2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Εμπαίζουν προκλητικά το λαό

Στην ομιλία του χθες ο Γ. Παπανδρέου εξέθεσε τις αρετές του δημοψηφίσματος, μάλιστα, αυτοεπαινέθηκε ότι έσπασε το ταμπού των δημοψηφισμάτων. Ωστόσο, το δημοψήφισμα που εξήγγειλε δε θα γίνει. Ήταν, απλώς, ένα τεράστιο, αισχρό ψέμα, ένα ακόμη φτηνό κόλπο που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός της χώρας, ως άλλος τσαρλατάνος, για να μείνει καθισμένος στην καρέκλα του.

Όλοι άλλαξαν δέκα χρώματα με τη σκέψη ότι ο ελληνικός λαός για πρώτη φορά θα είχε την ευκαιρία να εκφράσει την αληθινή του θέληση. Φοβήθηκαν το ΟΧΙ του ελληνικού λαού στην υποδούλωση και μαζί την απόρριψη των αργυρίων εξαγοράς της ελευθερίας του. Φοβήθηκαν ότι με αυτό το ΟΧΙ, ο λαός θα ενθουσιαζόταν και θα απαιτούσαν και θα έφερναν το τέλος του πολιτικού κατεστημένου.


Όλοι, λοιπόν, έπεσαν με τα μούτρα στην προσπάθεια να τα βρουν μεταξύ τους, για να αποσοβηθεί το ''καταστρεπτικό'' για τα συμφέροντά τους δημοψήφισμα. Αυτοί που δε συζητούσαν με την κυβέρνηση και παρίσταναν τους πατριώτες και τους ανένδοτους με ευχαρίστηση άρχισαν να συζητούν για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας που, φυσικά, θα αποδεχτεί τη νέα δανειακή σύμβαση και τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου, ακόμη κι αν, όπως έλεγαν οι ''πατριώτες'' της Βουλής καταργεί την εθνική κυριαρχία.


Μια κυβέρνηση που θα βαπτιστεί με το βαρύγδουπο τίτλο της ''εθνικής ενότητας'', ή ''εθνικής σωτηρίας'', ενώ στην ουσία δε θα είναι τίποτα παραπάνω από μια κυβέρνηση κομματικής ενότητας για την σωτηρία των κομμάτων που θα γίνουν ένα με στόχο να παρατείνουν τη σκλαβιά στο ΔΝΤ και την ΕΕ με αμοιβή τα πακέτα που θα εισρέουν για τους δανειστές μας, τους διεθνείς απατεώνες και τοκογλύφους, και για τους .. εκπροσώπους μας στη Βουλή. Το ''εθνικής'' που με τόση ευκολία κολλάνε όλοι σ' αυτό το τερατούργημα είναι κίβδηλο, κενό νοήματος και ουσίας, γιατί πουθενά δεν υπάρχει ο λαός. Μιλούν για πατριωτικό καθήκον, αλλά η πατρίδα δεν περιλαμβάνεται πουθενά στα τεκταινόμενα και πατρίδα είναι ο λαός, οι Έλληνες πολίτες, που δε ρωτώνται από κανέναν ποιο θεωρούν πατριωτικό καθήκον για τους εκπροσώπους του. Πουθενά δεν υπάρχει η συγκατάθεση του λαού, αφού ο σκοπός όλων είναι να εμποδίσουν ακριβώς την επέμβαση του λαού, για να μην αποκαθηλωθούν από το θρόνο τους.

Αυτοί ζουν σε ένα δικό τους κόσμο κι εμείς σε έναν άλλο, χωρίς καμιά επικοινωνία ανάμεσά στους δύο κόσμους. Ο κόσμος των βουλευτών και, γενικά, των πολιτικών είναι ένας κόσμος καλοπέρασης που τρέφεται εν αφθονία από τα ευρωπαϊκά κονδύλια και τα πακέτα των δόσεων, ένας κόσμος με παχυλούς μισθούς και τυχερά και προνόμια. Ο δικός μας κόσμος είναι ένας κόσμος μόχθου, πάλης με την καθημερινότητα και τις απαιτήσεις μια αποικιοκρατικής κυβέρνησης που μεταφέρει τις επιθυμίες και τις βουρδουλιές των αφεντικών της. Δύο κόσμοι: ο ένας των αφεντικών - υπαλλήλων και ένας των δούλων: υπήρχε περίπτωση να αφήσουν αυτούς που θεωρούν δούλους τους να αποφασίσουν για το μέλλον το δικό τους; Πολύ περισσότερο δεν υπήρχε περίπτωση να το επιτρέψουν τα αφεντικά τους, οι ''αυθέντες'' της Ευρώπης.

Έτσι, λοιπόν, θα σχηματίσουν μια κυβέρνηση ''εθνικής ενότητας'', χωρίς το έθνος. Με πρόσωπα που δε θα επιλέξουν οι πολίτες, με αρχηγό που δε θα επιλέξει ο λαός. Μια κυβέρνηση ''εθνικής σωτηρίας'' με ''σωτήρες'' τους ίδιους που οδήγησαν στην καταστροφή τη χώρα. Τους ίδιους που ο λαός δεν αποδέχεται, δε θέλει, αυτούς που έδιωξε από τις παρελάσεις και από τη ζωή του. Και αυτοί που μιλούν με τόση ευκολία για ''ευθύνη'' και ''συνείδηση'' ποτέ δεν είπαν, ούτε ένας από αυτούς, ότι, αφού εξαιτίας τους η χώρα έφτασε στην καταστροφή - μιας και αυτοί κυβερνούσαν τόσα χρόνια -, θα κάνουν πέρα, για να αναλάβουν καινούργια πρόσωπα που θα σώσουν τη χώρα..

Την ίδια ώρα που οι γάιδαροι μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα, η χώρα χλευάζεται διεθνώς από ανθρώπους που θα έπρεπε να ντρέπονται για τα δικά τους και δεν υπάρχει ένας να τους απαντήσει, υπερασπίζοντας την Ελλάδα. Η Ευρώπη βυθίζεται και υποτάσσεται στο φασισμό λίγων προσώπων και οι.. ''σωτήρες'' της Ελλάδας για το μόνο που νοιάζονται είναι να εισρεύσουν τα λεφτά της δόσης και να μην κλείσει η κάνουλα ρευστού της ΕΕ. Ο κ. Καρατζαφέρης το είπε καθαρά: ψήφισε το Μνημόνιο της υποδούλωσης της χώρας, για να πάρουν τα λεφτά - δηλαδή, ο πατριώτης παρέδωσε την Ελλάδα για τα αργύρια του Μνημονίου...

Και το χειρότερο είναι ότι πολλοί ανεξάρτητοι και πατριώτες μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος τοποθετήθηκαν εναντίον του, για να μη βγούμε απ' το ευρώ, παίζοντας και οι ίδιοι το παιχνίδι των καθεστωτικών φερεφώνων, τρομοκρατώντας τον κόσμο ότι θα πεινάσει, ότι θα έρθει η καταστροφή, λες και τώρα το μέλλον διαγράφεται ανθηρό. Έφτασαν στο σημείο να παρακαλούν να μη γίνει το δημοψήφισμα.. Φοβήθηκαν και οι πατριώτες μήπως πληγεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, λες και το να είσαι σκλάβος είναι πιο ευχάριστο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Γιόρτασαν όλοι οι πατριώτες των μεγάλων λόγων το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940, αλλά πανικοβλήθηκαν από τις πιθανές συνέπειες ενός σύγχρονου ΟΧΙ, υιοθετώντας τις απόψεις των δυναστών μας ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Είναι σίγουρο πως και το 1940 οι Έλληνες δεν είχαν άλλο δρόμο από το ΝΑΙ, αλλά είπαν ΟΧΙ. Ωστόσο, αυτό που νοιάζει τώρα είναι ότι η υπομονή των αφεντικών μας των Ευρωπαίων εξαντλείται, αδιαφορούν για το ότι η υπομονή του ελληνικού λαού έχει ήδη εξαντληθεί. Το ενδιαφέρον τους είναι να σωθεί η υπερχρεωμένη Ευρώπη με τη θυσία της Ελλάδας.
http://endelehia.blogspot.com/2011/11/blog-post_8145.html


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: