2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

τα εξοχότατα μηδενικά...Ο Έριχ Φρομ, αναλύοντας τον ψυχισμό του σαδομαζοχιστή και θανατολάγνου Αδόλφου Χίτλερ, αναφέρει και το εξής καταπληκτικό:

Ο Χίτλερ, λέει, συνήθιζε να μπουσουλάει πάνω στο δάπεδο, καθώς η Εύα Μπράουν τον χτυπούσε με το μαστίγιο. 
Γεγονός, που σημαίνει ότι και στο επίπεδο των μεγαλειότατων και εξοχότατων μπορεί να συμβαίνουν και, εξόχως, γελοιωδέστατα πράγματα.
Και συμβαίνουν, ιδιαίτερα, όταν θεοποιούνται κάποιοι γελοιωδέστατοι βλάκες. Η, χάρη των οποίων, απόδοση τιμών, αποτελεί την αποθέωση της ύψιστης βλακείας.
Όπως συνέβη και, στην προκειμένη περίπτωση, με τους εξοχότατους κ.κ. Σαμαρά και Μέρκελ.

Που δεν χρειάζεται να πούμε ποιος, στην προκειμένη περίπτωση, κρατούσε το μαστίγιο και χτυπούσε….

Αφού ο εξοχότατος Πρωθυπουργός μας στεκόταν και άκουγε ή περπατούσε δίπλα στην τοκογύφτισσα σαν σκύλος δαρμένος.
Δεδομένου ότι, μαζί με τους λοιπούς κανακάρηδες της Μπίλντεμπεργκ έχουν αναλάβει, εν ονόματι του σιωνιστικού και του ναζιστικού σαδισμού, να βασανίσουν εργολαβικά τον ελληνικό λαό.
Με αποτέλεσμα να μεταβάλουν, με τα νομικά και αστυνομικά και, προπάντων, οικονομικά τους προκρούστεια μέτρα, τη χώρα της δημοκρατίας σε χώρα της δημιοκρατίας(=κράτος δημίων).
Αλλά, εκτός απ’ τα εξοχότατα μηδενικά, από το ίδιο σαδομαζοχιστικό σύνδρομο φαίνεται να κατατρύχονται και πολλά άλλα πολιτικά υπομηδενικά.
Όπως αυτοί, που δεν έκαμαν ποτέ τίποτε για την ελευθερία, και όμως προσφέρουν την ελευθερία του Αιγαίου στους Τουρκαλάδες.
Ή κάποιους ντιντήδες, που λεηλάτησαν το δημόσιο κορβανά, για να ικανοποιήσουν την ηλίθια μαλθακότητά τους. 
Και βρίσκουν πολύ φυσικό να πουλάνε οι Έλληνες τα σπίτια τους, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις βιοτικές τους ανάγκες.
Ή όπως διάφοροι πάνσοφοι ηλίθιοι, δημοσιογράφοι και σχολιαστές, που παρέλασαν απ’ τα ΜΜΕ.
Που βρήκαν την ευκαιρία να παραληρούν, για χάρη της Μέρκελ. Εξαίροντας τη μεγάλη σημασία της συγκατάβασης της τοκοκογύφτισας, που καταδέχτηκε να επισκεφτεί τους ιθαγενείς της Ελλάδας.
Χωρίς, βέβαια, να παραλείψουν να μαστιγώσουν, ξεδιάντροπα, κατά την προσφιλή τους, σαδιστική, συνήθεια, για μια ακόμη-πολλοστή φορά-το βασανισμένο λαό… 
Ο οποίος «άντεξε», όπως λένε τις τόσες, μέχρι τώρα θυσίες και ανθρωποθυσίες. Και που βέβαια είναι έτοιμος, όπως αναίσχυντα διατείνονται, να υπομείνει και πάμπολλες άλλες! Μέχρις ολοσχερούς καταστροφής και εξοντώσεως…
Γι χάρη του περιούσιου λαού των δοσίλογων και των τοκογλύφων.
Αλλά βέβαια και κάποιων δημοσιογράφων. Οι οποίοι μιλούν εκ του ασφαλούς, αφού πουλάνε πολύ ακριβά την προδοσία τους.
Προβάλλοντας, κατά κόρον, τα «θετικά» στοιχεία, του εγκληματικού και θανατηφόρου τούνελ του μνημονίου.
Και βέβαια δεν παρέλειψαν να εξάρουν την ειδυλλιακή διαδρομή των δύο “εξοχότατων” απ’ το Μέγαρο Μαξίμου, μέχρι το Προεδρικό. Όπως κάποια ρομαντική δημοσιογραφική νυφίτσα επεσήμανε.

Διαδρομή ιδιαίτερα ειδυλλιακή, αφού έγινε ερήμην του πολλάκις και ποικιλοτρόπως κακοποιημένου και αποκλεισμένου από τέτοια απαγορευμένα θεάματα, λαού. 
Αφού κρατήθηκε μακριά, στο όνομα της γνωστής βαρβαρότητας και κτηνωδίας των οργάνων προστασίας του καθενός επίσημου αλήτη.
Τα οποία έφτασαν στο κατάντημα να σκαρώσουν προβοκάτσια ακόμη και σε βάρος του κόμματος των ανεξάρτητων Ελλήνων.
Και βέβαια τι να πει κανείς για τα στρατιωτικά αγήματα και τους ευζώνους, που επί ώρες υπέφεραν για χάρη της κακόγουστης αυτής φαρσοκωμωδίας.

Προκειμένου ν’ απονείμουν τιμές και αυτοί στα εξοχότατα μηδενικά..
Και βέβαια μιλώντας για μηδενικά, είναι ολοφάνερο πως αδικούμε κατάφωρα τα μηδενικά.
Ιδιαίτερα, όταν τα συγκρίνουμε με τους ντόπιους εφιάλτες και τους διεθνείς τοκογύφτους.
Των οποίων ο βίος και η πολιτεία διαγράφουν αβυθομέτρητες-κάτω του μηδενός -τροχιές….

παπα-Ηλίας


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: