το φως του ήλιου πίνοντας την φραπεδιά σας.
Κι ούτε φυσικά να σας περάσει απ’ το μυαλό ότι τις γερμανικές αποζημιώσεις θα τις δώσουν μπαχτσίσι στον Άγιο Μονόφθαλμο τον  Νηστικό, να πάρει λίγο τα πάνω του που έχει μείνει πετσί και κόκκαλο, όπως θα είσαστε εσείς προσεχώς.
Θα πληρωθούν όλα, μέχρι κεραίας. Δηλαδή θα μας γεμίζουν με κεραίες τηλεφωνίας και άλλων συναφών, γερμανικής τεχνολογίας βεβαίως – βεβαίως,  θα μας φυτέψουν και κάποιες χιλιάδες δεντρογεννήτριες στα βουνά για να έχει φτηνή ενέργεια η Φράου Λάδα και όλα θα λυθούν ως δια μαγείας. Ούτε ο Χάρυ τέτοιο θαύμα.
Και συ ο πονηρός, ναι εσύ που στραβώνεις τη μούρη, όταν ακούς για σωτηρίες. Μην και τολμήσεις έστω να σκεφτείς πως όλα αυτά είναι μια πλάνη. Μην και τολμήσεις να σκεφτείς και να συνδυάσεις ότι όλα αυτά γίνονται για να ρίξει λίγο τους τόνους η Φράου Λάδα,  ώστε να συνεχίσουν να σου πίνουν το αίμα ενώ κοιμάσαι. Μην και τολμήσεις να σκεφτείς, πως θέλουν να κοιμάσαι ως τον Σεπτέμβρη ...
Μην το σκεφτείς
http://aoratipoli.blogspot.gr/



Γιάννης Μ. η φωτογραφία από τον anekdotakia

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: