2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μέγαιρα και Κομανέτσι…



Αύριο ο Κομανέτσι της συγκυβέρνησης των δωσιλόγων (και όχι βέβαια, της Ελλάδας και των Ελλήνων) υποδέχεται τη Μέγαιρα των Νεοναζί του 4ου Ράιχ.

Και ασφαλώς έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, με κάπου πεντέμισι χιλιάδες αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας. 

Γιατί, όσο μεγαλύτερος κακούργος είναι κάποιος, τόσο μεγαλύτερη προστασία χρειάζεται, απ’ τους αρμόδιους προστασίας του καθενός επίσημου αλήτη.

Και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με την εκπρόσωπο των μεγαλυτέρων κακούργων της ανθρωπότητας. Και, συνάμα, του εχθρικότερου, μαζί με τους Τούρκους, λαού απέναντι στην πατρίδα μας.

Με τους οποίους ωστόσο έχουν να συζητήσουν σοβαρότατα θέματα. Προκειμένου να στηρίξουν οι ναζιστές τους δωσίλογους. Και τανάπαλιν. Όπως:



1.Να ζητήσει ο Κομανέτσι γονυπετώς συγνώμη για τον πολιτισμό, που η Ελλάδα πρόσφερε στους Ούνους και στους υπόλοιπους βάρβαρους της Ευρώπης.

Γιατί, αντί ν’ ανοίξουν τα μάτια τους και να γίνουν άνθρωποι, τυφλώθηκαν ολότελα απ’ το ελληνικό φως και έγιναν κανίβαλοι στο πολλαπλάσιο…


2.Να εκφράσει την απέραντη ευγνωμοσύνη του και να ευχαριστήσει τη Μέγαιρα του 4ου Ράιχ για τις ευεργεσίες, που πρόσφεραν στην πατρίδα μας και στο λαό μας οι κανιβαλικές ορδές των Ναζί του 3ου Ράιχ, στη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου. 

Οπότε, όπως, μεταξύ πάμπολλων άλλων, γράφει, στο μπλοκ “Ολυμπιάδα”, ο υπέροχος δάσκαλος απ’ το Κιλκίς, Δημήτρης Νατσιός:

Τουφεκίστηκαν ή πέθαναν από πείνα, φυλακίσεις, κακουχίες πάνω από εφτακόσιες (721.063) χιλιάδες Έλληνες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι θανατώθηκαν, με τρόπο οικτρό, στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, σαράντα πέντε χιλιάδες Έλληνες. Για τους οποίους δεν μίλησε κανείς ποτέ, αφού ήταν όντα δευτέρας επιλογής, δηλαδή Έλληνες (45.000).

Ενώ για το γεγονός ότι πέθαναν με τρόπο οικτρό, επίσης, εξήντα χιλιάδες Έλληνες, Εβραίοι το θρήσκευμα, μίλησαν οι πάντες (60.000).

Κατέστρεψαν οι βάνδαλοι Ούνοι στο μεγαλύτερο μέρος ή άρπαξαν την υλικοτεχνική υποδομή (σιδηροτροχιές, σιδηροδρόμους, αυτοκίνητα, γέφυρες, λιμάνια, διώρυγα Κορίνθου, ορυχεία, σπίτια, κλπ)

Άρπαξαν οι βάρβαροι Γερμαναράδες όλα τα δημητριακά, καπνό, σταφίδα, μπαμπάκι, λάδι, κάθε λογής τρόφιμα και αγαθά. Κατέστρεψαν αγροτικά μηχανήματα και καλλιέργειες. Άρπαξαν το 50% των μεγάλων ζώων, βόδια, γελάδια, άλογα, το 30% των μικρών. Διέλυσαν την ελληνική κτηνοτροφία.

Σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ, η Γερμανία είχε υποστεί σε σχέση με το ετήσιο εισόδημά της ζημιές από τον πόλεμο της τάξεως του 135%. Και η Ελλάδα της τάξεως του 170%.

Που σημαίνει ότι η κατεστραμμένη Γερμανία ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ελλάδα μόλις τελείωσε ο πόλεμος.


Στην διάσκεψη των Παρισίων, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος του πολέμου, οι εκπρόσωποι των «νικητριών» χωρών υπολόγισαν και καθόρισαν το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα σε δεκατέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, με αγοραστική αξία του 1938!
Και, ενώ η Γερμανία εξόφλησε τις υποχρεώσεις της προς όλες τις χώρες που κατέστρεψε, δεν έκαμε το ίδιο και έναντι της Ελλάδας. Γιατί; 

Γιατί η Ελλάδα, από τον πόλεμο μέχρι σήμερα, λέει ο δάσκαλος, κυβερνήθηκε από σάπιους, δειλούς και προδότες.
 
Και βρισκόμαστε εμείς να χρωστούμε στους Ούνους. Όταν οι Ούνοι μας χρωστούν τρισεκατομμύρια, αν συνυπολογιστεί και το «κατοχικό» δάνειο!…

Και το τρίτο, που ο Κομανέτσι θέλει,
είναι να κάμει επίδειξη του προδοτικού του οίστρου και της βαρβαρότητας, με την οποία αυτός και οι προκατοχοί του και οι συμμορίτες του καταστρέφουν την Ελλάδα και εξοντώνουν τους Έλληνες.

Έτσι ώστε τα εφιαλτικά ΜΜΕ να έχουν να παρουσιάσουν τα «θετικά» στοιχεία απ’ τις συνομιλίες των κυριάρχων Ναζί και των υποτελών δωσίλογων.

Αλλά εμείς, που δεν μπορούμε να πειστούμε απ’ τα ΜΜΕ(=εξαπατήσεως), αισθανόμαστε την ανάγκη, γεμάτοι ιερή οργή και αγανάκτηση, να αναφωνήσουμε προς τους εφιάλτες και μασκαράδες:

Ντροπή σας αδίστακτοι και αδιάντροποι δολοφόνοι!!!

Παπα-Ηλίας

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: