2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

συνεχιζουν την τρομοκρατια

Από 1 Αυγούστου ξεκινά η εφαρμογή των διατάξεων του νέου νόμου που προβλέπει αυτόφωρο και ποινές φυλάκισης για ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ

Με συντριπτική πλειοψηφία 24 προς 3, οι ανώτατοι δικαστές αποφάνθηκαν ότι σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται η επιβολή του επαχθούς μέτρου, ακόμη κι όταν ο οφειλέτης του Δημοσίου έχει τη δυνατότητα να καταβάλει τα χρέη του και δεν τα αποπληρώνει.
Η απόφαση της Ολομέλειας, που δημοσιεύθηκε χθες, δίνει τη χαριστική βολή στο θεσμό της προσωποκράτησης, αφού πλέον δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την, έστω και περιορισμένη, εφαρμογή της σχετικής νομοθετικής διάταξης  (ν. 2717/1999).
Με ευκολία παραγράφονται σε μια νυχτα Ζήμενς, Βατοπέδι, και οτιδήποτε άλλο, οι υπεύθυνοι ουτε ενας που κατασπατάλησε δημόσιο χρήμα τοσα χρόνια δεν μπηκε ποτέ φυλακή, και ξαφνικά ολη η αυστηρότητα θα εξαντληθεί σε οφειλετες που μπορει και να μην μπορουν να τα πληρώσουν, ωραια δικαιοσύνη μα την αλήθεια, ωραίο κράτος..
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΆΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: