2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Παπακωνσταντίνου


Λυμαίνονται την χώρα 3 γενιές τώρα! και θέλουν να τους λυπηθούμε γιατί " είναι και σε κακή ψυχολογική κατάσταση" !
Κλεισμένος μέσα στο σπίτι του ο πρώην υπουργός και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του NewsIt βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 
Οι δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου σε συνεργάτες του που επικαλείται το Βήμα της Κυριακής φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρώην υπουργός φέρεται να δηλώνει πως "ξέρω ποιός έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ".
σχόλια
Βασιλης Αθηναιος ·  
Δώς τους όλους Γιώργη , δώς τους όλους. Ξεκατινιαστείτε. Δως τους τώρα που προλαβαίνεις γιατί ο ΓΑΠ για να γλιτώσει τη φυλακή θα στείλει μέσα όλους τους υπόλοιπους. Θα μπείτε που θα μπείτε τουλάχιστον ξεκατινιαστείτε πρώτα.
και εγώ είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση... γιατί μου έχουν διαλύσει το μισθό κατά 52% (και έρχτε και άλλο)...γιατί ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ...γιατί ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΛΕΠΤΟ...γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ¨ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ BLOG.... ΑΚΟΥ ΣΕ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Spiros Nikolopoulos ·  
Το ιστορικό της οικογένειας Παπακωνσταντίνου αποδεικνύει ότι οι Γερμανοί δεν έφυγαν ποτέ από την Ελλάδα. Οι γερμανοτσολιάδες της Κατοχής που έκαναν περιουσίες με τις ευλογίες του Τσολάκογλου σήμερα ανταποδίδουν τις τότε ευκολίες.
Ας ψάξει κάποιος εισαγγελέας τον βιο του κυρίου Παπακωνσταντίνου στον ΟΤΕ τότε που χόρευε η SIEMENS.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: