2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Νέα δεδομένα της AOZ

Διάλεξη Νίκου Λυγερού Νέα δεδομένα της ΑΟΖ Κύπρος-Πάφος
Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
"Νέα δεδομένα της ΑΟΖ".
Αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου, Πάφος.
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013.





GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δέν τό γνωρίζετε τό θέμα καί...ἄθελά σας (;) προωθεῖτε τίς θέσεις τοῦ διεθνιστή - φεντεραλιστή θιασώτη "ἀμοιβαία γκρίζων ζωνῶν" καί..."ἀοράτων, ἀπό Ἕβρο μέχρι Μεγίστη, συνόρων"...
Μελέτη...
Ἀνάλυση...
...ἐγρήγορση.

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Ανώνυμε
στο ιστολόγιο αυτό ο καθένας συντάκτης γράφει τις απόψεις του και όλοι είναι ελεύθεροι να τις κρίνουν και ανάλογα να τις αποδεχθούν ή να τις απορρίψουν και να γράψουν τον αντίλογό τους.
Δεν προωθεί κανείς κανενός ανάρτηση. Η θεματολογία του μπλογκ είναι πολυφωνική και ο αντίλογος και η κριτική δεκτά. Όμως οι διαχειριστές έχουν μόνο την αρμοδιότητα να ελέγχουν τα τεχνικά θέματα του μπλογκ και την τυχόν ανάρτηση σχολίων που παραβαίνουν το νόμο.
Προώθηση ή λογοκρισία αναρτήσεων δεν κάνει κανείς εδώ μέσα.

Aνεμος είπε...

σέβομαι την σελίδα αλλά καταντάει αγένεια 3 αναρτήσεις την ημέρα σε προώθηση ενός κυρίου που δεν ξέρω καν για ενα συγκεκριμένο θέμα ,που ποτέ δεν έγραψε ενα σχόλιο,και σε μια σελίδα πολυφωνική όπως αυτή γράφει μονίμως για ένα συγκεκριμένο θέμα ..λυπάμαι αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες συστάσεις από τους ενωμένους.. άλλο ελευθερία και άλλο εκμετάλλευση της σελίδας για σκοπούς που δεν ξέρω ειλικρινά
αμφιβάλω αν μόνο κάνει προώθηση αμφιβάλω αν καν διαβάζει τα σχόλια στις δικές του αναρτήσεις