2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Νάκος σε Κωνσταντοπούλου: "Ωραία αγωγή σας εχουν δώσει"

http://www.parapolitika.gr/

Ξέφυγε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ
Ξεπέρασε κάθε όριο σε αγένεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία από το πρωί μονίμως διακόπτει με φωνές και τσιρίδες όλους τους ομιλητές καταφέροντας να σπάσει τα νεύρα σε όλους. Πριν από λίγο μάλιστα ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος μην αντέχοντας άλλο τις εκτός κανονισμού απαιτήσεις της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε :
"Σταματήστε επιτέλους κυρία Κωνσταντόπούλου. Είμαι εδώ έντεκα ώρες και το μόνο που κάνω από το πρωί είναι να προσπαθώ να σας ανακαλέσω στην τάξη. Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Ωραία αγωγή σας έδωσαν" της είπε. Η αλήθεια είναι πάντως πως η συμπεριφορά της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή έχει βγάλει τους πάντες από τα ρούχα τους με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρούν επιβεβλημένη την παρέμβαση του Προεδρείου για να συνετιστεί επιτέλους.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Μιχάλης Κ είπε...

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Αφού η βασική ιδεολογία των αριστερών είναι «η πάλη ενάντια στο κατεστημένο», είναι λογικό να χρειάζονται έκρυθμες καταστάσεις. Διαφορετικά η παρουσία τους είναι άχρηστη. Έτσι η συγκεκριμένη κυρία έχει πάρει «πατριωτικά» τον ρόλο της και κάνει φασαρία παντού.
Κάτι ανάλογο έκανε κάποιος πριν χρόνια, ο οποίος πήρε «πατριωτικά» το «έξω οι λαθρομετανάστες», τρελάθηκε και βγήκε στον δρόμο πυροβολώντας λαθρομετανάστες.

enomenoibloggers είπε...

Έτσι είναι Μιχάλη.
Τα άκρα πάντα εξυπηρετούν τους ίδιους σκοτεινούς σκοπούς της εξαπάτησης του λαού με φωνές και κορώνες!.