2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ατάκες για κλάματα του 2012


http://xeirourgeio.blogspot.gr/

Οι  Ατάκες για κλάματα του 2012, είναι οι ατάκες που, είτε μας έφεραν ενώπιον μιας θλιβερής διαπίστωσης, είτε περιγράφουν πολύ εύστοχα την θλιβερή πραγματικότητα, είτε απλά είναι για κλάματα. Κάποιες από τις ατάκες, ο Χειρουργός δεν άντεξε να τις αφήσει ασχολίαστες.
Θα ακολουθήσουν οι Ατάκες για γέλια του 2012 και οι Διάλογοι του 2012. Η κατάταξη είναι αντίστροφη, με τις καλύτερες ατάκες να βρίσκονται στο τέλος.

Βλάντιμιρ Πούτιν για την Ελλάδα: «Πρώτα της στέρησαν την βιομηχανική βάση και μετά την καλούν να παράγει από ανύπαρκτες βιομηχανίες και χωρίς να έχει λεφτά.»

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος: «Υποθηκεύουν τον πλούτο που έχουμε, αλλά και αυτόν που μπορεί να αποκτήσουμε στα εδάφη και τις θάλασσές μας»

Αλέξης Τσίπρας: «Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε. Ή αυτοί, ή εμείς. Ή θα φύγουν αυτοί από την χώρα ή τα παιδιά μας θα πάνε μετανάστες. Και θέλει σύγκρουση μετωπική».

Πάνος Καμμένος: «Περνάτε την περιουσία του ορυκτού πλούτου σε ένα μόρφωμα που έχετε δημιουργήσει για να το κατασχέσουν αύριο τα αφεντικά σας της τρόικας, της κυρίας Μέρκελ, του 4ου Γερμανικού ράιχ». 


Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: «Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις».



Φωτοσοπιά από τον μοναδικό Γκρινιαρόγατο (http://griniarogatos.blogspot.gr/)


Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: «Θέλω να λογοδοτήσω στον ελληνικό λαό. Ήμουν μέρος του συστήματος κι έχω ευθύνη. Ωστόσο, κάνω την αυτοκριτική μου».

Φόλκερ Κάουντερ, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής και της Χριστιανοκοινωνικής Ενωσης: «Να διοικηθεί η Ελλάδα από ξένο επίτροπο».

Γιώργος Τράγκας για Σημίτη (ενθυμούμενος ότι ο Σημίτης είχε πει ότι η Ελλάδα έπαψε να ζει με δανεικά): «Αυτό το κάθαρμα ο πράκτορας, όταν τα έλεγε είχε δεξιά του τον Λουκά Παπαδήμο, τον σάπιο, τον άλλον πράκτορα».

Κυριάκος Βελόπουλος βουλευτής του ΛΑΟΣ: «Ακραίοι μουσουλμανικοί θύλακες προχώρησαν στη συγκρότηση παράνομης ισλαμικής αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρίας, του θρησκευτικού νόμου του Ισλάμ».
Σχόλιο Χειρουργού: Αυτό έγινε στην Βρετανία, όπου υπάρχουν ολόκληρες περιοχές ελεγχόμενες από ακραίους ισλαμιστές όπου απαγορεύεται η είσοδος σε όσους δεν υποτάσονται στη Σαρία, εδώ δεν θα γινόταν;


Ρομάνο Πρόντι όταν ερωτήθηκε γιατί ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το 2003 δεν τιμώρησε ην Γερμανία και την Γαλλία, όταν αυτές πρώτες παραβίασαν το Σύμφωνο Σταθερότητας το οποίο οι ίδιες είχαν επιβάλει: «Προσπάθησα, αλλά αυτοί (σ.σ. oι υπουργοί Οικονομικών) μου είπαν να το βουλώσω».

Κατερίνα Ακριβοπούλου, δημοσιογράφος: «Ο Γιώργος Παπανδρέου υποθήκευσε την δημοκρατία και έκανε την χώρα αποικία».

Μίκης Θεοδωράκης: «Οι τόκοι του δανείου του ενός δισ. δολλαρίων που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου στα 1986 από μια μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα, έφτασαν στα 54 δισ. ευρώ και ξεπληρώθηκαν τελικά το 2010».

Γεώργιος Φλωρίδης: «Εμείς οι Έλληνες με μια πανάρχαια κουτοπονηριά προσπαθούμε να ξεγελάσουμε αυτούς που θέλουμε να είμαστε μαζί, αφού πρώτα έχουμε ξεγελάσει τον ίδιο τον εαυτό μας».

Γιώργος Καρατζαφέρης προς Παπαδήμο: «Τι ψαλίδι μάς περιμένει σε δύο μήνες; Αν δεν μπορείτε να μας απαντήσετε, να απευθυνθούμε στον Πολ Τόμσεν».

Μανώλης Γλέζος για την Γερμανία: «Είναι σαν θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Ερωτώ την κ. Μέρκελ: Γιατί αυτό το μίσος;».
Χένινγκ Χένς, μέλος της αποστολής του ΟΑΣΕ «Η Σερβία δέχθηκε επίθεση από το ΝΑΤΟ λόγω των ψευδών ισχυρισμών του πρώην Γερμανού υπουργού Άμυνας»
Ιβιτσα Ντάντιτς: «Οι ηττημένοι του Β' Παγκόσμιου Πολέμου πολεμάνε και εκδικούνται στην Σερβία».
Σχόλιο Χειρουργού: Τώρα εξηγούνται πολλά.



 

Γιώργος Τράγκας για Κώστα Σιμήτη: «Αυτός ο αλήτης, αυτός ο δοσίλογος ο πράκτορας, έδινε εντολές να παρακολουθούν τον Χριστόδουλο επί 24ώρου βάσεως και έπαιρνε οδηγίες από ξένα λόμπι, επίσημα και τεκμηριωμένα».

Νάιτζελ Φαράτζ, Βρετανός ευρωβουλευτής: «Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί σήμερα ότι η Ελλάδα είναι ακόμα μια αποικία».


Γιώργος Καρατζαφέρης: «Κατάλαβα μέσα εκεί ότι όλο το παιχνίδι είναι στημένο. Η τελευταία κουβέντα που τους είπα πριν φύγω ήταν ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα γλυτώσουν την κρεμάλα».

Γεράσιμος Αρσένης: «Ο κ.Φουχτελ, δεν κάνει εδώ τουρισμό, ούτε δημόσιες σχέσεις. Δεν ενδιαφέρονται οι Γερμανοί για την επιστροφή του χρέους. Μια μόνιμη επικυριαρχία επιδιώκουν στη περιοχή».

Πάνος Καμμένος: «Θα πτωχεύσουμε 100%. Θέλουν να πτωχεύσουμε αφού πρώτα υπογράψουμε τις πηγές πλούτου, τα ορυκτά, τα πετρέλαια μας».

Πάνος Καμμένος: «Να ενωθούμε για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη συμμορία η οποία ενώθηκε για να παραδώσει την Ελλάδα. Θα τιμωρηθούνε γι αυτό που κάνουν»


Αλέξης Τσίπρας: «Θέλουν να αρπάξουν κάθε πλουτοπαραγωγική δυνατότητα της χώρας. Στην κατεύθυνση αυτή, η ύφεση τους είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Γι' αυτό την αναπαράγουν με τα μέτρα λιτότητας».

Χρήστος Μαγκούφης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Καλύτερα φτωχός παρά σκλάβος».

Πολ Κρούγκμαν, νομπελίστας καθηγητής Οικονομικών: «Απορώ όχι μόνο από αυτά που ζητάει η τρόϊκα από την Ελλάδα, αλλά και από το πώς δέχονται οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί της κυβέρνησης αυτές τις απαιτήσεις».

Δημήτρης Σταμάτης βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ: «Δεν θα ψηφίσω την δανειακή σύμβαση. Δεν έχω το δικαίωμα με την ψήφο μου να διευκολύνω στο να χυθεί αίμα ελλήνων αύριο γιατί εκεί οδηγούμαστε».

Oσκαρ Λαφοντέν: «Με αυτά που κάνουν Μέρκελ και Σαρκοζί θα φέρουν εξέγερση στην Ελλάδα».

Χάνες Σβόμποντα, πρόεδρος της Ομάδας των Ευρωσοσιαλιστών: «H τρόικα έχει υιοθετήσει μια στάση ιδεολογικού τιμωρού έναντι της Ελλάδας»


Δημήτρης Καζάκης: «Υπηρετείτε ξένα αφεντικά, πουλάτε την πατρίδα σας έναντι ρευστού, συμμετέχετε σε μια κυβέρνηση δοσιλογική».

Χάρρυ Κλύν: «Ο Δικαστής είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν ο Παπανδρέου ήταν βλάκας ή πράκτορας».

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Η Ελλάς δεν μπορεί εκτός Ε.Ε., αλλά μπορεί εκτός γερμανικής μπότας».

Ντανιέλ Κον Μπεντιτ, Γάλλος Ευρωβουλευτής, «Είστε τελείως τρελοί. Αυτό που λέτε στους Ελληνες είναι: «Θέλω να βγάλω λεφτά στην πλάτη σας».

Νάιτζελ Φαρατζ, Βρετανός Ευρωβουλευτής: «Στην Ελλάδα εφαρμόζουμε τη διπλωματία με το πιστόλι στον κρόταφο». (http://www.youtube.com/watch?v=kDFeLCxFKoQ )

Αντώνης Σαμαράς: «Κάθε τόσο βγαίνουμε στη γύρα, ζητώντας τη δόση μας».

Θόδωρος Πάγκαλος: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το μνημόνιο».

Ρετζέπ Ταίπ Ερντογάν: «Η Ελλάδα προσπαθεί μειώνοντας τον πληθυσμό της να εμφανίσει περισσότερο το κατά κεφαλή εισόδημά της».


Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου 2 ημέρες αφού είχε παραιτηθεί από αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών: «Το Μνημόνιο το έθεσαν άλλα κέντρα εκτός Ευρώπης».

Ευάγγελος Βενιζελος προς Αντώνη Λαφαζάνη όταν ο δεύτερος μίλησε για συνταγματικό πραξικόπημα: «Να πείτε τη θέση σας εν γνώσει των συνεπειών του νόμου».
(http://www.youtube.com/watch?v=ZlluXfqOH9I – από το 1:10)
Σχόλιο Χειρουργού. Ο ανεκδιήγητος καρνάβαλος της διαφθοράς Βενιζέλος, αυτός που έβαλε στο σύνταγμα την ατιμωρησία των υπουργών, άφησε υπονοούμενα για τιμωρία βουλευτή αν πει την άποψή του!


Σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ: «Προδότες πολιτικοί θα έχετε το τέλος του Καντάφι. Αυτοί παγιδεύουν το μέλλον μας, εμείς ας παγιδέψουμε τα αυτοκίνητά τους. Δικαίωμα στην ελπίδα θα έχουμε όταν οι φωνές γίνουν μολότωφ, τα γιαούρτια σφαίρες και τα αβγά καλάσνικοφ».

Γιώργος Λιάνης: «Το ξέρετε ότι εγώ δεν μπορώ να ζήσω με 4000 ευρώ; Θα ζουν εκείνοι που παίρνουν 400»;

Αδωνις Γεωργιάδης: «Ψηφίστε Σαμαρά για να μην γίνει η Ελλάδα Συρία».



Μάρκος Καραμπέρης, Θεσσαλονικιός μαφιόζος: «Τους είχαν όλους στο χέρι με ένα μπουκάλι ουίσκι και μία πουτάνα. Αν βγάλω τα βίντεο που έχω θα εξαφανιστεί η Βουλή».
Αλέξης Τσίπρας: «Ο αρχηγός της μαφίας της Θεσσαλονίκης ήταν στο πολιτικό γραφείο του Βενιζέλου».

Άνγκελα Μέρκελ στον Νάιτζελ Φάρατζ, βρετανό ευρωβουλευτή, όταν ο τελευταίος την ρώτησε γιατί δεν βγάζουν εκτός Ευρώ την Ελλάδα: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Ελλάδα να φύγει, γιατί αν το κάνουμε, άλλες χώρες θα θέλουν να το κάνουν επίσης, οπότε αυτό θα είναι και το τέλος του Ευρώ».


