2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΨΗΦΙZOYN ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ!!!


ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ;
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΕΘΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ...  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΝΗΤΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ  ΒΙΑΣΥΝΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ;
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ;
ΠΟΙΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ;
TO 70%TΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
ΟΤΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;
Η ΟΤΙ  ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΝΕΒΑ ΚΑΙ ΒΙΤΡΙΟΛΙΩΝ
ΠΡΩΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΊΩΝ,ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

Η ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ;
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΦΥΛΗ  ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
Τα δυο μεγάλα φιασκα της μνημονιακης αυτης κυβέρνησης ήταν :
Η πράσινη ανάπτυξη, και η ανοιχτή διαβούλευση, το περιβόητο opengov! επί Καστανιδη έκαναν ανοικτή διαβούλευση για καταπολέμηση ιδιαίτερα σοβαρών μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας εφευρίσκοντας την λέξη Εχθροπάθεια...
Γιατί είναι φιάσκο;



Γιατί όλα τα σχόλια είναι αρνητικά εκεί για το εκτρωματικό αυτό νομοσχέδιο, που φιμώνει την ελεύθερη έκφραση των ανθρώπων. Όμως αυτοί συνέχισαν απτόητοι και το νομοσχέδιο που κανείς ούτε καν οι δικοί τους δεν ενέκρινε, το υπουργικό τους συμβούλιο το ενέκρινε και τώρα πάει στη Βουλή για ψήφιση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΠΑΝΩ
ΣΕ ΕΝΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ
Στην τυχόν θεσμοθέτηση αδικημάτων γνώμης και γίνεται κάτω από εμφανείς πιέσεις και αποτελεί προσβολή του ελληνικού τρόπου σκέψης, της ελευθερίας έκφρασης και της δημοκρατίας.
http://www.elawyer.blogspot.com/
EXEI ΓΡΑΨΕΙ

Η ελευθερία της έκφρασης κατά την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΟΗΕ


έχουν έτοιμο το νομοσχέδιο προς ψήφιση στο υπουργειο Δικαιοσυνης
ΕΔΩ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

  Σχέδιο Νόμου «Για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου».
μάλιστα λένε ότι δεν καταλάβαμε και ότι 


Όλα τα ανωτέρω προκύπτουν αβίαστα από την Αιτιολογική Έκθεση του Σχεδίου Νόμου που είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο και την οποία είναι προφανές ότι όσοι ασκούν κριτική, διαστρέφοντας επιπόλαια το περιεχόμενό του, δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν. Για τον λόγο αυτό καλούνται, έστω τώρα, να το πράξουν.
Ομοίως, καλείται και η προοδευτική διανόηση της χώρας να λάβει θέση επί του νομοσχεδίου, αντί να σιωπά.¨¨¨¨
Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Στον παρόντα νόμο, ο όρος «εχθροπάθεια» θα πρέπει να νοηθεί ως αναφερόμενος τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας
Δηλαδή ούτε τα συναισθήματα μας πλέον δεν θα μπορούμε να εξωτερικεύουμε;
Αντιφάσκουν όταν προσπαθούν να μας πείσουν  ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ  Η ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ.. ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!
Ο καθένας θα μπορεί να μας κατηγορήσει αν εκφράσουμε την άποψή μας ότι διεγείρουμε σε αισθήματα μίσους και αντιπαλότητας. Μα οι κοινωνίες των ανθρώπων μέσα από την αντιπαλότητα και τη διαφωνία συνθέτουν τη δημοκρατία...
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΌΜΑΣΤΕ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
Δεν τιμωρείται η απλή έκφραση γνώμης – ούτε καν απόψεις που είναι απροκάλυπτα ρατσιστικές ή ξενοφοβικές. Δεν τιμωρείται κανείς όταν λέει «Έξω οι λαθρομετανάστες»! Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, στο μέτρο που του επιτρέπει το Σύνταγμα και η ΕΣΔΑ. Θα τιμωρηθούν, αντίθετα, όπως γίνεται και στο ισχύον ποινικό μας δίκαιο, αλλά και σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, όσοι παροτρύνουν με δημόσιο λόγο έναν όχλο να εξοπλισθεί λ.χ. με ρόπαλα και αλυσίδες και να αναζητήσει θύματα μεταξύ εκείνων που δεν ανταποκρίνονται στα φυλετικά, θρησκευτικά ή πολιτισμικά του πρότυπα. Τιμωρούνται, με άλλα λόγια, συμπεριφορές που προκαλούν σε βιαιοπραγίες, μίσος και αντιπαλότητα, ώστε να μπορεί να διασαλευθεί άμεσα η ομαλή κοινωνική συμβίωση. 
Όποιος από πρόθεση, δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή χιλίων έως πέντε χιλιάδων (1.000 – 5.000) ευρώ.  
 2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου είχε ως άμεσο επακόλουθο την τέλεση εγκλημάτων, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή τριών έως δέκα χιλιάδων (3.000 – 10.000) ευρώ, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.   
3. Όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε οργάνωση, οι δραστηριότητες της οποίας με οποιαδήποτε μορφή εμπίπτουν στη ρύθμιση της παραγράφου 1, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη.
και προσέξτε είναι οι κατηγορίες αυτεπάγγελτες 
αλήθεια ποιος θα τις κάνει;
όχι τα θύματα λένε, αλλά αυτεπάγγελτα
Η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας γίνεται αυτεπάγγελτα και δεν εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων, τα οποία είναι συχνά ιδιαιτέρως ευάλωτα και διστάζουν να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες.
Με άλλα λόγια θα σε τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί αυτεπάγγελτα οι εισαγγελείς όταν καταλάβουν ότι ενοχλείς ποικιλοτρόπως, ανεξάρτητα αν κάποιο από τα υποτιθέμενα θύματα κάνει καταγγελία ή όχι.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ...




GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο " περί εχθροπάθειας" άθλιος νόμος είναι εφεύρημα των αθλιοτέρων παγκοσμίως δολοφόνων.

Και αποδεικνύει απλά και μόνο την εχθροπάθειά τους εναντίον των
Ελλήνων.

Η οποία διακρίνει και αυτούς, που τον προωθούν και προτίθενται να τον ψηφίσουν.

marianaonice είπε...

Oι άθλιοι για να ολοκληρώσουν την αθλιοσύνη τους πρέπει να νομοθετήσουν και για τη φίμωση του κόσμου. Πρέπει πάνω απ' όλα να τρομοκρατήσουν για να μη μπορεί κανείς να μιλάει, να καταγγέλλει, να παραπονιέται έστω για το άδικο γύρω του, απ' όποιον κι αν προέρχεται είτε από αλλοδαπό είτε από ημεδαπό, είτε από Χριστιανό είτε από Μουσουλμάνο. Επιλεκτικά φοβάμαι ότι προστατεύονται κάποιοι εκτός από τους Έλληνες.

Και πράγματι τέτοιο νομοσχέδιο αντιφατικό και ανεδαφικό δεν υπάρχει! Πώς να ποινικοποιούνται να συναισθήματα? και ποιός θα κρίνει πότε η έκφραση μιας γνώμης θα είναι απλά μια άποψη ή μια εκδήλωση αντιπαλότητας και εχθροπάθειας? Όλοι αποδοκίμασαν αυτό το νομοσχέδιο κανείς δεν το επικρότησε κι όμως αυτοί αδιαφορούν και θα το ψηφίσουν... Να τη χαίρονται τη διαφάνεια και τη διαβούλευσή τους!

Υ.Γ. Το βίντεο καταπληκτικό! τα λεει όλα!

Ανώνυμος είπε...

To μόνο που θα καταφέρει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, θα είναι να προκαλέσει τους Έλληνες και να πετύχει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που προσπαθεί να καταφέρει. Προβλέπω από αντίδραση να βλέπουμε εσκεμμένα απαξιωτικές αναφορές σε λαθρομετανάστες, Εβραίους, gay κλπ.Φυσικά δεν ελαβαν υπόψιν τις διαμαρτυρίες όλων μας, γιατί απλά η κυβέρνηση αποσκοπεί ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, που κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να τους διατηρήσει στην Ελληνική Επικράτεια.

Ανώνυμος είπε...

1. Πώς θα βεβαιωθή η «πρόθεση»;
2. Αν πρόκειται για την βιαιοπραγία, δεν χρειάζεται νόμος, υπάρχει και δικάζει τον «ηθικό αυτουργό» ενός εγκλήματος.
3. Όσον όμως αφορά την εχθροπάθεια απ’την στιγμή που δεν «συντελείται» αδίκημα, αυτό είναι δίκη προθέσεων και αντίκειται στο σύνταγμα.

Ανώνυμος είπε...

στο άρθρο 3 ποινικοποιείται η απλή διέγερση «ΕΧΡΟΠΑΘΕΙΑΣ», δηλαδή σύμφωνα με τους ορισμούς του άρθρου 2 του νομοσχεδίου η εξωτερίκευση αισθημάτων.Βέβαια ο υπουργός νόμισε ότι οι πολίτες είναι αφελείς και μπορούν να παραπλανούνται όπως στο παρελθόν. Οσοι ξέρουν ανάγνωση καταλαβαίνουν αμέσως ότι το νομοσχέδιο φιμώνει την ελευθερία της έκφρασης με πονηρές διατυπώσεις.

Ανώνυμος είπε...

δηλώσεις Πάγκαλου τύπου «είστε κοπρίτες»,ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που σαφώς εγείρουν εχθροπάθεια και διχάζουν το λαό θα διώκονται ή λόγω της βουλευτικής ασυλίας ο Πάγκαλος και ο κάθε Πάγκαλος θα μπορεί να λέει ό,τι θέλει ενώ όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί δε θα μπορούμε να εκφράζουμε ελεύθερα απόψεις ενεδεχομένως και ακραίες;;;

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για αόριστη ποινική διάταξη η οποία αντίκειται στο άρ. 7 του Συντάγματος και στο άρ.7 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των δικαιωμάτων του ανθρώπου διότι ουδόλως περιγράφεται με σαφήνεια η έννοια της πρόκλησης ή διέγερσης σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια καθώς και η πιθανότητα να εκτεθεί σε κίνδυνο η δημόσια τάξη. Ανάλογες διατάξεις απαντώνται σε ολοκληρωτικά καθεστώτα