2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Ξενάγησης (Μέρκελ) συνέχεια

Του Θανάση Νικολαΐδη 

ΧΕΡΙ-χέρι με τον κ. Σαμαρά, πέρασαν (την κα Μέρκελ) απ’ την προκαθορισμένη διαδρομή. Δεν περνούσε μύγα και μας…παραδέχτηκε. Όταν η Πολιτεία το θέλει, τα καταφέρνει. Στη φύλαξη του κοσμάκη υστερεί, γιατί δεν το(ν) γουστάρει. Είδε (η κα Μέρκελ) από μακριά διαδηλωτές κι έναν πεσμένο καταγής να τον χτυπάνε μανιασμένα. Τον όρθιο και ματωμένο τον χτύπαγε ο βασανιστής με τα…όλα του. Με το κράνος και το κλομπ απ’ την ανάποδη, με τα στοιχεία του κρυμμένα, θυμίζοντας…τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη. (Θα προτείναμε να δένεται με αλυσίδα και σαν χειροπέδη απαραβίαστη το ένα άκρο του κλομπ στον καρπό του ένστολου βασανιστή, για λιγότερη απειθάρχητη αγριότητα).
ΥΣΤΕΡΑ, η κουστωδία πέρασε από μια παραλία με ελλιμενισμένα σκάφη πολυτελείας  διαφόρων μεγεθών. Την πληροφόρησαν πως είναι φοροφυγάδων που δηλώνουν πενταροδεκάρες και τα υπόλοιπα σε ασφαλείς θυρίδες της Ελβετίας ή σε ακίνητα στο Λονδίνο. Και οι βίλες, στο βουνό, που βγάζουν μάτι; (Την) οδήγησαν στην Πολεοδομία για βγάλουν άκρη. Να επισημάνουν ονόματα λαδωμένων υπογραφών και συμβούλια που εγκλημάτησαν, με το αζημίωτο.
ΑΠΡΑΚΤΟΙ και απογοητευμένοι, κίνησαν για το (μεγάλο) Τελωνείο. Εκεί, σκέφθηκε, θα υπάρχει τάξη, και όλα θα είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Είδε τριγύρω και σε σχήμα «Π» αραχτούς σε τραπεζάκια. Καθένας τους περίμενε τον φάκελο του φορτηγατζή και το…λαδάκι του.


ΚΑΙ από καύσιμα, στο δρόμο; Ψες αυξήθηκαν οι τιμές και ο βενζινάς δεν…κοιμήθηκε. Τινάχτηκε, πρωί μη τον προλάβουν οι πελάτες, σκαρφάλωσε στην ταμπελίτσα κι άλλαξε την τιμή (προς τα πάνω). Είναι ο ίδιος που θα την…ξεχάσει όταν το καύσιμο φτηνύνει και που θα δηλώσει άγνοια για τον συνάδελφό του με το νοθευμένο καύσιμο και την πειραγμένη αντλία.
ΚΙ ύστερα; Έψαξε για το στικάκι! Τα’ καναν φύλλο φτερό στο Υπουργείο ανταλλάσσοντας πονηρές ματιές κι εκείνο βρίσκονταν στο…σπίτι. Ζήτησε να μάθει για τους «αθώους» του Βατοπεδίου και για τα κατορθώματα των φυλακισμένων Σμπώκων και Άκηδων, αλλά ΔΕΝ
Ρώτησε για τους Χριστοφοράκους και για μίζες περί την Siemens.
ΤΗΝ πέρασαν από δρομάκια όπου χρυσαυγίτες κυνηγούσαν λαθρομετανάστες και διερωτήθηκε «για τι δεν πάνε (οι λαθρο) στο…ξενοδοχείο;», ρώτησε για μεγαλοφοροκλέφτες και απάντηση δεν πήρε, ψώνισε απ’ το παζάρι και δεν της κόψανε απόδειξη, έπεσε και σε «ταρίφα» και το ταξίμετρο ήταν πειραγμένο.
ΜΕ όλα αυτά φρέσκα και ζωηρά, μας κούνησε το μαντήλι φεύγοντας: Ελπίζω και εύχομαι να παραμείνετε στην Ευρωζώνη. 


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: