2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ..ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ


ΤΟ μόνο που σκέπτονται τώρα ,είναι οι δελφίνοι...
Βενιζέλος,Λοβέρδος,Διαμαντοπουλου,Ραγκουσης,Χρυσοχοΐδης,πως θα διαδεχτούν στην εξουσία,και πως θα ολοκληρώσουν το δολοφονικό τους έργο,ψηφίζοντας το νέο μνημόνιο,κατόπιν εντολών των διεθνών τοκογλυφων
Μια παράνομη κυβέρνηση που έχει παραβιάσει το Σύνταγμα της Ελλάδας, με όχι καλύτερο τρόπο απ'ότι το παραβίασε η κυβέρνηση που προέκυψε από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου
ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΤΑ ..ΤΟΤΕ..
συγκεκριμένα η κυρία Διαμαντοπουλου,θεώρησε μπανάλ λαϊκισμούς όσους αντιδρούν στην ολοκλήρωση του μνημονίου
σε κοινό άρθρο-μανιφέστο με Ανδρέα Λοβέρδο, και Γιάννης Ραγκούση
ΤΟ ΜΑΝΑΦΙΣΤΕΣΤΟ  ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ
αντιδημοκρατική και αντικοινωνική «κουλτούρα» και συμπεριφορά,
Οι πολίτες τον Αύγουστο απαίτησαν, κυριολεκτικά, η κυβέρνηση να μην κάνει πίσω -όπως γινόταν τις τελευταίες δεκαετίες- αλλά να εφαρμόσει τις πολιτικές της;;;;;;;;;
όπως είπε και ο Δημήτρης Μητροπανος
Η κυβέρνηση μάλλον δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει ή τουλάχιστον έτσι φέρεται. Λένε "θα δημιουργήσουμε". Ρε σεις, δεν έχουν οι άνθρωποι να φάνε, τι θα δημιουργήσετε; Πήρατε από το μισθωτό και το συνταξιούχο, τους τσακίσατε. Τώρα τι; Θα τους θάψετε και θα πάρετε φόρο θαψίματος;
ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝOYN  ΟΛΑ
ΣΕ OΠΟΙΑ  ΧΩΡΑ  ΠΗΓΕ ΤΟ ΔΝΤ
ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ  ΤΑΞΗ
Η φυματίωση έχει αυξηθεί εξαιτίας των πολιτικών του ΔΝΤ. Οι αυτοκτονίες αυξάνονται σε χώρες όπου εφαρμόζονται ακραία νεοφιλελεύθερα μέτρα. Κάθε πολιτική που ενισχύει την ανισότητα, την κακή διατροφή, τους αστέγους, που υπονομεύει την εκπαίδευση οδηγεί σε επιδείνωση της υγείας του πληθυσμού.
επιμένουν στην ίδια κατεύθυνση. περισσότερη επιβολή εσωτερικής υποτίμησης. Δηλαδή μικρότερα εισοδήματα, μείωση μισθών και συντάξεων, απαξίωση της μικρής και μεγάλης ιδιοκτησίας, προστασία των συμφερόντων των ισχυρών μέσα από μια άγρια κατάργηση δικαιωμάτων του πολίτη και ανακατανομή πλούτου.
Εχοντας διογκώσει τρομακτικά το χρέος και εκχωρήσει κυριαρχία.
Η ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΕΙΠΕ.
ό,τι ενδιαφέρει τους κυβερνώντες είναι να καταργήσουν τη μεσαία τάξη. Θέλουν να γίνουμε όλοι φτωχοί, εξαρτώμενοι από ένα συφοριασμένο μισθό, να το βουλώνουμε, να μη συναθροιζόμαστε, να μην εκφραζόμαστε ελεύθερα, να μην κρίνουμε τις αποφάσεις τους. Δεν μας θέλουν μορφωμένους, ούτε σκεπτόμενους. Μας θέλουν γρανάζια, με αλλοιωμένη την Ιστορία μας, χωρίς εθνική συνείδηση, χωρίς πολιτισμό (που είναι όπλο εναντίον τους, όταν οι καλλιτέχνες είναι ευσυνείδητοι), χωρίς κοινωνικές παροχές. Και αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η κρίση είναι γενική, προκατασκευασμένη κι έχει στόχο την καταστολή του πολιτικού φρονήματος των λαών όλου του κόσμου».
κυρία Διαμαντοπουλου λαϊκισμός είναι και αυτό,γιατί δεν έχετε ποτέ περάσει απο φτωχογειτονιές Πειραιά, Κερατσίνι. Πετρούπολη και άλλες ποτέ στην ζωή σας
Στις υποβαθμισμένες συνοικίες της πόλης υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο πεινασμένα. Προέρχονται κυρίως από μονογονεϊκές οικογένειες, έχουν γονείς ανέργους ή μετανάστες.
Στην Ελλάδα του '11 ο υποσιτισμός αποτελεί πλέον το «δηλητήριο» μαθητών που χωρίς λεφτά για φαγητό οδηγούνται όπως όπως στις τάξεις προκειμένου «να καλύψουν τις χαμένες διδακτικές ώρες».
Πολλά παιδιά τρώνε ένα μόνο γεύμα την ημέρα.
 Αυτό είναι κάτι που αναφέρουμε εδώ και καιρό στις ανακοινώσεις μας. Οσο οξύνεται η φτώχεια και η ανεργία οξύνεται και το φαινόμενο. Από πρόπερσι έχουν λιποθυμήσει 5-6 παιδιά σε σχολεία του κέντρου. Είναι βαρβαρότητα να πεινούν παιδιά στον αιώνα μας» δηλώνει η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αθήνας Διονυσία Αθανασοπούλου, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».
Οι περιγραφές δασκάλων της Αθήνας είναι συγκλονιστικές: «Μέσα στην τάξη κάποια μας λένε ότι ζαλίζονται, άλλα νυστάζουν και σε άλλα πονάει η κοιλιά τους επειδή υποσιτίζονται. Από περηφάνια δεν μας το λένε. Εμείς όμως γνωρίζουμε...» λέει η Ιρις Αδαμοπούλου, καθηγήτρια σε γυμνάσιο του Κερατσινίου.



Στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά η κατανάλωση στα κυλικεία έχει μειωθεί κατακόρυφα και πολλά παιδιά φέρνουν φαγητό από το σπίτι. «Εχει αυξηθεί κατακόρυφα η κατανάλωση ειδών σε διατίμηση και έχει κοπεί στο μισό η κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού. Πολλοί γονείς βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, και αυτό έχει επιπτώσεις στην οικογενειακή γαλήνη. Ερχονται και μας ζητούν βοήθεια γιατί "ο μπαμπάς δεν φέρεται καλά στη μαμά"», αναφέρει καθηγήτρια από σχολείο της περιοχής.
Κάποια δεν έχουν λεφτά ούτε για κουλούρι. «Δυο τρία παιδιά έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Δεν έχουν ούτε μισό ευρώ για ελάχιστο κολατσιό. Είναι κάτι αναμενόμενο, γιατί στις εγγραφές του Σεπτεμβρίου πολλοί γονείς ήταν άνεργοι. Και τώρα έχουν πολλαπλασιαστεί. Παλιά πήγαιναν 2-3 φορές την ημέρα στο κυλικείο. Τώρα δεν πάνε καθόλου» τονίζει ο Νεκτάριος Κορδής, γενικός γραμματέας της Β' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής.
Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί καθηγητές «γνωρίζοντας ότι κάποιο παιδάκι έχει ανάγκη δίνουν λεφτά στο κυλικείο και πληρώνουν το φαγητό του. Οι καθηγητές βοηθούν πάρα πολύ με τα ελάχιστα λεφτά που παίρνουν».
Στην Πετρούπολη το φαινόμενο του υποσιτισμού ανηλίκων έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες. Σύλλογοι γονέων με δικά τους έξοδα προσφέρουν σάντουιτς σε παιδιά. «Κάτι τέτοιο συμβαίνει σε δυο δημοτικά της περιοχής όπου έχουν εντοπιστεί 6-7 παιδάκια με σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα.
Σε ορισμένες περιοχές τα εκπαιδευτικά προγράμματα εκτός ωραρίου -για αγωγή υγείας, περιβαλλοντικά θέματα κ.ά.- θα συνεχιστούν και φέτος, παρά το γεγονός ότι οι δάσκαλοι δεν θα τα πληρωθούν ως υπερωριακή απασχόληση. «Τα παιδά το έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Μάλιστα φέτος σκεφτόμαστε να κάνουμε πρόγραμμα για την ψυχική υγεία. Να τους δείξουμε πώς θα αντεπεξέλθουμε χωρίς να μας πάρει από κάτω», λέει καθηγητής σχολείου του Πειραιά.

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Είναι τραγικό στη σημερινή εποχή και στην Ελλάδα της Ευρώπης να πεινάνε παιδιά...
Ποιός θα πληρώσει γι' αυτά τα εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού, σε βάρος της ανθρωπότητας?
Ποιός?
Αυτοί είναι στην κοσμάρα τους με τα πανάκριβα σινιέ ταγεράκια τους και τα κουστουμάκια τους, τους φρουρούς τους, τις βιλάρες τους και τα πολυτελή ταξίδια τους με έξοδα του δημοσίου!
Τι να σκεφτούν τα ζόμπι? Σιγά μη μετανοιώσουν.
Τίποτε δεν περιμένω απ' αυτούς.
:(