2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!


Σχόλιο Ενδελέχεια: Η Ολυμπιάδα του φασισμού. Μόνο στις δικτατορίες διώκονταν οι συγγενείς των εχθρών του καθεστώτος. Αποδεικνύεται ότι οι.. ''δημοκρατίες'' μας δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα Μεσαιωνικά και Ολοκληρωτικά καθεστώτα: οι ελευθερίες ολοένα και μειώνονται στο όνομα ενός θολού, προσαρμοσμένου ανά περίπτωση, ανθρωπισμού - η υποτιθέμενη προάσπιση των δικαιωμάτων κάποιων δικαιολογεί για τα καθεστώτα τη βάναυση παραβίαση των δικαιωμάτων κάποιου άλλου. 
Τελικά, ποιος είναι πιο φασίστας; Ο "διαγωνισμός" συνεχίζεται... Η Νάντια Ντριγκάλα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την γερμανική αποστολή στο Λονδίνο, επειδή διατηρεί δεσμό με πρώην αστυνομικό και νυν μέλος ακροδεξιού κόμματος στην Γερμανία.
Η Γερμανίδα πήρε μέρος στον τελικό της οκτάκωπου γυναικών καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στον τελικό της Πέμπτης και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πατρίδα της, λόγω ότι ασπάζεται τις ίδιες απόψεις με τον σύντροφο της κάτι που δεν συνάδει με τα ολυμπιακά ιδεώδη.

Η γερμανική ολυμπιακή επιτροπή δεν αιτιολόγησε την απόφαση της να διώξει την 23χρονη Ντριγκάλα από το Ολυμπιακό Χωρίό, αλλά τα γερμανικά ΜΜΕ έκαναν γνωστό το περιστατικό.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Πολύ φοβάμαι ότι το σενάριο του σοσιαλφασισμού θα φαντάζει πολύ πιο μακάβριο από το σενάριο του μαύρου φασισμού!!!