2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τραγική η χθεσινή εικόνα του Αντώνη Σαμαρά


Παρά τις διθυραμβικές αναλύσεις των ελληνόφονων μέσων μαζικής εξημέρωσης, αυτό που είδαν τα μάτια του Έλληνα πολίτη δεν μπορεί να αλλάξει. Ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνέντευξη τύπου με την Άγκελα Μέρκελ ήταν κατακίτρινος - περισσότερο απ' ό, τι συνήθως -, μιλούσε με κόπο, δάγκωνε ανά διαστήματα τα χείλη του και, γενικά, έμοιαζε έτοιμος να βάλει τα κλάματα. Υπάλληλος που πήγε να ζητήσει αύξηση απ' το αφεντικό του και πήρε μείωση (βλ. παλιές ελληνικές ταινίες), όπως σχολίασε προσφιλές πρόσωπο.

Σαν δαρμένο σκυλί, έμοιαζε σαν χαμένος, η καγκελάριος τον τραβολογούσε για τις φωτογραφίες μετά τη συνέντευξη. Όχι ότι στενοχωρήθηκε για όσα τον διάταξαν να κάνει στην Ελλάδα - αν ήταν έτσι, θα παραιτούνταν, λέγοντας πως ως Έλληνας δεν μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα -, αλλά, πιθανότατα, επειδή τα αφεντικά είναι δυσαρεστημένα με την πορεία του έργου του.

Περίμεναν ότι σαν συνεχιστής του ''καμένου χαρτιού'' Γιώργου Παπανδρέου και με την υποδομή στρωμένη, θα προχωρούσε με βήμα ταχύ. Αντίθετα, μετά το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας, οι υπόλοιπες εκποιήσεις έμειναν στα λόγια, παρόλο που λεγόταν ότι θα γινόταν ταχύτατα. 


Έτσι, λοιπόν, ο επιπληχθείς υπάλληλος έδειξε αληθινά ανακουφισμένος, όταν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη. Ωστόσο, ο τρόμος της όλης εμπειρίας ήταν αρκετός, ώστε να μην ξέρει πού να σταθεί. Γι' αυτό και ο προϊστάμενος τον τραβούσε από το χέρι, για να ξέρει πού να σταθεί.

Μετά από όλα αυτά τα τραγικά, ο υποσχεθείς επαναδιαπραγμάτευση (που ούτε ο ίδιος την πίστευε και την ήθελε) θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα επιδείξει τον ανδρισμό και την αποφασιστικότητά του στους Έλληνες πολίτες, χτυπώντας, μάλιστα, και τη γροθιά στο τραπέζι, για να τρομοκρατήσει αυτούς που έχει υπό την εξουσία του (νομίζει...). Το κλασικό σχήμα του υπαλλήλου που τα ακούει απ' το αφεντικό του και, αφού δεν μπορεί να υψώσει ανάστημα σ' εκείνον, γυρνάει σπίτι και δέρνει τη γυναίκα και τα παιδιά του. Το κλασικό σχήμα της δειλίας...

Το παρακάτω βίντεο αφιερωμένο στους εγχώριους πολιτικούς και ιδιαίτερα σε αυτόν που θα έβγαζε τις κουκούλες απ' τους κουκουλοφόρους, θα ανακαταλάμβανε τις ελληνικές πόλεις απ' τους λαθρομετανάστες και θα βοηθούσε την Ελλάδα να έχει ψηλά το κεφάλι:
http://endelehia.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9359.html

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Ωραία ανατομία της παρουσίας του αξιότιμου πρωθυπουργού μας.

Και βέβαια με τον "Κουταλιανό" το σκιτσάρισμα πήρε τις απαραίτητες διαστάσεις του...