2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ


η διεθνής αμνηστία έχει καταγγείλει εδώ και καιρό την αλόγιστη χρήση ασφυξιογόνων,και  μαζικά δολοφονικά χτυπήματα σε κεφάλια ,και η κυβέρνηση καμία απάντηση
ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ
 Άννα Τριανταφύλλου
KLIK ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Με την κλοτσιά του μου έσπασε το πόδι.
προτείνουμε αν και οι καιροί ειναι δύσκολοι να πάρουμε με 10 ευρω ενα μπλουζάκι απο την διεθνη αμνηστια κατα προτίμηση μαύρο να είμαστε όλοι  ομοιόμορφοι
έτσι και καλο κάνουμε αφού τα λεφτά πάνε σε ιερό σκοπό ,και την επόμενη που θα μας χτυπήσουν είναι σαν να βαράνε την διεθνή αμνηστία
 εχτές προς πείσμα των υπηρετών των τοκογλύφων και του ΔΝΤ ,που τα τσαντίρια του χαλαγαν την αισθητική..της
πλατείας..
 συμφώνησε και η Ντορα και το Λαος..η συνέλευση εγινε κανονικά ,και ειπώθηκαν πολλά πράγματα
ζωντανά παλι σήμερα απο το stop cartel και το ράδιο μας
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Θαυμάστε τους!


Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα κατεβήκαμε Σύνταγμα. Μετά τα χθεσινά γεγονότα μάλλον το χρειαζόμασταν όλοι μας! Θέλαμε να είμαστε κοντά σε φίλους γνωστούς. Όχι για να δώσουμε κουράγιο ή οτιδήποτε άλλο αλλά πιο πολύ μάλλον να δηλώσουμε κυρίως στους εαυτούς μας ότι είμαστε πάντα εκεί!
Το κλίμα ήταν υπέροχο. Έβλεπες πρόσωπα αποφασισμένα, όχι εξοργισμένα! Κόσμος υπήρχε, συζητούσε γελούσε. Άλλοι καθισμένοι άλλοι όρθιοι. Ο πιο πολύς κόσμος ήταν στην ομάδα της Άμεσης Δημοκρατίας. Εκεί είμασταν κι εμείς. Και πολλά παιδιά από το φόρουμ εδώ. Συζητούσε ο κόσμος χαλαρά προτάσεις έπεφταν βροχή, ιδέες, και γενικά ήταν όλα πολύ όμορφα!
Αλλά ξαφνικά εμφανίστηκαν οι ''Αρχές'' (Όπως τους αποκαλούμε εμείς εδώ). Διμοιρίες των ΜΑΤ παρακαλώ! Για να κάνουν τι; Δεν καταλάβαινε κανείς! Τόσο πολύ φοβούνται τον λόγο των πολιτών πια; Η απάντηση είναι πως ναι! Αυθόρμητα έρχεται η απάντηση γιατί τελικά φοβούνται τον λόγο επειδή είναι ουσιαστικός! Επειδή ο λόγος μας μιλάει απλά από μόνος του στις καρδιές όλων! Χωρίς τα ατελείωτα ''θα'' και ''πρέπει''!
Θαυμάστε λοιπόν την Δημοκρατία του Κου Παπανδρέου και του Κου Παπουτσή. Ευχαριστούμε αγαπητοί ''ηγέτες'' αλλά δεν θα την πάρουμε! Η Δημοκρατία που ονειρευόμαστε, αγωνιζόμαστε, παλεύουμε δεν είναι αυτή που μας δείχνετε! Αυτήν κρατήστε την να την δείχνετε στους όποιους θαυμαστές έχετε.

Δυόμισι χρόνια πριν το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στην Proton Bank ρωτάγαμε-Λ.ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ:ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ,ΜΕΡΝΤΟΧ ή ΝΕΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ;

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί η  είδηση για τη διερεύνηση σκανδάλου υπεξαίρεσης 51 εκατ. ευρώ στο οποίο εμπλέκονται μέλη της διοίκησης της Proton BankΑρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες με απόφασή της ζητάει να παγώσει η κίνηση όλων των τραπεζικών λογαριασμών του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, βασικού μετόχου της Proton Bank και για ένα διάστημα και προέδρου του Δ.Σ., αλλά και ακόμη επτά προσώπων, που έχουν περάσει από το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας.

Σε ανύποπτο χρόνο και πολύ πριν ο κύριος Λαυρέντης Λαυρεντιάδης εισέλθει στην τράπεζα Proton Bank μας είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον η δραστηριότητα του νεαρού επιχειρηματία!Ηταν την εποχή που αγόραζε συλλήβδην ΜΜΕ και μάλιστα τα πλέον χρεωμένα.Ετσι  γράψαμε το παρακάτω κείμενο που δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2009 στις φιλόξενες σελίδες του ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Λ.ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ:ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ,ΜΕΡΝΤΟΧ η ΝΕΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ;

Εκλεκτικές συγγένειες (των ΜΑΤ)



Του Θανάση Νικολαΐδη
ΠΩΣ αντιμετώπισε η Κυβέρνηση τους «Αγανακτισμένους»; Έστειλε τα ΜΑΤ, για ν’ ανοίξουν κεφάλια. Τι έπραξε η Αστυνομία για τους κουκουλοφόρους που ξήλωναν πλακάκια; Τίποτα. Τα είδε ο κόσμος και ανατρίχιασε. Με κάποιους ένστολους κανίβαλους που δεν λογοδότησαν, για τον Υπουργό (Παπουτσή) που δεν παραιτήθηκε, για το σημερινό ΠΑΣΟΚ που «θα καταργούσε τα ΜΑΤ (τα…εμπνεύστηκε ο Μαρκεζίνης, τα υλοποίησε ο Κων. Καραμανλής, ΔΕΝ τα κατήργησε ο Α. Παπανδρέου και τα τριπλασίασε ο Σημίτης).
ΚΑΙ τι κάνουν οι Κυβερνήσεις μπροστά στη δημόσια παρανομία κλάδων και ομάδων; Δεν κατεβάζουν τον πήχη για να μετρήσουν την παρανομία, αλλά η ματιά τους πέφτει ανήσυχη στα…ποσοστά. «Κι αν χάσουμε τις εκλογές; Πριν, λοιπόν, τις χάσουμε, δέκα μέτρα, μία κόβε. Συγκρίνουμε κέρδη και πιθανές ζημιές, τσαλακώνουμε προσωρινά την ιδεολογία μας στην…κωλοτσέπη, κατεβάζουμε τους ροπαλοφόρους, ξαμολάμε και τους κουκουλοφόρους-συνεργάτες». Αυτά και παρόμοια (δι)έπρατταν οι κυβερνήσεις για να ριζώσουν τα κόμματα, να μακροημερεύσουν πολιτικοί, για να κάνουν καριέρα κομματάρχες. 

Το εμβατήριο που του ‘μαθαν να λέει είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και του 'ρχεται να κλαίει



 TΑΓΜΑΤΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ
O αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε και για μια ακόμη μορφή σύγχρονης βίας, «της ψυχολογικής βίας» που γίνεται από ηλεκτρονικά μπλογκ, όπως είπε, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι «χρειάζεται διακομματική συναίνεση ώστε ορισμένα πράγματα να μπορέσουν να προχωρήσουν». Είναι ανάγκη, τόνισε, να υπάρξει ένα δόγμα εσωτερικής ασφάλειας σε πνεύμα συναίνεσης που είναι απολύτως αναγκαίο για τη χώρα, ενώ διαπίστωσε και την ανάγκη για ένα σύγχρονο πλαίσιο κανόνων εμπλοκής της αστυνομίας.
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; 
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ 
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
«χρειάζεται διακομματική συναίνεση ώστε ορισμένα πράγματα να μπορέσουν να προχωρήσουν».;;;
δηλαδή να ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ  και να βαράνε στο σπίτι του ΚΑΘΕ BLOGER; ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ;

Η πλατεία δεν άδειασε! Η πλατεία βρίσκεται μέσα μας! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη...

Η πλατεία δεν άδειασε! Η πλατεία βρίσκεται μέσα μας! Και από εκεί δεν φεύγει με τίποτα! Θα το δουν τον Σεπτέμβρη. Ειδικά η ΔΕΘ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Θεσσαλονίκη να δώσει το σύνθημα της Επανάστασης.

Δεν κάναμε πλάκα, δεν είμασταν μόδα, Αγανακτισμένοι είμαστε. Και αυτό δεν εκτονώθηκει με κάποιες μέρες παρουσίας στις πλατείες, με μερικές αποδοκιμασίες και με 2-3
ακόμα συμβολικές κινήσεις που έγιναν. Αυτά ήταν η αρχή. Τα προβλήματά μας παραμένουν άλυτα, τα αδιέξοδα μεγαλώνουν, ο τοίχος πλησιάζει προς το μέρος μας και να είστε σίγουροι ότι θα μας βρίσκετε μπροστά σας...!!

Δε χάθηκε καμία μάχη φίλοι μου! Τις σκηνές στο Σύνταγμα περισσότερο τις εγκαταλέιψαμε παρά μας τις σήκωσαν. Ίσως το να μείνουν τόσες μέρες εκεί με τόσο λίγο κόσμο να μην έκανε και καλό... Φανταστείτε όταν θα ξαναστήνονται τον Σεπτέμβρη για να δώσουν το σύνθημα...
 
  
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ... 



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΤΩΡΑ,,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΜΑΤ;
ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΠ ΚΑΡΤΕΛ TV Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ

Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Το 73 η χούντα μπήκε στις 3πμ. Το 11 μπήκε στις 4πμ. Μπράβο


στα προπύλαια θα περάσει κανείς η από εκεί είναι οικόπεδο για Μ.Κ.Ο
Παρουσία έξι διμοιριών των ΜΑΤ πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικά η εκκένωση της πλατείας Συντάγματος. 

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 4 τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε περίπου στις 8 το πρωί του Σαββάτου.

Περίπου 20 φορτηγά του Δήμου Αθηναίων με τη συνδρομή της αστυνομίας απομάκρυναν πανό και σκηνές που βρίσκονταν από τον Μάιο στην πλατεία Συντάγματος. Οι σκηνές βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος από τον Μάιο.

απαιτούμε άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων χωρίς κατηγορίες, πλήρεις αποζημιώσεις για την καταχρηστική κράτηση και τις φθορές σε προσωπικά είδη, αποπομπή των εγκεφάλων της επιδρομής, πλήρη απόδοση πολιτικών ευθυνών.


ΠΗΓΗ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ποδόσφαιρο-Υγεία : 1-1




ΕΣΚΑΣΕ και στο ποδόσφαιρο η «βόμβα». Κι αν περίμενες να βάλει μυαλό ο μέσος «φίλαθλος», τζάμπα θα περιμένεις. Θα ξανατρέχει φανατισμένος στο γήπεδο για στημένους αγώνες, θα εκστασιάζεται με τα μαζώματα από κάθε γωνιά του κόσμου, θα παίζει στοιχήματα ποντάροντας στην ομάδα του, θα παθιάζεται για τον «αγώνα».
ΚΑΙ πώς βγήκαν στη φόρα τα άπλυτα του «αθλήματος» με τις βρομιές των ανθρώπων του και την αλητεία των παραγόντων; Αρπάζεις το χέρι του (νεο)έλληνα την ώρα που κλέβει και ισχυρίζεται πως δεν είναι δικό του. Το νιώθεις πως ο κύριος…υπουργός άρπαξε μίζες και το αρνείται μέχρι θανάτου. Θα βαρεθείς να τον (κατα)διώκεις, θα αποκάμεις περιμένοντας την αλήθεια πνιγμένη στο χρήμα.
ΟΙ αποκαλύψεις δεν έπεσαν απ’ τον ουρανό. Κι αν έπεσαν καρφώματα μεταξύ τους κι αν η κρυφή κάμερα του Τριανταφυλλόπουλου έκλεισε, τα ανοιχτά μικρόφωνα της ΕΥΠ έκαναν τη δουλειά τους. Αλλιώς, δεν θα’ χες ανάγλυφη μπροστά σου την «ποδοσφαιρική» αλητεία κι ούτε θ’ αγόραζες τσιγάρα για κάποιους στη φυλακή.

AYTH THN ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
TOΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ
ΤΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΟΥΝ 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ STOP CARTEL
EΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕT  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, η ΠΡΟΤΑΣΗ της ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ και ο ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΤΗΣ

         
Από το Λαϊκό Μέτωπο-Λαϊκό Κίνημα                                                                  
  - Ι - 
Το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ δραστηριοποιείται ενεργά πολυδιάστατα και σε τρεις βασικούς  τομείς:

Α. Στον διεθνή τομέα με την πρόταση τομή της «Ενωσης των Λαών της Μεσογείου», η οποία ακολουθεί στο κείμενο και δίνει την δυνατότητα αλλαγής του ρου της ιστορίας της ανθρωπότητας. Φυσικά το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, δεν αρκείται στα εδαφικά πλαίσια της Μεσογείου, αλλά με την ρηξικέλευθη φιλοσοφία του και τις καινοτόμες πολιτικές του εκφράζει τους λαούς όλου του πλανήτη και τους δίνει τις λύσεις για το μέλλον τους, το μέλλον της ανθρωπότητας. 

Β. Στον εσωτερικό πολιτικό τομέα και σε σχέση με την εξουσία, επιδιώκοντας την διαμόρφωση των συνθηκών, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τις προτάσεις του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ως πολιτική συλλογικότητα δημιουργεί κόμμα. Η λέξη και η έννοια ανήκει στην συστημική λογική. Τα κόμματα αποτέλεσαν τελικά μηχανισμούς διαχωρισμού, διακρίσεων, φαυλοκρατίας, συστημικής αναπαραγωγής και σήμερα αποτελούν μετόχους του μετατραπέντος σε ανώνυμη εταιρεία νεοελληνικού κράτους. Το Λαϊκό Κίνημα έχει ήδη βρει τον καινοτόμο ελεύθερο αυτοθεσμιζόμενο τρόπο έκφρασης των ανθρώπων και των αναγκών τους, μέσα από την διαρκή ελεύθερη αυτοθέσμιση των οργανωτικών διαδικασιών του, ώστε να αποτελέσει κινηματικό φορέα διεκδίκησης της εξουσίας να απαλλαγμένο από την συστημική ταμπέλλα του κόμματος. Εάν θέλετε, το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ αποτελεί ήδη κινηματικό φορέα διεκδίκησης της πολιτικής εξουσίας με στόχο το μετασχηματισμό της ίδιας και της έννοιας πολιτική εξουσία και την απόδοσή της στον λαό. Διεκδικούμε την πολιτική εξουσία ως δημοκρατικό κίνημα της κοινωνίας και του λαού για να την αποδώσουμε στον ίδιο τον λαό και να υλοποιήσουμε τις σωτήριες προτάσεις μας. Δεν είμαστε ούτε παρέα στοχαστών, ούτε φιλανθρωπικός σύλλογος κυριών … . Είμαστε μία μεγάλη πολιτική συλλογικότητα που ολοένα και πλαταίνει αριθμητικά και ουσιαστικά και θα βαδίσουμε όλοι μαζί, πιασμένοι χέρι – χέρι, σαν μια αποφασισμένη και ελεύθερα αυτοθεσμιζόμενη συλλογικότητα, με στόχο τον πραγματικό κοινωνικό μετασχηματισμό, την πραγματική αλλαγή των κοινωνικών και πολιτικών δεδομένων της χώρας.

Γ. Στον άμεσο κοινωνικό τομέα, το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ενεργοποιείται με την υλοποίηση των προτάσεών του από μέλη και φίλους του. Είναι η απόπειρα που αποδεικνύει την βασιμότητα και τις δυνατότητες των προτάσεων για όλο τον ελληνικό λαό. ...

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ


ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΛΕΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑΝ  ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΟ POLO ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΤΟ ΣΚΟΡ    9-8 ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ 
ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ KAN ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΕΣ ΗΡΩΙΔΕΣ

ΥΓ 
ΕΣΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΤΕ BLOGGERS
EΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Οι πολίτες απαντούν στην Ελληνική δικαιοσύνη




Ψήφισμα Λαικής Συνέλευσης πλατείας Συντάγματος 28-7-2011

Σκηνές απείρου κάλλους από την Ελληνική δικαιοσύνη

Επιτέλους, επιτέλους,επιτέλους!!!
Η Δικαιοσύνη δεν σταμάτησε να δουλεύει ούτε το καλοκαίρι.
Αφού έλυσε το πρόβλημα του χρόνου απονομής δικαίου στις διαδικασίες της.
Αφού σταμάτησε να αποφασίζει για μεγαλύτερους μισθούς για τον εαυτό της.
Αφού αποκάλυψε και συνέτριψε την διαφθορά στους κόλπους της με το παραδικαστικό.
Αφού κινήθηκε με αποφασιστικότητα για την υπόθεση Βατοπεδίου.
Αφού διαλεύκανε τα σκάνδαλα με τους χρηματισμούς (χορηγίες) των κομμάτων και των κομματικών στελεχών από τη Siεmens
Αφού επέβαλε το νόμο και την τάξη στην οικονομική ελίτ στην Ελλάδα.
Αφού διερεύνησε τις σχέσεις του Νορβηγού τρομοκράτη Άντερς Μπρέιβικ με την ελληνική ακροδεξιά
Αφού έδειξε όλη της την επιείκεια σε 20χρονα παιδιά δίνοντάς τους 130 χρόνια κρατικής φροντίδας.
Αφού φροντίζει να εφαρμόζει τους νόμους για την ανευθυνότητα των υπουργών.
Αφού έλαβε υπ' όψιν το κοινό περί δικαίου αίσθημα στην Ελληνική κοινωνία.

Με αφορμή τους απεργούς (ταξί)



Του Θανάση Νικολαΐδη

ΕΧΟΥΝ τα δίκια τους οι ταξιτζήδες, έχει και η Κυβέρνηση τις δεσμεύσεις της. Κι αν η «κίτρινη θάλασσα» σκέπασε τη μισή Ελλάδα και η «γαλάζια» την άλλη μισή, κοντεύει ο τουρισμός να πνιγεί. Με το χαμόγελο κάποιων επαγγελματιών να σβήνει πριν ακόμα σκάσει στα χείλι τους και με τη «συμπαθή τάξη» αποφασισμένη να αντισταθεί. Με κάθε μέσον, αλλά και με κάποιους αθέλητους προβοκάτορες ανάμεσά τους.
ΘΥΜΙΖΑΝ κουκουλοφόρους πετροβολητές. Δεν ήσαν πολλοί-αυτούς έπιασε ο φακός. Πετούσαν καδρόνια, ξαμολούσαν κάδους και οι πέτρες κουβαλούσαν το…δίκιο τους, λίγο πριν θρυμματίσουν τα τζάμια. Κάποιος αύριο θα (τα) πληρώσει και δεν θα’ ναι οι αυτουργοί και οι δράστες. Ούτε το σωματείο τους και ο Πρόεδρος. Μαθημένος να πληρώνει τζερεμέδες ο φορολογούμενος και κανένας δεν θα σπεύσει να προλάβει. Ούτε τα ΜΑΤ που παρέμειναν θεατές, ούτε ο δημόσιος κατήγορος, και η ζημιά έγινε. Περισσότερο ηθική, λιγότερο υλική, ωστόσο, αναίτια και ακατανόητα.
ΣΤΗΝ ουσία του προβλήματος να εγκύψει η Πολιτεία και να αναζητήσει λύσεις. Εμείς στα επιφαινόμενα θα σταθούμε, αρκούντως δυσφημιστικά και απείρως…ελληνικά. 

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ποιος ήθελε νεκρό στην ΠΛΑΤΕΙΑ Συντάγματος;

Του Στάθη Διομήδη
«Η άλλη πλευρά επιδιώκει να υπάρξει νεκρός αυτή την περίοδο» δήλωσε εχθές ο Οικονόμου, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την τρομακτική βία που άσκησαν τα τάγματα ασφαλείας κατ’ εντολήν του στην ΠΛΑΤΕΙΑ Συντάγματος, 15, 28 και 29 Ιουνίου.
Μιλάει ο άνθρωπος που έδειρε σε μια μέρα περισσότερο κόσμο από όσο έδερνε η χούντα σε ένα χρόνο.

Ήθελαν νεκρό οι διαδηλωτές λέει με σιγουριά ο Οικονόμου για να καλύψει τη δολοφονικά  βίαιη διάλυση των διαδηλωτών στην ΠΛΑΤΕΙΑ Συντάγματος.
Ας δούμε όμως ποιος ήθελε νεκρό αυτή την περίοδο κύριε Οικονόμου η «άλλη πλευρά» όπως χαρακτηρίζετε εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές ή η κυβέρνηση και η αστυνομία;
Άραγε ήθελε νεκρό ή όχι η αστυνομία όταν έριχναν ασφυξιογόνα μέσα στο μετρό;
Ήθελε νεκρό ή όχι η αστυνομία όταν έσπαγαν τα ΜΑΤ δεκάδες κεφάλια με τα κλομπς κρατώντας τα και ανάποδα σε κάποιες περιπτώσεις; Και κτυπώντας νέους, γέροντες και παιδιά αδιακρίτως;
Ήθελε νεκρό ή όχι η αστυνομία όταν έριξε τρεις χιλιάδεςασφυξιογόνα, εκατοντάδες κρότου λάμψης, και τόνους χημικών με τις φυσούνες εκτός των υπολοίπων;

Ρατσιστική αντιμετώπιση Ελλήνων πολιτών από τη Δικαιοσύνη


Η Ελληνική Δικαιοσύνη για μια ακόμα φορά ενεργεί ακριβώς όπως τη συμβολίζουν,με μαντήλι στα μάτια και ζυγαριά!Μόνο που δεν είναι ακριβώς τυφλή,ώστε να μην κάνει διακρίσεις και η ζυγαριά της γέρνει γιατί λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.Αλλο βάρος έχουν οι Ελληνες πολίτες κι άλλο οι λαθρομετανάστες.Πρόκειται για ομάδες ανθρώπων που έχουν αιτήματα και τα διεκδικούν κατασκηνώνοντας  οι μεν νόμιμοι ιθαγενείς στην πλατεία Συντάγματος οι δε παράνομοι μετανάστες στα Προπύλαια.


Η είδηση είναι σημερινή  από την Εισαγγελία Αθηνών και λέει:
"Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με τη διαδικασία του αυτοφώρου, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, για τους "σκηνίτες" στο Σύνταγμα.

Η εισαγγελέας, με αφορμή την παραμονή σκηνών και πανό στην πλατεία Συντάγματος, ζητά να ερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εγκατάστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο και εφόσον κρίνεται απαραίτητο, να τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου με σχηματισμό δικογραφιών και σύλληψη των υπαιτίων."

Ψήφισμα συμπαράστασης στον διωκόμενο Σταθμάρχη του Μετρό Συντάγματος


Ψήφισμα συμπαράστασης στον διωκόμενο Σταθμάρχη του Μετρό Συντάγματος 
Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος: 
Δηλώνουμε απερίφραστα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στο σταθμάρχη του Μετρό της Πλατείας Συντάγματος Σταύρο Φλέγκα ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διώκεται πειθαρχικά για τη στάση ανθρωπιάς που κράτησε στις 28 και 29/6. Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος ανταποκρίθηκε στην έκκλησή μας να κρατήσει ανοιχτό το σταθμό του Συντάγματος ως καταφύγιο για τους Αθηναίους πολίτες που υπέστησαν την παράνομη και καταχρηστική κρατική βία και καταστολή.
Καταδικάζουμε τη στάση της διοίκησης του Μετρό και απαιτούμε την άμεση παύση της πειθαρχικής του δίωξης και την άρση της διαθεσιμότητάς του.
Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σ’ αυτόν και σε όλους τους υπαλλήλους του Μετρό και θεωρούμε ότι άνθρωποι με τέτοιες αρχές και αξιοπρέπεια, όχι απλά δεν αξίζουν πειθαρχικές διώξεις, αλλά, αντίθετα, χρήζουν εύφημου μνείας από τις υπηρεσίες τους.
Τέλος, επιφυλασσόμαστε για δράσεις μέσω των οποίων θα εκφράσουμε και έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ 
: Σε διαθεσιμότητα ο Σταθμάρχης Μετρό Συντάγματος επειδή έδωσε άσυλο στους διαδηλωτές!
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ποτίζουν…γαϊδουράγκαθα




ΜΑΣ έλειπαν οι ξένοι κα μας ήρθαν. Στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης που κατέλυσε σύνορα και νομίσαμε πως οι λαοί θα σμίξουν και θ’ αγαπηθούν. Μαζί τους κουβαλήθηκαν και κακοποιά στοιχεία, για να προστεθούν στα ημεδαπά «λουλούδια». Είδαν οι «εισαγόμενοι» την ατιμωρησία στην Ελλάδα και…τρελάθηκαν. Διάβασαν συλλαβιστά τους νόμους (νεκρούς, κενούς και στα χαρτιά), έριξαν τη ματιά στην «ελευθερία» τριγύρω και ξεκίνησαν…καριέρα κλέφτη και κακοποιού.
ΛΕΝΕ πως όταν πεινάς, το’ χεις υποχρέωση να κλέψεις. Όταν αμύνεσαι νόμιμα, μπορείς και να σκοτώσεις, ατιμώρητα. Ωστόσο, εδώ το πράγμα διαφέρει. Ζώστηκαν τ’ άρματα νέοι που δεν τους βλέπεις «στο λιόκρισμα να βγαίνουν παλικάρια», αλλά με το κλεμμένο αρνί στην πλάτη. Άρπαξαν το οπλοπολυβόλο (καλάσνικοφ) για άμυνα, πέρασαν τη λεπτή γραμμή που τους χώριζε απ’ την επίθεση, για να γίνουν καθημερινότητα οι ληστείες και οι κλοπές

Μεθοδευμένα, ανέντιμα και ... προαποφασισμένα!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Η είδηση …
Το παρακάτω κείμενο αποτελεί απόσπασμα από τα όσα είπε (την περασμένη εβδομάδα)  ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννης Ραγκούσης στους εκπροσώπους του συνδικάτου αυτοκινητιστών ταξί Αττικής.
«Το άνοιγμα όλων των επαγγελμάτων έχει ήδη νομοθετηθεί.  Εσείς από πλευράς σας, σας το είχα πει και την προηγούμενη φορά, είχατε πράγματι καταλήξει σε μια συμφωνία με τον προηγούμενο Υπουργό. Αυτό δεν σας το αμφισβήτησα ποτέ. Μια συμφωνία, η οποία θα κατέληγε σε ένα Προεδρικό Διάταγμα , που ποτέ όμως δεν καταλάβατε ότι αυτό το Προεδρικό Διάταγμα δεν θα το υπέγραφε ο Δημήτρης ο Ρέππας , αλλά θα το υπέγραφε ο Γιάννης ο Ραγκούσης, με τον οποίο δεν είχατε μιλήσει ποτέ.
Ο σχολιασμός …

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Προσοχή! Η άρση απορρήτου στο Fimotro από την Google αν έγινε, έγινε για το κακούργημα της απειλής κατά της ζωής κι όχι για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση!!

Διαβάσαμε στο planet Greece  ότι «… Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Google έκανε άρση του απορρήτου της και έδωσε στις Αρχές το όνομα του διαχειριστή ενός blog...».

Έτσι όπως αναγράφεται η είδηση, όμως, δημιουργεί σύγχιση και ψευδή εντύπωση στο διαδίκτυο και στους ανώνυμους χρήστες του, ότι μπορεί να γίνει άρση του απορρήτου σε κάθε αδίκημα και όχι μόνον για κακούργημα που ρητά αναφέρεται στο άρθ. 19 του Συντάγματος και στον εκτελεστικόαυτού νόμο 2225/1994. 
Η άρση του απορρήτου του μπλογκ Fimotro αν έγινε από την Google και την πάροχο εταιρεία του παραπάνω μπλογκ, μετά από αίτημα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έγινε μόνον για το αδίκημα της απειλής κατά της ζωής, που συγκαταλέγεται στα κακουργήματα κατά της ζωής που επιτρέπουν κατά το δίκαιο της Αμερικής αλλά και κατά το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο,  την άρση του απορρήτου.
Οι Ενωμένοι bloggers φυσικά δεν αποκλείουν το σύνηθες ενδεχόμενο οι διωκτικές αρχές για τους δικούς τους λόγους και προς εξυπηρέτηση του επώνυμου Παναγιωτόπουλου να έστησαν το αδίκημα αυτό μόνο και μόνο για να πετύχουν την άρση του απορρήτου του μπλογκ Fimotro  προκειμένου να στοχοποιήσουν το δημοσιογράφο Παπαγιάννη,  
Όμως δεν πρέπει να παραπλανούνται και να τρομοκρατούνται με τέτοιου είδους ανακριβείς ειδήσεις οι bloggers και κάθε ανώνυμος ή επώνυμος χρήστης του διαδικτύου, γιατί αυτό δεν είναι προς το συμφέρον της ελευθερίας της έκφρασης της γνώμης και της διακίνησης των ιδεών και το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η τρομοκρατία και η έμμεση έτσι  φίμωση της μπλογκόσφαιρας.
Γι’ αυτό προσοχή στο τι διαδίδεται από τους bloggers που πρέπει να ενεργούμε υπεύθυνα και πάντα υποψιασμένα.
Δεν παίρνουμε θέση για την αντιδικία Παναγιωτόπουλου – Παπαγιάννη, ούτε μπορούμε να γνωρίζουμε αν δικαίως ή αδίκως ασκήθηκε δίωξη για το αδίκημα της απειλής κατά της ζωής, αυτό που όμως είναι σίγουρο και έχει ξαναγίνει με απαράδεκτο τρόπο, και μάλιστα από την έγκριτη Ελευθεροτυπία,  είναι η παραβίαση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων ενός προσώπου με δημοσιεύσεις ακόμη και των ποινικών του εκκρεμοτήτων και πριν καν αυτές καταστούν αμετάκλητες με δικαστικές αποφάσεις!! 

Ως προς αυτό οι Ενωμένοι Μπλόγκερ στέκονται στο πλευρό κάθε πολίτη που σκυλεύεται από τα παραδοσιακά ΜΜΕ ή από τα αποκαλούμενα «δημοσιογραφικά» μπλογκ!!  



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Γκάντι: 10 θεμελιώδεις αρχές για να αλλάξουμε τον κόσμο...

Ένας Δεκάλογος πνευματικής και κοινωνικής προόδου:
1. Άλλαξε τον εαυτό σου . “Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.”

“Ως ανθρώπινα όντα, η μεγαλοσύνη μας κείτεται όχι τόσο πολύ στην ικανότητά μας να αναμορφώσουμε τον κόσμο – αυτός είναι ένας μύθος της ατομικής εποχής - όσο στο να αναμορφώνουμε τους εαυτούς.»

2. Εσύ έχεις τον έλεγχο.
“Κανείς δεν με βλάπτει χωρίς την άδειά μου.”

“Το τι νιώθεις και πως αντιδράς σε κάτι, εξαρτάται πάντα από σένα. Μπορείς να επιλέξεις τις σκέψεις, τις αντιδράσεις και τα συναισθήματά σου σχεδόν στα πάντα. Κανείς εκτός από σένα δεν μπορεί να ελέγξει πως εσύ νιώθεις.”

3. Συγχώρησε.
“ Ο αδύναμος δεν μπορεί να συγχωρήσει . Η συγχώρεση είναι ιδιότητα των δυνατών.”

“Ο οφθαλμός αντί οφθαλμού, καταλήγει να κάνει όλο τον κόσμο τυφλό.”

“Το να πολεμάς το κακό με κακό δεν βοηθά κανέναν. Αν δεν συγχωρείς, τότε αφήνεις το παρελθόν και κάποιον άλλον να ελέγχει πως νιώθεις. Συγχωρώντας, απελευθερώνεσαι από αυτά τα δεσμά και τότε μπορείς να συγκεντρωθείς ολοκληρωτικά στον επόμενο στόχο σου.”

4. Χωρίς δράση δεν πας πουθενά. “Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας.” 

Οι δυο όψεις, αλλά...”εν ου παικτοίς”



ΕΧΕΙ τον συμβολισμό του ο «άγνωστος στρατιώτης». Και τη φιλοσοφία και την ιστορία του. Για να ησυχάσουν οι ψυχές των άταφων νεκρών απ’ τους πολέμους, πρωτοστήθηκε (Σύρος, 1880) στην Ερμούπολη το άγαλμα, για να «μεταφερθεί» στο Σύνταγμα (1832), μπροστά στο Κοινοβούλιο.
ΚΙ αν απεργείς γιατί σε πνίγει το δίκαιο, αν έφραξες δρόμους και λιμάνια για να στενάζει ο τουρισμός και να αναστενάζει η δημοκρατία, δεν έχεις το δικαίωμα να μιαίνεις εθνικά σύμβολα. Κι αν ένας ανόητος πάνω στην οργή ή την αμορφωσιά του έβαλε το ταξί του πάνω στον «Άγνωστο Στρατιώτη», θα’ πρεπε όλοι να σπεύσουν και να του τραβήξουν το γιακά. Να σπεύσει και ο Πρόεδρος (Λυμπερόπουλος-ΣΑΤΑ) για μια δημόσια «συγγνώμη» και αποκατάσταση των άλλων ταξιτζήδων που δεν παίζουν με τα σύμβολα και τους θεσμούς.
ΚΑΙ, βέβαια, όφειλε να είναι συνεπής η Πολιτεία και η Κυβέρνηση συνεπέστερη. Να εγκύψει σε περιπτώσεις ταξιτζήδων τραγικές και να βοηθήσει καταχρεωμένους για μιαν άδεια. Θα’ ταν δίκαιο και ανθρώπινο να αποζημιώσει τους ελάχιστους μη πάνε φυλακή για μιαν άδεια ταξί που τη χρωστάνε και να κλείσει τ’ αυτιά στους βολεμένους με τις πολλαπλές και που τις εμπορεύονται. 

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Συμπαράσταση στον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο - θύμα αστυνομικής βίας,


Συμπαράσταση στον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο - θύμα αστυνομικής βίας
ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΠΑΤΕ  ΑΥΤΑ 

Κάποιοι θέλουν να υπάρξει νεκρός

ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΟΣΟΜΟΜΕΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ 28 ΚΑΙ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΓΚΛΟΜΠΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ  ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΣ

ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΔΩ 
Tου Μανώλη Κυπραίου
- Είδα χιλιάδες ελεύθερους Έλληνες.
- Είδα τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον παππού μου, τα παιδιά μου, μαζί μου.
- Είδα την ασπίδα των Ελλήνων που ήταν μια γαλανόλευκη.
- Είδα να με κρατούν χέρι-χέρι οι συμπολίτες μου και να προχωράμε μαζί, χωρίς να με ρωτήσουν που ανήκω.
- Είδα ανθρώπους να φωνάζουν «ψωμί-παιδεία-ελευθερία».
- Είδα νέα παιδιά να ζητούν πίσω τα όνειρά τους.
- Είδα τα ΜΑΤ να μας σημαδεύουν με τους εκτοξευτήρες χημικών και να μας χτυπούν κατάστηθα.
- Είδα τη χειροβομβίδα κρότου λάμψης να έρχεται επάνω μου και να σκάει μπροστά μου.
- Είδα χέρια αγνώστων γεμάτα αγάπη να με σηκώνουν χτυπημένο από το έδαφος.
- Είδα τους γιατρούς να παλεύουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματισμένους αδιαφορώντας για τη βροχή των χημικών που έπεφταν δίπλα τους.
- Είδα τους προβοκάτορες να έρχονται κατά πάνω μου με κρυμμένα πρόσωπα σαν τους δοσίλογους της κατοχής.

Κάποιοι θέλουν να υπάρξει νεκρός



 
Προετοιμάζονται για ακόμη αγριότερη καταστολή...  
Μας απειλούν έμμεσα και γιά νεκρούς για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο
και να τον κλείσουν στο σπίτι του...
Περιμένουν μεγάλες κοινωνικές αναταραχές και διαδηλώσεις...

Σε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Λ. Οικονόμου,
Ενημερώνοντας την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, τόνισε κάποιοι θέλουν να υπάρξει νεκρός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "η άλλη πλευρά επιδιώκει να υπάρξει νεκρός αυτή την περίοδο".
"Παρατηρείται πολύ μεγάλη και ανησυχητική κλιμάκωση. Δημιουργείται και μια φασίζουσα ακροδεξιάς προέλευσης βία. Δεν έχει ακόμα λάβει τις διαστάσεις αυτής των αναρχικών. Δρα σε συγκεκριμένους χώρους όπου υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί είδαμε όμως και μια περίεργη σύμπλευση, ακροδεξιοί και αναρχικοί να ανέχονται η μια την άλλη και να βάλουν κατά αστυνομικών"

στα πρόσφατα επεισόδια και στις διαδηλώσεις, ότι "στην πλατεία Συντάγματος έπεσαν πάνω από 20 τόνοι πέτρας".
ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ
όλοι οι άλλοι φταίνε εκτος απο αυτούς αυτο βγηκε να πει μετά απο ενα μήνα 
και να παρατηρήσει το παρακράτος,χωρις να κανει τίποτε 
οι μαρτυρίες χάρης στα κινητά ειναι χιλιάδες 
ακόμα και οι γιατροί στο μετρό μέσα  ειπαν οτι απο τυχη δεν υπήρχε νεκρός απο τα ματ
οσο για τις πέτρες οχι μόνο τους κοίταζαν οταν τις ξήλωναν αλλα έριχναν και οι ίδιοι  

γιατί δεν ζητάει το αρχείο από το zoygla.gr που τα κάλυψε όλα;
καμιά κουβέντα και για την καταδίκη της διεθνούς αμνηστίας που ειχε προειδοποιήσει απο τις 5 μαιου

Κλασσική Γκαιμπελική τακτική............Πετάμε δυό αλήθειες μεσα στα ψέμματα και δίνουμε άλλοθι σε αυτά που θα συμβούν στο μέλλον. 

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Μόνο με την αντίσταση έχουμε κάποια ελπίδα»

thumb
Συνέντευξη στην Ιωάννα Μπλάτσου
Στη συγκεκριμένη τραγωδία του Ευριπίδη, υπάρχει και ο χορός των γερόντων, ηλικιωμένοι πολίτες χωρίς καμία δύναμη στα χέρια τους, που όμως συμπαραστέκονται στα δεινά των συμπολιτών τους. Ακριβώς, άλλη μια σύγχρονη αναφορά στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Ο Ευριπίδειος ανήμπορος γέροντας που αντιστέκεται στον Τύραννο μου φέρνει στο νου εικόνες συγκινητικές και απίστευτα σκληρές, σαν αυτές που ζήσαμε την 29η Ιουνίου. Τους γέροντες που διαδήλωναν για να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και τα ΜΑΤ να τους χτυπάνε απροκάλυπτα. Ή το κρανοφόρο κτήνος να ψεκάζει με χημικά το Μανώλη Γλέζο. Εξοργίστηκα με αυτές τις εικόνες ανείπωτης ντροπής. Με αυτά τα νεαρά παιδιά των ΜΑΤ που χτυπούσαν ηλικιωμένους ανθρώπους χωρίς να τους σεβαστούν. Θα μπορούσαν να ήταν ο πατέρας τους ή ο παππούς τους!
Ο πολιτισμός μας και η δημοκρατία μας κλονίστηκαν όντως επικίνδυνα με τα γεγονότα της 29ης Ιουνίου. Με θυμώνει πολύ αυτή η απροκάλυπτη επιβολή της εξουσίας με κάθε μέσο. Θυμώνω ακόμα περισσότερο με το γεγονός ότι εκείνη τη μέρα, όταν πνίγηκε η Αθήνα στα χημικά, υπήρξε κατάφορη καταπάτηση του Συντάγματος και των δικαιωμάτων των πολιτών μέσα από μεθόδους προβοκάτσιας και τυφλής βίας. Επρόκειτο για καθαρή εγκληματική ενέργεια του κράτους κατά των πολιτών.. Για να μη μιλήσω για τις εικόνες ντροπής των «κουκουλοφόρων» δίπλα στα όργανα τάξης… Για το σκοτεινό ρόλο του παρακράτους στα επεισόδια που δημιουργούνται κάθε φορά στις πορείες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις πολλαπλές αυθαιρεσίες των ομάδων καταστολής. Και το χειρότερο, δεν άκουσα κανέναν να ζητάει συγνώμη από τους πολίτες.

Ομαδική μήνυση πολιτών από θύματα αστυνομικής και κρατικής καταστολής


Συλλογική μήνυση κατέθεσαν τη Δευτέρα στην Εισαγγελία Αθηνών 126 πολίτες και 150 μάρτυρες, σε σχέση με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων και των μεγάλων, μαζικών διαδηλώσεων στις 15, 28, 29 Ιουνίου 2011 στο Σύνταγμα...

Η μήνυση στρέφεται κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, των Εισαγγελικών Λειτουργών που τελούσαν σε υπηρεσία στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Ελ. Οικονόμου, του προϊσταμένου και των μελών του Τμήματος Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης, του προϊσταμένου και των μελών της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, των αστυνομικών των διμοιριών των ΥΑΤ, ΥΜΕΤ, ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ που τελούσαν σε υπηρεσία κατά τις ημερομηνίες 15, 28, 29 Ιουνίου 2011 καθ' όλη τη διάρκεια των γενικών απεργιών και μαζικών διαδηλώσεων στην πλατεία Συντάγματος, των πέριξ αυτής πέραν αλλά και μακράν της πλατείας δρόμων και περιοχών και κατά παντός υπευθύνου που έδωσε εντολή για τις πράξεις που περιγράφονται στη μήνυση ή που με οποιονδήποτε τρόπο συνέδραμε τους ανωτέρω δράστες.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Ποιοι…ξεβολεύονται (3)
Του Θανάση Νικολαΐδη
ΛΕΓΑΜΕ για τους βολεμένους των ΑΕΙ. Με τα δεδομένα του και το επίπεδο σπουδών. Με τις ατέρμονες συζητήσεις περί ασύλου, τη διπλοθεσία καθηγητών και τα κέρδη απ’ τη συγγραφή βιβλίων και με την αδιαφορία τους για την κομματική αφίσα που απορροφά τη διάθεση για μάθηση, μετατοπίζοντας τον μορφωτικό στόχο τους φοιτητή/τριας. Κάτι πρέπει ν’ αλλάξει ριζικά και το αλλάζει η ανάγκη. Κι αν ο γονιός θέλει περισσότερη μόρφωση για το παιδί του, περισσότερη επιμέλεια και λιγότερη (κακώς εννοούμενη) δημοκρατία, λιγότερο κομματισμό και επινίκιες κραυγές, αναλαμβάνει ο…πρύτανης. «Θα’ χουμε λιγότερη δημοκρατία στα πανεπιστήμια…» ανέκραξε κινδυνολογώντας και άρα όλοι να’ μαστε ευχαριστημένοι έως ενθουσιασμένοι και άρα τίποτα να μην αλλάξει.
ΝΑ θέλει, άραγε, ο (μεγαλο)γιατρός κάτι ν’ αλλάξει; Στην ίδια ρότα ο φακελάκιας, στο πόστο του ο λειτουργός των υπεράριθμων διευθυντών, απείραχτο το κύκλωμα κι όποιος προλάβει. Και πρόλαβαν οι άρπαγες. Σε βάρος των έντιμων γιατρών και των ταμείων. Κλέφτες κοινοί που τ’ άδειασαν, στραπατσάροντας προϋπολογισμούς νοσοκομείων του ΕΣΥ και τώρα βγαίνουν στα…κεραμίδια. Κονομημένοι από παράπλευρους, ύποπτους δρόμους, για να μην έχει κουράγιο να σταθεί δίπλα του ο έντιμος λειτουργός της υγείας, γεμάτος θλίψη, κρυμμένη οργή και (ένοχη) σιωπή. 

συνεχιζουν την τρομοκρατια

Από 1 Αυγούστου ξεκινά η εφαρμογή των διατάξεων του νέου νόμου που προβλέπει αυτόφωρο και ποινές φυλάκισης για ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ

Με συντριπτική πλειοψηφία 24 προς 3, οι ανώτατοι δικαστές αποφάνθηκαν ότι σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται η επιβολή του επαχθούς μέτρου, ακόμη κι όταν ο οφειλέτης του Δημοσίου έχει τη δυνατότητα να καταβάλει τα χρέη του και δεν τα αποπληρώνει.
Η απόφαση της Ολομέλειας, που δημοσιεύθηκε χθες, δίνει τη χαριστική βολή στο θεσμό της προσωποκράτησης, αφού πλέον δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την, έστω και περιορισμένη, εφαρμογή της σχετικής νομοθετικής διάταξης  (ν. 2717/1999).
Με ευκολία παραγράφονται σε μια νυχτα Ζήμενς, Βατοπέδι, και οτιδήποτε άλλο, οι υπεύθυνοι ουτε ενας που κατασπατάλησε δημόσιο χρήμα τοσα χρόνια δεν μπηκε ποτέ φυλακή, και ξαφνικά ολη η αυστηρότητα θα εξαντληθεί σε οφειλετες που μπορει και να μην μπορουν να τα πληρώσουν, ωραια δικαιοσύνη μα την αλήθεια, ωραίο κράτος..
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΆΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Γιαούρτι;;; Μην το φάτε… ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ!!

Περίεργα συναισθήματα…
Παρόλο που τα πράγματα δεν είναι καλά, και όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο αρχίζουν οι περίεργες σκέψεις…
Βλέπω τους πασόκους βουλευτές στα παράθυρα των καναλιών και με πιάνουν τα γέλια…
Μετά από τα κλάματα φυσικά…. Απλά τα δάκρυα στέρεψαν και άρχισαν τα σπαστικά γέλια…
Έφτασα σε σημείο να παρακαλάω να βγαίνουν στην τηλεόραση οι πασόκοι και τα γελοία φερέφωνά τους….
Βλέπετε αυτοί έχουν γίνει οι καλύτεροι εμπνευστές μιας μελλοντικής εξέγερσης του κόσμου…
Όσο και να μιλάνε παντού διάφοροι επιστήμονες ή Καθηγητές εναντίον της πολιτικής του Πασοκ, δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ την ζημιά που κάνει το ίδιο το Πασοκ στον εαυτό του….
Παρακαλάω να βγαίνουν και να λένε βλακείες….
Να δικαιολογούν με αηδιαστικές και παιδικές δικαιολογίες τα αδικαιολόγητα…
Είναι τόσο εξοργιστικοί όταν λένε αυτά τα ψέματα περί σωτηρίας….
Είναι απίστευτα εκνευριστικοί….

Ψωμί-Παιδεία- Ακροβασία

  
Από το Γιώργο Σαρρή

Επέτειος της Δημοκρατίας χθες κι από στόματα γνωστων κάπηλων ακούστηκαν συνθήματα άλλων εποχών. Μόνο που το σήμερα κυτταζοντας στον καθρέφτη, δεν αναγνωρίζει καθόλου το χθεσινό εαυτό του.
"Καμία άλλη χώρα της ευρωζώνης δεν έχει τόσο μεγάλα δημοσιονομικά προβλήματα όπως η Ελλάδα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι και τα άλλα προβλήματα δεν μπορούν κάποια ημέρα να εξελιχθούν ως εξίσου προβληματικά με της Ελλάδας" λέει η Μoody's στην έκθεσή της για την Ελλάδα που συνοδεύει την τριπλή υποβάθμιση σε Ca από Caa1 με την πιθανότητα χρεωκοπίας να βρίσκεται στο 100% (καταπληκτική διατύπωση για να σου πουν πως εισαι χρεωκοπημένος."Δεν θα ειστε γυμνοί, απλά έχετε πιθανότητα γύμνιας 100%)!

Τι θέλει να πει λοιπόν ο οίκος; Πολύ απλά, "υπάρχουν και χειρότερα μα θα στα πω αργότερα..." όπως λέει και το τραγούδι. Μεχρι τότε "Don't worry be happy" για να μην πάμε και σε ανεξέλεγκτους πανικούς.
Όποιος γνωρίζει τον τρόπο που σκέφτομαι ξερει πως ποτέ μου δεν είχα διάθεση να μαυρίζω όποιον μπαίνει στον κόπο να διαβασει κάτι από όσα γράφω εδώ. Αυτό δε σημαίνει βεβαια ότι μου περασε από το μυαλό να κρυψω κάτι από αυτα που σκέφτομαι για να μην μας χαλάσω το καλοκαίρι. Αυτό ακριβώς νοιώθω και τωρα. Μάλιστα επειδή πάνω στο θυμό παρασυρόμαστε σε εντυπωσιακούς τιτλους-σχολιασμους, σκεφτομαι πάντα πως να γράψω με τον πιο 'ηπιο τρόπο αυτό που θεωρώ εγω αλήθεια, όχι για να μην στενοχωρήσω κανένα αλλά για να μην θεωρηθώ μόνιμα αρνητικός και επομένως λιγότερο αξιόπιστος. Μονο που η αλήθεια ειναι από μόνη της τόσο δύσκολη που δεν γίνεται να αποφύγουμε το σκούρο.
Επί της ουσίας λοιπόν.
Ακουω από το πρωί και πάλι θετικές εκτιμήσεις κυβερνητικών και αλλων στημένων που αποφάσισαν να βγάλουν μεροκάματο κάνοντας το μαυρο άσπρο. Για να μην πω τίποτα παραπάνω προχωράω στην υποβάθμιση της Μούντυ'ς και στο σχολιασμό των FT.

Μπορούμε!!!

Γράφει η ΣΟΦΗ
Αν μελετήσει κανείς την σύγχρονη παγκόσμια ιστορία θα αντιληφθεί ότι το όλο σχέδιο είναι προσεκτικά μελετημένο και προσχεδιασμένο πολλά χρόνια πριν. Στόχος ένας: η σκλαβιά της ανθρωπότητας. Πολλά ακούγονται και πολλά περισσότερα γράφονται σχετικά. Π.χ. εσχατολογικές συζητήσεις, προφητείες, συνομωσιολογικές θεωρίες κ.ο.κ.
Υποψίες έχω κι εγώ σαν κι εσάς πολλές και αναμένω.. το μόνο που ξέρω είναι ότι τα σχέδια αυτά είναι απεχθή για τον άνθρωπο. Ουδεμία σημασία έχει αν τα σχέδια αυτά είναι των Illuminati, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, της φαμίλιας των Rothschild ή ποιού άλλου. Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Κάποιοι, ολίγοι, παίζουν με τις τύχες μας παγκοσμίως. Και το παραμύθι ξεκίνησε ήδη μετά τον προηγούμενο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλοι οι «οργανισμοί» που δημιουργήθηκαν για το καλό μας, βλέπε ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, κ.ο.κ. καθώς και τα αντίστοιχα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα –βλέπε ΔΝΤ, ΕΚΤ- δούλεψαν σκληρά για να φέρουν την ανθρωπότητα εδώ που την έφτασαν. ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ.

Η τυφλή δικαιοσύνη που… κρυφοκοιτάει

Αναδημοσίευση από «Ελευθεροτυπία»
Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ
Πριν από περίπου ένα μήνα, δικαστήριο της Αθήνας άφησε ελεύθερο έναν «πατέρα» στον οποίο είχε επιβληθεί κάθειρξη 12 ετών για αποπλάνηση της 2χρονης κόρης του και βιασμό της θετής, επίσης ανήλικης, κόρης του (αναστέλλοντας την εκτέλεση της πρωτόδικης ποινής του μέχρι το Εφετείο).
Πριν από λίγες ημέρες το Εφετείο του Κορυδαλλού επέβαλε ποινές κάθειρξης, από 11 έως 37 χρόνια, σε έξι νεαρούς, που έκρινε ενόχους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και εκρήξεις (με τις περιβόητες… κατσαρόλες), από τις οποίες προκλήθηκαν από καθόλου έως ελάχιστες υλικές ζημιές. Αποφάσισε μάλιστα -παρά την αντίθετη εισήγηση του εισαγγελέα- να τους στείλει να κάνουν «καριέρα» στη φυλακή, απορρίπτοντας αιτήματα για αναστολή εκτέλεσης ποινών.
Η ανακολουθία αυτή στις δικαστικές αποφάσεις, όπου πολλές φορές όσο πιο βαριά είναι τα αδικήματα τόσο πιο εύκολα «ξεγλιστρούν» οι δράστες, ειδικά κάποιοι μεγαλόσχημοι εγκληματίες του «λευκού κολάρου», προκαλεί εύλογα ερωτήματα αλλά και ανησυχία στον πολίτη που διαπιστώνει ότι η «τυφλή Θέμιδα» βλέπει κατά το δοκούν.
Εχει τα μάτια «μισάνοιχτα» απέναντι σε αρχιερείς της μίζας, αρχινονούς της νύχτας, παραδικαστικά κυκλώματα, απέναντι στην κλιμακούμενη βία παρακρατικών μηχανισμών και στην ανεξέλεγκτη χημική καταστολή κάθε ελεύθερης φωνής αντίδρασης, και έχει τα μάτια «ορθάνοιχτα», τόσο που να… αλληθωρίζει, όταν πρόκειται για 20χρονους με αντιεξουσιαστικά φρονήματα.
Αρχές, όπως η συνταγματική νομιμότητα, η ηθική απόδειξη, η ελεύθερη εκτίμηση των δεδομένων, η αναλογικότητα στη στάθμιση των αντιτιθέμενων αγαθών, πάνε περίπατο μπροστά σε σκοπιμότητες που υπαγορεύουν ποινές εξόντωσης και παραδειγματισμού.
Αντίθετα, οι ποινές -που επιβλήθηκαν, ή δεν επιβλήθηκαν- σε πολύκροτα σκάνδαλα καταδεικνύουν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στην εφαρμογή του πνεύματος του νόμου. Ενίοτε και του γράμματος.