2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ζωόφιλοι ή κάτι άλλο?

Έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό, σε αρκετά κράτη του κόσμου, η άνοδο διαφόρων φιλοζωικών οργανώσεων.
Οι άνθρωποι αυτοί, πιστεύουν ότι, Ότι κάνει κακό και βλάπτει την μεταχείριση ενός ζώου, είναι αντιμετωπίζετε σαν ποινικό αδίκημα.
Ας φέρουμε ένα παράδειγμα: στην Ευρώπη όπως και την Αμερική, η κατανάλωση κρέατος έχει φύγει αρκετά από τα όρια της. Αυτό βέβαια συμβαίνει λόγο αύξησης πληθυσμού, τα ωράρια εργασίας πλέον σε κινούν να επισκεφτείς ένα fast food κτλ κτλ.
Στην Ελλάδα, έχουμε τις παραδοσιακές ταβέρνες. Οι Έλληνες λοιπόν κατά την επίσκεψη τους στην ταβέρνα, συχνά τιμούν τα γνωστά παϊδάκια. Βέβαια τα παϊδάκια δεν ήρθαν μόνα τους στην ταβέρνα, ούτε τα έφτιαξε η μηχανί που παράγει κρέας. Ήταν μερος απο κατσίκακι η σε αρνακι εν ζωή πάντα.


κατανοώ ότι είναι δύσκολο να περιγράψεις ότι αυτό που τρως, κάποιος πριν το σκότωσε, αλλά έτσι είναι η φύση μας να κάνουμε. Δεν τρώμε αρκούδες, ούτε ίαινες, τρώμε αυτά που μας ευλόγησε ο θεός η, η φύση μας.
Για του φιλόζωους αυτό, είναι ποινικό αδίκημα. Πρέπει κατα τον κανόνα τους, να πας στα κάτεργα και ακόμη παρακάτω. Όχι μόνο αυτός που έσφαξε το αρνί, αλλά και αυτός που το έφαγε!!!!

Όμως πίσω από όλα αυτά υπάρχουν θέματα, που μόνο αθώα δεν είναι. Οι φυτοφάγοι μαζί με τους ζωόφιλους χωρίζονται σε 2 κατηγορίες και μετά ακολουθουν της υποκατηγορίες.
Η πρώτη κατηγορία είναι η κλασική φίλοι των ζωών. Τα αγάπανθε και τα φροντίζουν. Η δεύτερη είναι οι οπαδοί, όπου εκεί ξεκιναει και η έναρξη πολλών μυστήριων. Η 2 κατηγορία, συνήθως δεν τρώνε κρέας. Είναι φανατισμένοι σε αυτή την άποψη. Θεωρούν ότι ο κόσμος είναι δολοφόνος λόγο ότι τρώει κρέας, και έχουν κάνει μεταξύ τους ομάδες που μελλοντικά σκοπό έχουν επιθετικές κίνησες εναντίων των ανθρώπων που τρώνε κρέας.





Το δευτερο στοιχειο που τους ενωνει, είναι ότι συνήθως δεν εχουν κανενα πιστευω σε καμια θεικη δυναμη. Κατηγορουν την ορθοδοξια οπου συνήθως σε παγκοσμιο επιπεδο, είναι και ο βασικος εχθρος τους.
Το τριτο στοιχείο της συμμορίας όλων αυτών, είναι ότι συμφωνούν απόλυτα με τον Χένρυ Κίσινγκερ στο θέμα της μείωσης πληθυσμού.

Αὐτοὶ λοιπὸν οἱ γνωστοὶ – ἄγνωστοι, ποὺ ἐπιδιώκουν τὴν ἀφαίρεση τῶν θρησκευτικῶν συμβόλων ἀπὸ σχολεῖα καὶ Δικαστήρια, εἶναι ὅλοι αὐτοὶ, ποὺ χρόνια τώρα, μέσα ἀπὸ τὴν δῆθεν προσπάθειά τους νὰ προστατεύσουν τὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα τῶν μειονοτήτων, ἔχουν ἱδρύσει Μὴ Κυβερνητικὲς Ὀργανώσεις, Ἑνώσεις ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων, Παρατηρητήρια, ἀλλὰ καὶ κόμματα (Ἑλληνικὴ Ἕνωση Ἀνθρωπίνων Δικαιωμάτων – Ἕνωση Οὐμανιστῶν Ἑλλάδας (ΕΝΩ.ΟΥΜ .Ε.) –Ἑλληνικὸ Παρατηρητήριο τῶν Συμφωνιῶν τοῦ Ἑλσίνκι (ΕΠΣΕ) – Οἰκολόγοι Πράσινοι– Ἀριστερὰ κόμματα), ἑνώνουν τὶς δυνάμεις τους, στὸν ἀγώνα ἀποχριστιανοποίησης

Ζοῦμε ἀναμφισβήτητα σὲ μιὰ κοινωνία πολυπολιτισμικότητας καὶ θρησκευτικοῦ πλουραλισμοῦ. Στὴ Δημοκρατία ἔχουν Αὐτοὶ λοιπὸν οἱ γνωστοὶ – ἄγνωστοι, ποὺ ἐπιδιώκουν τὴν ἀφαίρεση τῶν θρησκευτικῶν συμβόλων ἀπὸ σχολεῖα καὶ Δικαστήρια, εἶναι ὅλοι αὐτοὶ, ποὺ χρόνια τώρα, μέσα ἀπὸ τὴν δῆθεν προσπάθειά τους νὰ προστατεύσουν τὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα τῶν μειονοτήτων, ἔχουν ἱδρύσει Μὴ Κυβερνητικὲς Ὀργανώσεις, Ἑνώσεις ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων, Παρατηρητήρια, ἀλλὰ καὶ κόμματα (Ἑλληνικὴ Ἕνωση Ἀνθρωπίνων Δικαιωμάτων – Ἕνωση Οὐμανιστῶν Ἑλλάδας (ΕΝΩ.ΟΥΜ .Ε.) –Ἑλληνικὸ Παρατηρητήριο τῶν Συμφωνιῶν τοῦ Ἑλσίνκι (ΕΠΣΕ) – Οἰκολόγοι Πράσινοι– Ἀριστερὰ κόμματα), ἑνώνουν τὶς δυνάμεις τους, στὸν ἀγώνα ἀποχριστιανοποίησης

Η απορία αρκετού κόσμου πλέον κάνει την εισαγωγή της σε μια άλλη λογική. Ας θεωρήσουμε ότι ένας άνθρωπος δεν έχει κανένα πιστεύω, γιατί δεν δέχεται αυτόν που έχει?
2: θεωρούμε ότι ένας δεν τρώει κρέας για διαφόρους λογούς , γιατί έχει πρόβλημα και με επιθετικό τόνο σε αυτόν που τρώει?
3: γιατί οι φυτοφάγοι, οικολόγοι, φιλόζωους τα ηγετικά τους μελή, κυριαρχεί ο αθεϊσμός? Τι σκοπό εξυπηρετούν? Είναι τυχαίο?

Υ.Γ: Θα ανανεώνεται συχνά. Πλέον ο πόλεμος μετάξι άλλης μια προπαγάνδας αθεϊστών, έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και κάνει πλέον την εμφάνιση του δυναμικά

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα που τίθεται είναι:

Ποια είναι η θέση των ζωόφιλων αυτών απέναντι στα κακουργήματα σε βάρος των Παλαιστινίων, των Ιρακινών, των Αφγανών,κλπ από τη συμμορία των πολεμοκάπηλων και τοκογλύφων;

Τα καταδικάζουν έμπρακτα; Ή μήπως τα σιγοντάρουν; Και οι κανίβαλοι, που κακουργούν σε βάρος των λαών αυτών και τόσων άλλων, είναι σάρκα από τη σάρκα τους!

Οπότε, στην πιθανή αυτή περίπτωση, μάλλον θα πρόκειται περί ανθρωποφάγων!...

Aνεμος είπε...

δεν με αφορά αν είναι άθεοι καλά κάνουν για τα πιστεύω τους
με νοιάζει να αφήνουν όμως και τους άλλους να πιστεύουν ότι θέλουν
να εκφράζονται ελεύθερα και μέσα από τον διάλογο να παράγετε πολιτισμός
και όχι νόμους που φιμώνουν την σκέψη,που μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα υπάρχουν