Άνγκελα Μέρκελ για την μετανάστευση: «Σταματήστε πια να είστε προσκολλημένοι με τον τόπο σας»

Σαραντος Καργάκος: «Μπορεί το κράτος να το έχουν οι μπαμπάδες, αλλά το παρακράτος το έχουν οι βλαστοί τους».

Θόδωρος Πάγκαλος: «Είμαι υπέρ του να χάνει κάποιος την κυριαρχία του».

Πάνος Καμμένος: «Ο Τσόρτσιλ είπε: «Μεταξύ ατίμωσης και πολέμου επιλέξατε την ατίμωση. Ετοιμαστείτε για τον πόλεμο» Εγώ λέω ότι μεταξύ ατίμωσης και χρεοκοπίας επιλέξατε την ατίμωση. Ε, ετοιμαστείτε για την χρεοκοπία».

Ζαν Κλώντ Γιούνκερ, πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και επικεφαλής του Eurogroup: «Η Αυστρία, η Γερμανία, το Λουξεμβούργο ή άλλες χώρες δεν έχουν εμβάσει ακόμα κανένα φρέσκο ευρώ στην Ελλάδα, αντίθετα, λαμβάνουν τόκους».

Μαξ Κάιζερ, οικονομικός αναλυτής: «Ένας νομισματικός πόλεμος, ένας χάρτινος πόλεμος, συμβαίνει αυτή τη στιγμή, συμβαίνει τώρα, και η Ελλάδα χάνει»

Γκίντο Βεστερβέλε υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας για την επιθετικότητα της χώρας του: «Όποιος κραδαίνει το τευτονικό ρόπαλο, θα του επιστραφεί ως μπούμερανγκ».


Μπράϊαν Γουίλερ ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση στο BBC: «Η ΕΕ θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει την ομοιογένεια των κρατών μελών της».

Γκίντο Βεστερβέλε υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας: «Έχει γίνει πολλή σπέκουλα με την Ελλάδα»

Κώστας Μπέης, πολέμιος της δικτατορίας, πρώην σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου και καθηγητής νομικής Παν. Αθηνών: «Το λέω με πόνο ψυχής. Όταν έπεσε η δικτατορία, δεν υπήρχε ούτε μια δραχμή εξωτερικό δημόσιο χρέος».

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Πρέπει κάποιος να ορθώσει ανάστημα και να μην κρύβονται όλοι πίσω από τη φούστα της κ. Μέρκελ».

Αλέξης Τσίπρας: «Όταν έχεις απέναντί σου έναν Σόιμπλε και μία Μέρκελ που γνωρίζουν ποιοι τα έχουν πάρει από τη Siemens, ξέρεις ότι είσαι σε θέση αδυναμίας, γιατί αυτοί οι δύο σε κρατάνε στο χέρι».


Κυριάκος Βελόπουλος στη βουλή: «Εμπαίζετε πολιτικά τον ελληνικό λαό και αυτό δεν πρόκειται να σας το συγχωρήσει. Σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου που έρχεται. Έρχεται Γουδί».

Χρήστος Παπουτσής: «Ντρέπομαι ως πολιτικός που στη χώρα μας αντιμετωπίσαμε εκβιασμό από τη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια».

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα. Δε θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Όλα στο φως».

Λούκα Κατσέλη στον παρουσιαστή του MEGA Νίκο Στραβελάκη: «πολλοί από τους δημοσιογράφους εδώ ήταν πιο πολύ σταυροφόροι μιας άποψης, παρά ουσιαστικά να κάνουν ρεπορτάζ»

Μάριο Μόντι πρωθυπουργός Ιταλίας: «Η Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία παραχώρησαν μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας. Δεν θα ευχόμουν ποτέ κάτι τέτοιο για την Ιταλία, διότι οι συνέπειες είναι ανυπολόγιστες».

Μανώλης Μπεντενιώτης βουλευτής ΠΑΣΟΚ «Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, πως η Ελλάδα είναι η χώρα των καρτέλ».

Αλέξης Τσίπρας προς Σόιμπλε: «Να ξέρεις ότι ο καιρός που απέναντί σου στη διαπραγμάτευση ήταν αυτοί που βρίσκονται και στις λίστες της Siemens πέρασε».


Πάνος Καμένος: «δεν φτάνει μόνον ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή, πρέπει να μεγαλώσουν κατά πολύ οι πτέρυγες του Κορυδαλλού».

Λιάνα Κανέλλη για την έγκριση του κόμματος των παιδεραστών: «Τέτοια Ευρώπη δεν την θέλω, αει σιχτιρ αυτή η Ευρώπη, να το πω και τούρκικα να το καταλάβουν και οι μετανάστες εκεί».

Ζήσης Τζηκαλάγιας, βουλευτής ΝΔ: «Ψήφισα ΝΑΙ γιατί θέλω να δώσω χαρά στους χιλιάδες φίλους μου».

Θάνος Τζήμερος, σε επιστολή του στη Μέρκελ: «Αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα».

Μάλκολμ Φρέιζερ, πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας: «Οι ΗΠΑ αποσκοπούν σε σύρραξη με την Κίνα για να περιορίσουν την στρατιωτική ισχύ της».

Φραγκούλης Φράγκος τέως στρατηγός και τέως υπουργός : «Πώς μας έκαναν υπουργούς αφού σχεδιάζαμε πραξικόπημα;».


Αλέξης Τσίπρας: «Η κ. Μέρκελ αντί να φέρει μαζί της τη λίστα Χριστοφοράκου, φέρνει τους φίλους του κυρίου Χριστοφοράκου, για να προετοιμάσουν το πλιάτσικο».

Χρήστος Παπάς, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, για τον Μανώλη Γλέζο: «Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο εσχατόγερος όπως και ο εσχατόγερος της Δεξιάς Κώστας Μητσοτάκης θα κηδευτούν με λεφτά που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός (δημοσία δαπάνη)».

Κώστας Βαξεβάνης, μετά τη σύλληψή του για την δημοσίευση της «λίστας Λαγκάρντ»: «Υπόδικοι έπρεπε να είναι Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου»

Αλέξης Τσίπρας προς κυβέρνηση: «Όσες περισσότερες γνωμοδοτήσεις αντισυνταγματικότητας έχετε, τόσο χειρότερα για το σύνταγμα».

Λιάνα Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο όταν αυτό της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα».

Γιάννης Μανώλης: «Το ΠΑΣΟΚ έθεσε ως όρο για να στηρίξει την κυβέρνηση να μην υπάρξουν εξεταστικές και διώξεις κατά πολιτικών προσώπων για το πως φτάσαμε στο μνημόνιο».

Μίκης Θεοδωράκης: «Πρέπει να με φοβούνται πιο πολύ πεθαμένο παρά ζωντανό. Τους το λέω αυτό γιατί θέλουν κάτι να κάνουν με εμένα. Πεθαμένος θα είμαι πολύ πιο δυνατός από αυτούς. Το ξέρω και γι’ αυτό βγαίνω μπροστά». 


Γιάννης Στουρνάρας στον Τόμσεν δείχνοντας το ραγισμένο από τη σφαίρα τζάμι του παραθύρου: «Δεν καταλαβαίνω τι θες από την Ελλάδα. Τη βλέπεις αυτή, έγινε από σφαίρα. Εκεί θες να πάμε; Έτσι θέλεις να γίνει η Ελλάδα;».

Πάσχος Μανδραβελης, δημοσιογράφος: «Από το 1824 ζούμε από την καλοσύνη των ξένων που μας δανείζουν».


Γεράσιμος Αρσένης: «Σήμερα επαναχαράσσονται τα σύνορα».

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Είμαστε και γαμημένοι και δαρμένοι».
 

Γιάννης Δριμαλας πολιτευτής ΝΔ όταν κάποιος του επιτέθηκε για το γεγονός ότι αυτοκτονούν Έλληνες: «Στα αρχίδια μου αν πέθαναν –αυτοκτόνησαν – σκοτώθηκαν, όπως και εσένα στ’ αρχίδια σου αν σκοτώθηκαν 1000 στην Τυνησία τον προηγούμενο μήνα».

Θάνος Τζήμερος: «Να μην ξεχνάμε: Ποιοι ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στην παρέα των καταχραστών της Παντείου που έφαγαν ισόβια; Πάγκαλος, Κουβέλης, Λοβέρδος».

Γιάννης Στουρνάρας: «Στενοχωρήθηκα όταν με πήρε ξαφνικά στο τηλέφωνο ο Σόιμπλε και με μάλωσε επειδή είπα στη Βουλή για την επιμήκυνση του χρέους! Αυτό δεν έπρεπε να το πεις μου είπε. Εκεί λύγισα».

Με εκτίμηση,
Ο Χειρουργός σας
http://xeirourgeio.blogspot.gr/

6 σχόλια:

Ο Χειρουργός είπε...

Ποιός το έκανε ανάρτηση ρε παιδιά; Εγώ το είχα αφήσει στο πρόχειρο για να μην "κάτσω" πάνω από τον προηγούμενο πιο νωρίς.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά βρίσκω και φωτογραφία που δεν είχα επισυνάψει εγώ!

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

@Χειρούργε
Μην ανησυχείς.
Προφανώς η ανάρτησή σου δημοσιεύτηκε από κάποιον διαχειριστή μετά το δίωρο, απλά έμεινε η ώρα εγγραφής που είχες κάνει εσύ ίσως, στο χρονολόγιό της.
Φωτογραφία συνηθίζουμε να βάζουμε σε όλες τις αναρτήσεις για να είναι πιο ευκρινείς και ευανάγνωστες και από τις μηχανές αναζήτησης της google στα μπάνερ των φιλικών μας μπλογκ.
Νάσαι καλά και μας συγχωρείς αν σε κάναμε να απορήσεις.

Ο Χειρουργός είπε...

Κανένα πρόβλημα Μπουμπουλίνα, απλά στενοχωρέθηκα γιατί νόμισα ότι "έκατσα" πάνω στον προηγούμενο νωρίς. Όσο για την φωτογραφία, το ανέφερα ώστε αν το διαβάσει ο προηγούμενος (αυτός που έκατσα πάνω του δηλαδή - νομίζω είναι ο Άνεμος), τουλάχιστον να γνωρίζει ότι δεν ήμουν εγώ ο φταίχτης.
Κανένα πρόβλημα.
Χρόνια πολλά παρεμπιπτόντως, και καλή χρονιά. Είθε το '13 να είναι γρουσούζικο για πολιτικούς,Γερμανούς, Αμερικάνους και τραπεζίτες :-)

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

@Xειρούργε
Με συγχωρείς! Δική μου παράλειψη να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
Είθε το '13 να είναι γρουσούζικο για πολιτικούς,Γερμανούς, Αμερικάνους και τραπεζίτες! ΑΜΉΝ!
:))

Ο Χειρουργός είπε...

Ωπ! Τώρα το πρόσεξα:
Όχι Χειρούργος με τον τόνο στην παραλήγουσα (κατά το κακούργος, πανούργος, ραδιούργος), αλλά Χειρουργός, με τον τόνο στην λήγουσα (κατά το σιδηρουργός, στιχουργός).
Η διαφορά στην έννοια είναι μεγάλη μεταξύ του Χειρούργος και του Χειρουργός: Ο πρώτος παίρνει φακελάκι, ο δεύτερος σώζει ζωές.
Αρα, αν μάθεις ότι πάιρνω φακελάκι, φώναξέ με Χειρούργο. :-))
Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι, αφού βάζω (τους υπό σχολίαση) πάνω στο κρεβάτι του χειρουργείου για σφάξιμο, μάλλον χειρούργος είμαι! Χοχοοοο

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

χαχαχαχαχα!!! έχεις δίκιο! πολύ σωστή η επισήμανσή σου!
Μα φυσικά και δεν εννοούσα το Χειρούργος όπως το κακούργος... χαχαχα!!
Νάσαι καλά, μ' έκανες και γέλασα...
:)))