2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Έργα και ημέρες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ



39 χρόνια κυβερνούν την Ελλάδα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μέσα στα ψέματα, στα ρουσφέτια, τις μίζες, την διαφθορά και την αδιαφορία για την χώρα.
Τα τελευταία δυόμισι χρόνια πρώτα μόνο του το ΠΑΣΟΚ με τον τραγικό εφιάλτη κ Γ. Παπανδρέου πρωθυπουργό, μέσα στην αναλγησία και την περιφρόνηση του λαού της χώρας μας, μέσα  στο ψέμα, αναρωτιέμαι αν αρχηγός κόμματος εξουσίας και πρωθυπουργός είπε τόσα ψέματα ποτέ και προέβη σε τόσες εχθρικές ενέργειες κατά του λαού και της χώρας (κυβερνώ  μια χώρα διεφθαρμένων κλπ).
Νόμοι που διέλυσαν τα εργατικά δικαιώματα, μείωσαν οριζόντια μισθούς και συντάξεις, δημιούργησαν νεόπτωχους, άνεργους περί το 1.500.000, νεοάστεγους, οδήγησαν σε αυτοκτονίες απελπισμένων.
Η διαφθορά καλά κρατεί και οι μίζες στα ύψη. Από κοντά Παιδεία, Υγεία, Οικονομία, Στράτευμα, υπό διάλυση.
Αργότερα παρά την καταψήφιση του πρώτου Μνημονίου μπήκε στην εφιαλτική παρέα και ο κ Σαμαράς ψηφίζοντας το δεύτερο Μνημόνιο, κάνοντας μια μεγαλειώδη κωλοτούμπα χωρίς καμιά ντροπή.


 
Από εκεί το δίδυμο των ολετήρων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνέχισαν την τυφλή υποταγή στην εφαρμογή των μνημονίων και των εντολών των διεθνών τοκογλύφων. (Στέλεχος του ΔΝΤ δήλωσε κατά το πρώτο Μνημόνιο ότι είχανε πάει σε πολλές χώρες για εφαρμογή του Μνημονίου αλλά τέτοια δουλικότητα, τέτοιο πανικόβλητο ναι σε όλα δεν συνάντησαν σε καμιά χώρα εκτός της Ελλάδος.
Υποτελείς, γλείφτες, πανικόβλητοι, χωρίς απολύτως κανένα πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, χωρίς καμία διαπραγμάτευση πουθενά, υποτάχτηκαν αμαχητί.
Να μην ξεχνάμε και την περίπτωση ότι δεν ζήτησε η Τρόϊκα όλα τα επαίσχυντα μέτρα που πήραν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά ήταν και ο ΣΕΒ που υπέβαλε στην κυβέρνηση εντολές για τμήματα του Μνημονίου.
Στα πλαίσια της διεθνοποίησης και του νεοφιλελευθερισμού ισοπέδωσαν τα πάντα.
Νέοι φόροι, χαράτσια, κρυφού και έμμεσοι φόροι, για όλους έχοντες και μη έχοντες οδηγώντας τους φτωχούς στην απελπισία.
Ποιος θα ξεχάσει το εμπνευσμένο από τον Βενιζέλο χαράτσι της ΔΕΗ.
Καταστρέφουν τη χώρα και τον λαό της, παραδίδουν την Εθνική Ανεξαρτησία της χώρας, ξεπουλούν τον δημόσιο και ορυκτό πλούτο της χώρας σχεδόν χωρίς κανένα τίμημα.
Από κοντά και η βία, βία των άδικων νόμων, λεκτική βία, απειλές και εκβιασμούς. Κι η βία των ΜΑΤ σχεδόν σε κάθε διαδήλωση να επιτίθεται με μεγάλο μίσος κατά των διαδηλωτών με κλομπς και χημικά.
Και στις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν  επιδοθεί, ελέγχοντας απόλυτα τα ΜΜΕ (τηλεόραση, εφημερίδες κλπ) και εμετικούς δημοσιογράφους, σε μια άνευ προηγουμένου ψευδολογία, σε απειλές σε εκβιασμούς φοβίζοντάς μας για να τους ξαναψηφίσουμε μετά τα όσα δεινά έχουν φέρει στη χώρα.
Δεν μπορείτε να φανταστήτε τι κακό θα φέρουν στη χώρα αν σχηματίσουν κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Μισθοί και συντάξεις στα 300 ευρώ και όλα τα προϊόντα να αυξάνουν τις τιμές τους. Μνημόνια μέχρι το 2030.
Έλληνα Πολίτη! Θα φοβηθείς; Θα τους ξαναψηφίσεις; Θα ξαναγίνεις κοψοχέρης;

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: