2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Δημοσίευμα φωτιά της "Αξίας" για τη "μάχη Τσίπρα στη Βουλή για στήριξη εταιρείας του Κόκκαλη"!

Σχόλιο attikanea: Πότε θα τελειώσουμε με όλα αυτά τα οικονομικά λαμόγια, που στηρίζουν τα πολιτικά λαμόγια, εις βάρος του ελληνικού λαού;
ΕΛΛΗΝΕΣ, έχουμε πολύ δουλειά, για να στήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ από την αρχή.
Πρέπει πρώτα, να τελειώνουμε με ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!



Αποκαλύψεις φωτιά της εφημερίδας "Αξίας" για την διαπλοκή του Αλέξη Τσίπρα με συγκεκριμένο μεγαλοεπιχειρηματία.
Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας στη σελ. 4.>

Μετωπικό χαρακτήρα λαμβάνει η σύγκρουση των διαπλεκόμενων που αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες που είναι κρίσιμες για την πορεία των ιδιωτικοποιήσεων αλλά και για μια σειρά άλλες συμβάσεις στο νευραλγικό τομέα της ενέργειας.

Τα πανίσχυρα επιχειρηματικά συμφέροντα έχουν ... ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς κρούσης στα μέσα ενημέρωσης ενώ παράλληλα χρησιμοποιούν απροκάλυπτα και διάφορα πολιτικά πρόσωπα της επιρροής.

Στη διαμάχη άρχισαν να εμπλέκονται και πολιτικά κόμματα παίρνοντας θέση με σαφήνεια υπέρ ή κατά διαφόρων επιχειρηματικών ομίλων.

Χαρακτηριστική στην κατεύθυνση αυτή είναι η στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης στη Βουλή όπου υπερασπίστηκε με πάθος τα συμφέροντα εταιρίας που συνδέεται άμεσα με το Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο κ. Τσίπρας ανέλαβε εργολαβικά το ρόλο του συνηγόρου για μια επιδοτούμενη απ’ το ελληνικό δημόσιο επένδυση-και μάλιστα σε περιοχή που έχει χαρακτηρισθεί natura- προκαλώντας ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα μιας τέτοιας πρακτικής που είναι πρωτόγνωρη για πολιτικό κόμμα και απαγορευτική για μια πολιτική δύναμη η οποία εκφράζει την Αριστερά.

Έκπληξη και ασυλία
Η στάση του κ. Τσίπρα μπορεί να εξέπληξε τον κόσμο αλλά για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο και τη διασύνδεση πολιτικών με επιχειρηματικά συμφέροντα δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο είναι η ανυπαρξία ουσιαστικής αντίδρασης τόσο απ’ τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και απ’ τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο ατόπημα του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει εργολαβικά τη στήριξη του γνωστού διαπλεκόμενου επιχειρηματία.
Η είδηση που βγήκε απ’ τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών είναι ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει εξασφαλίσει μια ιδιότυπη ασυλία από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα με ότι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Αλλωστε η ατολμία της κυβέρνησης να φέρει στη Βουλή την τροπολογία για να μπορέσει η διοίκηση του ΟΠΑΠ να δώσει στους ενδιαφερόμενους επενδυτές όλες τις κρυφές συμβάσεις αποτελεί μια ακόμα επίδειξη ισχύος του Σωκράτη Κόκκαλη.

Στο στόχαστρο ο Δ. Μελισσανίδης

Πάντως τα μαχαίρια έχουν βγει απ’ τα θηκάρια και ο πόλεμος των διαπλεκόμενων μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνους τριγμούς στο πολιτικό σύστημα και βεβαίως πολλές παράπλευρες απώλειες.

Με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ ισχυρός διαπλεκόμενος παράγοντας μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιούν το Δημήτρη Μελλισανίδη. Με στημένα δημοσιεύματα και εκβιαστικές πρακτικές του επιπέδου ότι θα πάνε φυλακή όσοι τολμήσουν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΠΑΠ επιχειρούν να διαμορφώσουν το κατάλληλο κλίμα προκειμένου να υπονομεύσουν το διαγωνισμό. Είναι σίγουρο ότι θα το είχαν καταφέρει αν η τρόικα δεν στύλωνε τα πόδια και δεν απηύθυνε τελεσίγραφο τόσο στο ΤΑΙΠΕΔ όσο και στην κυβέρνηση.

Τα συμφέροντα όμως συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να αποτρέψουν την ιδιωτικοποίηση του οργανισμού που για δεκαετίες τώρα λεηλατούν. Γιατί αν πωληθεί ο ΟΠΑΠ τότε αυτομάτως η διαπλοκή μένει από ρευστό και παύει να έχει οποιαδήποτε ισχύ.

ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΤΣΗ

Εντελώς... τυχαία στοχοποιήθηκε απ’ το ΣΥΡΙΖΑ και ο όμιλος Λάτση. Η ενότητα γραμμής ανάμεσα στα non paper που διανέμει ο διαπλεκόμενος επιχειρηματίας που είναι σε αντιπαλότητα με τον όμιλο Λάτση με αυτά που είπε στη Βουλή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μας βάζουν σε υποψία. Οπως επίσης και οι διατεταγμένες δημοσιογραφικές έρευνες από βαποράκια δημοσιογράφους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό τα οποία επιχειρούν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα και να θολώσουν τα νερά.
Ο βρώμικος πόλεμος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενταθεί με σειρά δημοσιευμάτων τα οποία βεβαίως δεν αποσκοπούν να ενημερώσουν την κοινή γνώμη αλλά να χαλάσουν δουλειές. Ενδιαφέρον θα έχουν και οι αποκαλύψεις για διάφορα υποτιθέμενα σοβαρά μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού που έχουν επιστρατευτεί με το αζημίωτο για να συμβάλουν στο μεγάλο κόλπο.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Μαζεστίξ είπε...

Λοιπόν, ο Μελισσανίδης ο οποίος ενδιαφέρεται για τον ΟΠΑΠ είναι κολλητάρι και συμμέτοχος στην ίδια κλίκα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις εφημερίδες του βάζει μπροστινό τον Πίκουλα να εμφανίζεται ως εκδότης.
(π.χ. αθλητική εφημερίδα "Γαύρος")
Στην εφημερίδα Αξία εκδότης είναι ο Πίκουλας.
Ο νοών νοείτω, λοιπόν, για τα σχετικά δημοσιεύματα περί "Διαπλοκής του Τσίπρα στην υπόθεση του ΟΠΑΠ, που άρχισαν όταν ο Βαξεβάνης ξεσκέπασε μια ιστορία του Μελισσανίδη, γεγονός που θα μπορούσε να του στοιχίσει την μπίζνα του ΟΠΑΠ.


Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο γι' αυτήν την κατηγορία που αποδίδεται στον Τσίπρα, παρά μόνο η μανία της κλίκας Μαρινάκη-Μελισσανίδη-Φαήλου να υπερασπιστεί τα συμφέροντά τους εξαπολύοντας αστήριχτη λάσπη μέσω φίλιων ή ιδιόκτητων μιντιακών συγκροτημάτων.

Εκβιάζουν μέσω των δημοσιευμάτων αυτών τον Τσίπρα να υποχωρήσει και να τους αφήσει το πεδίο ελεύθερο να επεκτείνουν τις "υγιείς επιχειρηματικές" δραστηριότητές τους.
Ελπίζω να μη μασήσει ο Τσίπρας απ' αυτούς τους "Νύχτες".

marianaonice είπε...

@Μαζεστιξ
Μακάρι να μπορούσα να πιστέψω όσα εσύ πιστεύεις για τον Τσίπρα... θα είχα τουλάχιστον μια ελπίδα στη ζωή μου ότι κάτι μπορεί ν'αλλάξει σ' αυτό τον τόπο.
Όμως οι συμπτώσεις είναι πολλές γι' αυτόν τον νεαρό ηγέτη κόμματος που στα ξαφνικά έγινε ο μελλοντικός σωτήρας μας αφού πήρε τα διαπιστευτήρια της Αμερικής και αφού περιδιάβηκε τα μασονικά ιδρύματα εκτός του ότι άλλα λέει το πρωί για το μνημόνιο κι άλλα το βράδυ... σαν κινούμενη άμμος κατάντησε πια το πρόγραμμά του και οι στόχοι του... Άσε που έχει και κάτι πρωτοκλασσάτα στελέχη του σε επιτροπές "σοφών" και δεν συμμαζεύεται που αν αυτοί που αποτελούν την προσωποποίηση του "βρώμικου και διαχρονικού κατεστημένου" στην Ελλάδα φέρουν τη λύση στο λαό τότε εγώ θα γίνω πάππας στη θέση του Βενέδικτου!