2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ




















Ζούμε το τέλος της της δημοκρατίας στον τόπο. Η απαγόρευση βγήκε από την ναφθαλίνη κι έπιασε ...εργολαβία...

Μετά τη σύλλυψη του Κώστα Βαξεβάνη (τόλμησε να δημοσιοποιήσει τη λίστα Λαγκάρντ
) και την απομάκρυνση των παρουσιαστών της Πρωινής Ενημερωσης (ΝΕΤ), Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη (τόλμησαν να έχουν άποψη και να την εκφράσουν στην δημόσια τηλεόρασης της χώρας), ήρθε μέσα στα ξημερώματα η σύλληψη και του Σπύρου Καρατζαφέρη!!!

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Θα αρνηθώ να πληρώσω την ποινή μου για να με κλείσουν φυλακή...
Αυτό που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς ήρθε η ώρα να το σκεφτεί...
Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ψυχικού πέρασε τη νύχτα του ο Σπύρος Καρατζαφέρης, καθώς άνδρες της αστυνομίας τον συνέλαβαν, περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα, μετά το τέλος της εκπομπής του.
Όπως είπε ο ίδιος, έξω από την ισραηλινή πρεσβεία, συμβατικά αυτοκίνητα, παρουσία και ενός ένστολου, του έκλεισαν το δρόμο και τον συνέλαβαν.

Ο δημοσιογράφος θα μεταβεί σε λίγη ώρα στη σήμανση (09:30) και αργότερα στην εισαγγελία.
Ο Σπύρος Καρατζαφέρης
συνελήφθη βάσει παλαιότερου εντάλματος για την υπόθεση Γιοσάκη, όπως είπε ο ίδιος σε έκτακτη εκπομπή που έκανε ο αδερφός του και πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης στο κανάλι ΑΡΤ. «Έχω καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση», είπε, αναφερόμενος στην υπόθεση Γιοσάκη και τις αποκαλύψεις για το παραδικαστικό κύκλωμα, επίσης κατηγορείται για συκοφαντία δια του Τύπου, με αφορμή τα απόρρητα έγγραφα που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα οποία και έχει στα χέρια του.

Στη χθεσινή εκπομπή του, ο δημοσιογράφος δεν παρουσίασε τα στοιχεία, αλλά ζήτησε να παρέμβει πολιτικό στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών έτσι ώστε να γίνει διασταύρωση. Όταν αυτό δεν έγινε, προανήγγειλε την σταδιακή δημοσίευσή τους από σήμερα.
Όπως τόνισε δεν προτίθεται να πληρώσει το πρόστιμο και προτιμά να πάει φυλακή, "Θα αρνηθώ να πληρώσω την ποινή και θα πάω στον Κορυδαλλό".

GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Όλα αυτά τα φασιστικά καμώματα της ΝουΔουλικής και τρικομματικής χούντας αποβλέπουν στον αποπροσανατολισμό του λαού...

Καθώς τα καθάρματα αυτά θέλουν να περάσουν τις νομικές βαρβαρότητες του 3ου μνημονίου, χωρίς το ξέσπασμα της λαϊκής οργής:

Σαμαρά, ψευταρά
λήσταρχε και μασκαρά,
σε σιχάθηκε ο λαός!
Παρ' τη χούντα σου κι εμπρός!