2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

είπε ο γάιδαρος τον πετεινό...

 

Ακούσαμε, αρχές Σεπτεμβρίου, απ’ τον Ελληνοαμερικανό κ. Μανώλη Λαμπράκη, στο CRETA TV, για τα, σχετικά με το εθνικό χρέος, 600 δισεκατομμύρια.

Και τέθηκε το ερώτημα:

Πρόκειται για παραμύθι, για παραμυθία ή για όντως συγκλονιστική αλήθεια;

Και να που τώρα έρχεται η κλίκα των αρχιαπατεώνων, ψευταράδων και κλεφταράδων πολιτικών να μας πουν ότι οι άνθρωποι, που μιλούν για τα 600 δισεκατομμύρια, είναι απατεώνες.
Για να επιβεβαιώσουν, για μια ακόμη φορά, το της παροιμίας:

«Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»!

Και επιβεβαιώνουν, λέει, τους ισχυρισμούς τους και άλλοι διαπρεπείς εκπρόσωποι των ρετιρέ της ζούγκλας του καπιταλιστικού υπόκοσμου.




Και βέβαια τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ(=μέσα μαζικής εξαπατήσεως), που, μέχρι πρότινος, σιωπούσαν, τώρα τους ακομπανιάρουν.

Και, ενώ προβάλλουν τις θέσεις των αρχιαπατεώνων πολιτικών, τους ανθρώπους αυτούς με την τακτική των επικαλύψεων και των παρεμβολών, δεν τους αφήνουν ουσιαστικά να εκθέσουν τις θέσεις τους.

Αλλά ας υποθέσουμε, όμως, ότι οι πολιτικοί αρχιαπατεώνες και τα φερέφωνά τους, ευαρεστήθηκαν, αυτή τη φορά, να εξαπατήσουν τον αφέντη τους το διάβολο, και να μας πουν την αλήθεια…

Ποιος όμως θα μπορούσε να τους πιστέψει. ύστερα απ’ τις απειράριθμες απάτες και τις προδοσίες, που έχουν διαπράξει σε βάρος εμάς και της πατρίδας;

Και τους περαιτέρω απροκάλυπτα ολέθριους σκοπούς τους!

Ήταν ποτέ δυνατόν οι δολοφόνοι, που σχεδίασαν τη διάλυση της Ελλάδας και την εξόντωση των Ελλήνων, να αφήσουν τους ανθρώπους αυτούς να πραγματοποιήσουν το εγχείρημά τους!

Γιατί αυτό, που ενδιαφέρει, πρώτιστα, τους τοκογλύφους και τους κανίβαλους του ΣΙΩΝ-ΝΑΤΟ δεν είναι τα κάποια-γι’ αυτούς- ψωροδισεκατομμύρια, τα οποία, με βάση τη δόλια σκηνοθεσία τους, δήθεν, χρωστάμε.

Είναι το φιλέτο, που λέγεται Ελλάδα, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της και τον πλούτο της και τη στρατηγική της θέση.
Κι ακόμη η απαράμιλλη πολιτισμική μας κληρονομιά μας και ο πνευματικός μας πλούτος. 

Που με νύχια και με δόντια αγωνίζονται να τα λεηλατήσουν και να τα ιδιοποιηθούν και να τα εκμεταλλευτούν.

Θα ήταν ποτέ δυνατόν τώρα, που έχουν μπήξει τα νύχια τους στο σώμα μας και τα δόντια τους στο λαιμό μας να εγκαταλείψουν το θύμα τους!

Είναι ποτέ δυνατόν ν’ αφήσουν το προαιώνιο εγκληματικό τους όνειρό μετέωρο και απραγματοποίητο!

Η πραγματικότητα φωνάζει πως θα έκαναν το παν για να ματαιώσουν μια οποιαδήποτε προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας. 

Θα μπορούσαν να σκηνοθετήσουν, για παράδειγμα, έναν εμφύλιο. Όπως έκαμαν στη Λιβύη και τώρα στη Συρία. Θα μπορούσαν να δολοφονήσουν αυτούς, που τολμούν να χαλάσουν τα σχέδιά τους.

Αλλά, επειδή έχουν στη διάθεσή τους τη συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ, τα λυσσασμένα αυτά κουτάβια του σιωνιστικού Τοκογλυφιστάν και του ναζιστικού Μερκελιστάν, προτίμησαν, όπως φαίνεται, την επιχείρηση λάσπης.

Και προσέφυγαν, λέει, και στα δικαστήρια. Προφανώς, για να κερδίσουν χρόνο και να ολοκληρώσουν τα κακουργηματικά τους σχέδια…


Και μπαίνει το ερώτημα:

Για τα διαχρονικά κακουργήματα κλοπών και ληστειών και την έσχατη προδοσία των μνημονιακών καθαρμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κλπ), δεν υπάρχουν δικαστήρια και Δικαιοσύνη!

Αλλά αυτά κουκουλώνονται με τις παραγραφές και ασυλίες και τις πάσης φύσεως νομοθετικές αλητείες…

O tempora o mores(=ω καιροί,ω ήθη)!!! Όπως θα έλεγε και ο Κικέρων…

παπα-Ηλίας


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: