2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Δραχμή:οι συνέπειες της επόμενης μέρας!!! 'Αι σιχτίρ ρε απατεώνες...

...να βλογάτε την τυφλή,κουφή κι ανύπαρκτη Δικαιοσύνη

Αντε να γίνουν οι εκλογές να τελειώνουμε!
Δεν σας αντέχουμε άλλο μωρέ αλλά και δεν μασάμε κιόλας κι επειδή το 'χετε πάρει χαμπάρι βάλατε λυτούς και δεμένους στο παιχνίδι της προεκλογικής τρομοκρατίας.Κατά πως φαίνεται οι "ρουκέτες" των Παπούλια,Παπαδήμου,Εθνικής Τράπεζας,Μέρκελ,Σόιμπλε,Λαγκάρντ κλπ δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα κι έριξαν στο πεδίο της προεκλογικής μάχης το βαρύ πυροβολικό.
Τηλεγραφήματα του Reuters,ξένοι και ντόπιοι οικονομολόγοι μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τις συνέπειες της εξόδου από το ευρώ!!!!
Στήσανε από το πουθενά ένα δίλημμα Ευρό ή Δραχμή για να ληστέψουν και τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών.Αν βγούμε από το ευρό δεν θα μας δώσουν χρήματα οι εταίροι μας λένε και ξαναλένε για να το πιστέψουν και οι ίδιοι.
Ποιος Ελληνας μωρέ πέρα από τους Τραπεζίτες πήρε έστω ένα ευρό τσακιστό;
Απολύσεις πήραμε,ανεργία πήραμε,φτώχεια πήραμε από τα μνημόνια που μας κουβαλήσατε!



Μέχρι και η σοβαρή Μαρία Χούκλη επιστρατεύθηκε απόψε τα μεσάνυχτα να μας τρομοκρατήσει από τον Αnt1 με το ντοκιμαντέρ-έρευνα και το βαρύγδουπο τίτλο:Δραχμή.οι συνέπειες της επόμενης μέρας!!! Πάρτε μια γεύση από το trailer της εκπομπής,κι άλλη μια γεύση από το ΣΚΑΙ.
Στο παιχνίδι και οι Αμερικανοί,που το προχωράνε σε εμφύλιο και χάος από 'δω μέχρι την Κύπρο!
Ξανά μανά τα γνωστά και χιλιοειπωμένα από τους ξένους προστάτες μας και τα εδώ τσιράκια τους του δικομματισμού.'Αι σιχτίρ ρε απατεώνες...
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΝΕ:Τρόφιμα,φάρμακα,καύσιμα,χρήματα και χίλια δυό ακόμα!!!

Τι λέτε μωρέ ξεδιάντροποι ψεύτες κι απατεώνες;
Βγήκατε στην αγορά να δείτε τι γίνεται σήμερα;
Ποιος έχει χρήματα;ποιος έχει καύσιμα;ποιος έχει φάρμακα;ποιος έχει τρόφιμα;

Εκεί πέρα στην Ευελπίδων και ψηλά στην Αλεξάνδρας ακούει κανείς;
Δεν ξεχνάμε την κινητοποίηση της δικαιοσύνης για να ανακαλύψει και να διώξει το συντάκτη του περίφημου mail της χρεοκοπίας! Τώρα που θεσμικοί παράγοντες τρομοκρατούν με κάθε τρόπο τους ήδη τρομοκρατημένους από την ανέχεια πολίτες δεν συγκινείται κανένας Εισαγγελέας. Δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μαθαίνει τα αίσχη  τους η Δικαιοσύνη, απούσα ούσα!

http://zeidoron.blogspot.gr/
GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: