2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Καρατόμησαν τη Γεωργαντά του ΤΑΙΠΕΔ Άννα Ζωηρού

taiped
















Η περίπτωση της κα Ζωηρού θυμίζει τη στάση και την αντίδραση της κα Ζωής Γεωργαντά, η οποία αντιδρούσε στην πλασματική μεγέθυνση του ελλείμματος που έκανε ο κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ μαζί με την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου .

Σχόλιο attikanea: Τελικά οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ, έχουν περισσότερη αξιοπρέπεια και τσαγανό, από το  αδελφάτο των ανδρών με τα κατεβασμένα παντελόνια!


Αργά χτες τη νύχτα, ο υπ. Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, μετά από εισήγηση του πρώην πρόεδρου του ΤΑΙΠΕΔ Τακη Αθανασόπουλου, υπέγραψε την απομάκρυνση του μέλους του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ κας Άννας Ζωηρού με το «αιτιολογικό» ότι δεν συμφωνούσε στην εκποίηση- ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας .
 
Η κα Ζωηρού ζητούσε να μην γίνουν βιαστικές εκποιήσεις της δημόσιας περιουσίας και να αναζητηθούν καλύτερες τιμές ενόψει της πιθανής ανάκαμψης της οικονομίας.


Ακόμη, διαφωνούσε με την πώληση της ΔΕΠΑ ΔΕΣΦΑ σε επιχειρηματίες που ...  είχαν προσφέρει χαμηλότατο τίμημα ενώ οι ρώσοι προσέφεραν τετραπλάσιο τίμημα.
Επίσης, διαφωνούσε με τις συνεχείς αλλαγές του κανονισμού μετά από απαιτήσεις ενδιαφερόμενων ελλήνων ολιγαρχών.


Πριν παραιτηθεί ο κ. Αθανασόπουλος, κατηγορούμενος ήδη για κακούργηματα, είχε πει ότι « Κ. πρόεδρε μπορείτε να πουλήσετε ό,τι νομίζετε διότι ο νόμος ορίζει ότι η πώληση μπορεί να γίνει και με απλή πλειοψηφία. Η μειοψηφία η δική μου δεν σας απαγορεύει να πράξετε ότι νομίζετε. Εγώ, αρνούμαι να πάω φυλακή. Άλλωστε , και με ομόφωνη απόφαση το συμβούλιο πιθανότατα να αντιμετωπίσει στο μέλλον ποινικές περιπέτειες"
Μετά τη συζήτηση αυτή ο κ. Αθανασόπουλος λίγες ώρες πριν παραιτηθεί, επισκέφθηκε τον κ. Στουρνάρα και ζήτησε την απομάκρυνση της συμβούλου γιατί κωλυσιεργεί το έργο των αποκρατικοποιήσεων.

Μέχρι σήμερα το πρωί, δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως στην κύρια Ζωηρού η απόλυση της και πήγε κανονικά στο γραφείο της. Εκεί της απαγόρευσαν να έχει πρόσβαση στον υπολογιστή της κι όταν ζήτησε το λόγο της είπαν ότι αυτή είναι η άνωθεν εντολή.

Αυτή τη στιγμή (ήδη από τις 11) η κα Ζωηρού έχει κληθεί από τον διευθύνοντα σύμβουλο κο Εμίρη. Η περίπτωση της κα Ζωηρού θυμίζει τη στάση και την αντίδραση της κα Ζωής Γεωργαντά, η οποία αντιδρούσε στην πλασματική μεγέθυνση του ελλείμματος που έκανε ο κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ μαζί με την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου .

 Υπενθυμίζεται ότι τελικά, η κα Γεωργαντά απομακρύνθηκε απο το ΔΣ της ΕΛΣΑΤ αλλά ο κ. Γεωργίου βρίσκεται ήδη κατηγορούμενος για κακούργημα επειδή μαγείρεψε το έλλειμμα για να μπούμε στο μνημόνιο.

Η κα Άννα Ζωηρού παρά τις πιέσεις και τια απειλές δεν υπέκυψε και αναγκάστηκαν να την εκπαραθυρώσουν παρανόμως.



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: