2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Κάλεσμα Τιμής και Μνήμης ΑΠΟΨΕ στο Σύνταγμα


HΔΗ Συγκλονισμένοι πολίτες αφήνουν σημειώματα στο Σύνταγμα

ΦΩΤΟ: Συγκλονισμένοι πολίτες αφήνουν σημειώματα στο Σύνταγμα

Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα αδελφού μας σήμερα. Με την σημερινή πορεία μας στέλνουμε το μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους και την ψυχή τους.
Οι δοσίλογοι και οι συνεργάτες τους πρέπει να δώσουν λόγο στον λαό που εξοντώνουν.
Να αποτίσουμε τιμή σ’ αυτόν τον ήρωα και στους 3000 πεσόντες Έλληνες αδερφούς μας που έπεσαν θύματα των Πολιτικών των Μνημονίων.
Αρνούμαστε να συνηθίσουμε το θάνατο! Κάλεσμα στο Σύνταγμα για μετά τις 6 το απόγευμα, στο σημείο όπου αυτοκτόνησε ο 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός, απευθύνουν οι πολίτες μέσω του διαδικτύου.
Η συγκέντρωση θα γίνει για να αποτίσει ο κόσμος φόρο τιμής στον αυτόχειρα, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με σφαίρα στο κεφάλι, στην πλατεία, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.
Να δοθεί στη δημοσιότητα ΟΛΗ η επιστολή που άφησε ο τραγικός συμπολίτης μας-θύμα του καθεστώτος.
Ο 77χρονος αντιμετώπιζε οικονομικές δυσχέρειες και πριν πατήσει την σκανδάλη είπε ότι δεν θα ήθελε να αφήσει χρέη στα παιδιά του.
Στο ιδιόχειρο σημείωμά του ο 77χρονος ανέφερε: «Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου».

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: