2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ


ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΕΤΑΡΤΗ 27/3 ώρα 7 μ.μ.
Διαδηλώνουμε υπέρ του Κυπριακού Λαού και ενάντια στις απαιτήσεις της τρόικα.
Διαδηλώνουμε για τα αδέρφια μας τους Κύπριους.

Ελλάδα και Κύπρος ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Αντιδρούμε ειρηνικά και βγαίνουμε στους δρόμους.

Την Τετάρτη 7.00μμ όλοι στο Σύνταγμα!

Η Γερμανική Ευρώπη επέλεξε να τιμωρήσει τον κυπριακό λαό σέρνοντας την Κύπρο σε έναν αργό θάνατο. Τούτες τις δύσκολες ώρες για την μαρτυρική Μεγαλόνησο διαδηλώνουμε σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον Κυπριακό λαό, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και στήριξης.

« Αν αγωνιστείς μπορείς και να χάσεις. Αν δεν αγωνιστείς είσαι ήδη χαμένος ». (Μπέρτολ Μπρέχτ)

https://www.facebook.com/events/143878535786453/?notif_t=plan_user_invited

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=231529&-V=articles
΄΄Προδοτικη σταση της ελλαδας προς κυπρο! Οπως το 1974 ετσι και το 2013 γραφτηκαν στην ιστορια ως προδοτες της κυπρου!Τα μισα απο τα 9,2 δις απο τον ELA διοχετευτηκαν στην ελληνικη αγορα αλλα επομιστηκε ολο το βαρος η τραπεζα κυπρου με συνεπεια να εχει και επιπτωσεις στο κυπριο πολιτη!ΕΛΕΟΣ! Το χρεος παραμενει χρεος! Ξυπνατε..Εφαμε την 5 δις που το κουρεμα ελληνικων ομολογων και ερχονται να προστεθουν ακομα 5 δις απο το παρατραβηγμα απο τον ELA απο τις τραπεζες στην ελλαδα! Και εις ανωτερα κ. ανα(ν)στασιαδη! ΄΄ ΄΄ Αντε απο εδω ρε προδοτες υποχειρια της μερκελ!!Γαμημενοι μνημονιακοι λαμογια!!΄΄ ΄΄ xaxaxa epoulisan mas 2 fores kani stiri3i en tin antexo allo ΄΄.......... Δυστυχώς αυτού του είδους οι εκφράσεις- χαρακτηρισμοί και δεν είναι μεμονωμένες τείνει να γίνει κανόνας.

irizaar είπε...

είναι προφανές ότι γίνεται αναφορά στην κυβέρνηση της Ελλάδας και όχι στον Ελληνικό λαό. έτσι και εμείς θα πάμε για συμπαράσταση στον Κυπριακό λαό και όχι στην κυβέρνησή του που επούλησάν τους δκυό φορές

Aνεμος είπε...

όντως ανώνυμε δεν έχουν σχέση οι προδοτικές κυβερνήσεις με τον λαό ας το ξεκαθαρίσουμε