2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ένας Άνθρωπος Άφησε Ένα Μήνυμα Προς Όλους μας στην Πλατεία Συντάγματος

ZΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ

Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com



Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΤΕΛΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ".



Αυτά γράφει το σημείωμα του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού ο οποίος ΕΠΕΛΕΞΕ να βάλει τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος.
Πόσοι από εσάς καταλαβαίνετε το τι προσπαθεί αυτός ο άνθρωπος να μεταφέρει σε όλους μας;
ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ τουλάχιστον 1 λεπτό σιγής.
Και ίσως άλλο ένα λεπτό για τα 439.000 παιδιά της πατρίδας μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, για τα 100.000 παιδιά που εργάζονται στη χώρα μας, για το 23% των παιδιών που βρίσκονται ήδη στη φτώχεια. Που σημαίνει όχι κρέας, όχι ψάρι, όχι κοτόπουλο... στη διατροφή.
Μετά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν να πίνουν το καφεδάκι τους στις καφετέριες και να ανταλλάσσουν μηνυματάκια από το τελευταίο μοντελάκι του κινητού του, να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο συνδρομητικό κανάλι ή να δουν εναγωνίως το τελευταίο επεισόδιο του αγαπημένου τους τουρκικού σήριαλ!
Ας τα απολαύσουν μέχρι να έρθει η σειρά τους...
 

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: