2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Δεν υπάρχει ένας Εισαγγελέας με κάκαλα να βουτήξει από το γιακά Παπανδρέου και Ρουμελιώτη;


Δεν γνωρίζουμε ποια κρίση συνειδήσεως είναι αυτή που οδήγησε τον κύριο Παναγιώτη Ρουμελιώτη,νυν αντιπροέδρο της Τράπεζας Πειραιώς και πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ,στις όψιμες ομολογίες-αποκαλύψεις του!Ούτε γιατί θέλει σώνει και καλά να στείλει στο ειδικό δικαστήριο τον πρώην φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Παπανδρέου μαζί με μια πλειάδα στελεχών του ΠΑΣΟΚ,που έφεραν το ΔΝΤ στην Ελλάδα και έστειλαν αδιάβαστους τους Ελληνες!
Ενδεχομένως να έχει εντολή αυτός ο κύριος να περάσει κάποια μηνύματα.
Ομως τα όσα λέγονται και από τις δύο πλευρές αποδεικνύουν περίτρανα το παιχνίδι που παίχτηκε και παίζεται σε βάρος της χώρας μας και του λαού της.

Μόλις προχτές ο κύριος Ρουμελιώτης ομολόγησε τελείως κυνικά: "Γνωρίζαμε πως το πρόγραμμα του ΔΝΤ ήταν αδύνατο να εφαρμοσθεί"!
Πήρε αρχικά μία μάλλον ειρωνική απάντηση από το Γιωργάκη και επανήλθε χτες επιμένοντας στις αποκαλύψεις του μέσα από τη ΝΕΤ για να βγει ο πρώην πρωθυπουργός και να τον κατηγορήσει ως: "...υπονομευτή της ελληνικής διαπραγματευτικής θέσης".

Και μπορεί οι δύο κύριοι να αρέσκονται στο λεκτικό πινγκ πονγκ και να μην κοκκινίζουν που ο ένας κατηγορεί ουσιαστικά τον άλλον για εσχάτη προδοσία,όμως οι συνέπειες των πράξεων και των δύο βαραίνουν τις πλάτες του Ελληνικού λαού  κι έχουν οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στην εξαθλίωση και πολλές δεκάδες στην αυτοκτονία.

Κι ενώ το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με τους δύο άνδρες να ξιφουλκούν εκατέρωθεν και εκ του ασφαλούς δεν βλέπουμε να συγκινείται κανένας θεσμικός παράγων του τόπου.Βέβαια από τους πολιτικούς δεν περιμένουμε αντίδραση,η Δικαιοσύνη όμως έχει την υποχρέωση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Δυστυχώς η Δικαιοσύνη είναι η τελευταία και μόνη  ελπίδα να μπουν οι κατεργάρηδες εκεί που τους πρέπει αλλά κατά πως φαίνεται κι αυτή παραμένει κουφή και τυφλή!
Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας Εισαγγελέας με κάκαλα σ' αυτό τον τόπο;
Δεν μπορεί να μην διαβάζουν πως κάποιοι συγκεκριμένοι κύριοι ομολογούν ότι μας ξεπούλησαν εν γνώσει τους και υποδεικνύουν μάλιστα και τους συνενόχους τους;
Εκτός κι αν περιμένουν εκεί στην Ευελπίδων και στο Μέγαρο της Αλεξάνδρας να ενημερωθούν από τον κύριο  Δελατόλα (βλέπε περίπτωση Κασιδιάρη)!

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε πως το Νοέμβριο που ψάχνανε εναγωνίως πρωθυπουργό είχε αναφερθεί και το όνομα του κυρίου Ρουμελιώτη,που παρεμπιπτόντως παλιότερα είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή του στο σκάνδαλο Κοσκωτά,ως υφυπουργός Οικονομικών του Αντρέα Παπανδρέου και γλίτωσε το σκαμνί χάριν της εκλογής του στο Ευρωκοινοβούλιο!!!
http://zeidoron.blogspot.gr/

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Φαίνεται πώς δεν υπάρχει Δημητρη μου... αλλά και τι να σου κάνει ένας εισαγγελέας εδώ; Τάγμα ολόκληρο θέλει για να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα που μας βρήκε!!