2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΪΩΑΝΟΥ ΤΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ...ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;O TIMΩΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ BLOGGERS;  

ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ
ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Παπανδρέου για blogs το 2008: “βλέπετε κάθε νέο με Η/Υ, ως έναν εν δυνάμει blogger, και αυτό, το θεωρείτε επικίνδυνο

 

Τι μικρός που είναι ο κόσμος και πως τελικά σε αυτή την χώρα όλοι έχουν μικρή και κοντή σκέψη και ανύπαρκτο θυμικό. Δεν έχουν περάσει ούτε τρία χρόνια όταν ο σημερινός Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήταν στην αντιπολίτευση το 2008 και τάσσονταν υπέρ των blog και της ανωνυμίας του διαδικτύου. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ τότε με τις σημερινές. Προφανώς τότε βόλευε να υπάρχουν ανώνυμα blogs καθώς πήγαιναν την κυβέρνηση Καραμανλή από την «Σκύλα στην Χάρυβδη». Τώρα μάλλον δεν τους βολεύει.  Τότε ο Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής έλεγε:

 

Ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου δήλωνε σχετικά με τα blogs στις 29/2/2008

“Σας είχαμε προτείνει κάθε μαθητή και δωρεάν διαδίκτυο, δεν το θέλατε. Τώρα μάλλον όλα εξηγούνται. Σας ενδιαφέρει η ελεγχόμενη ενημέρωση, τα ελεγχόμενα μέσα και βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή, ως έναν εν δυνάμει blogger, και αυτό, το θεωρείτε επικίνδυνο. Θεωρώ απαράδεκτο το νέο νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση του διαδικτύου…”

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ..  ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

 




βίντεο που αποδεικνύει πόσο τεχνολογικώς αγράμματοι είναι οι πολιτικοί μας: 
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος αγνοεί στοιχειωδώς τί είναι το μπλόγκ, το σάϊτ, και λοιπά



Παρακολουθήστε την στιχομυθία του με τον βουλευτή της Ν.Δ. Πάνο Καμμένο, όπως την πήραμε από τα Πρακτικά της Βουλής και θα την δείτε σε αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε:
Υπ' όψιν ότι επί 15 χρόνια, δεκάδες δημοσιογράφοι KAI EMΙΣΘΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ που τα , μάς έχουν πρήξει τα για το πόσο μεγάλος γνώστης των υπολογιστών είναι ο Παπανδρέου!!
..ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Πρόεδρος της Κυβέρνησης): Πολλές φορές ακούω τη Νέα Δημοκρατία να λέει για τη συμμετοχή μου σε κάποιο ίδρυμα του κυρίου Καντάφι. Ποτέ δεν συμμετείχα. Μου είχαν στείλει γράμμα. Εγώ, όμως, δεν είχα αποδεχθεί ποτέ να συμμετέχω. Είχαν βάλει το όνομά μου, χωρίς τη δική μου συγκατάθεση.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Στο site το έχει μέσα.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Πρόεδρος της Κυβέρνησης): Το sites τους, βεβαίως. Πολλά blogs έχουν sites και γράφουν ό,τι θέλουν. Εγώ δεν είχα δώσει τη συγκατάθεσή μου, κύριοι.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ)
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ
 
ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ 
http://www.report24.gr/

 GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ
ΕΓΙΝΑΝ
29/02/2008
O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε, σήμερα, στο περιθώριο της 2ης Συνεδρίασης της ΚΟΕΣ, με bloggers, οι οποίοι έχουν έντονη πολιτική δράση στο διαδίκτυο και τις τοπικές τους κοινωνίες.
Η ομάδα των bloggers, που προέρχονται από όλη την Ελλάδα και είναι Μέλη και Φίλοι...
του ΠΑΣΟΚ, έχουν ιδρύσει τον διαδικτυακό τόπο, eforum.gr, γεγονός που αποτελεί απόδειξη, του πώς μπορεί να εφαρμοστεί η έννοια της αυτοοργάνωσης στο διαδίκτυο.
Η συζήτηση είχε θέμα τις νέες προοπτικές που δίνει το διαδίκτυο στην πολιτική και στους πολίτες, αλλά και τις προκλήσεις που προκύπτουν μέσα από την χρήση του.
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, άκουσε με ενδιαφέρον τις εμπειρίες των bloggers από το εγχείρημά τους και μοιράστηκε μαζί τους την εμπειρία του, από την on-line διαβούλευση πολιτικών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο κατά την θητεία του στο Υπουργείο Εξωτερικών.
Σε αναφορά που έγινε στο θέμα της ανωνυμίας και της ευθύνης στα blogs, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι, τα ποινικά αδικήματα είναι ποινικά αδικήματα όπου και αν αυτά εκδηλώνονται και εξέφρασε την αντίθεσή του στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση προσπάθεια να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ και την ελεύθερη έκφραση από το διαδίκτυο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΦΟΥΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΣΤΙΣ 06/05/2010-3845/10/ΦΕΚ-65Α/ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 12/05/2010/ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS!!!!!!!!!10/02/2014/O KAΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ??????Ο ΔΗΜ.ΕΝΝΟΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΙΤΕΡ ΜΠΛΟΓΚΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ!!!!!Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΩ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜ.ΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΕΤΕ????????ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΑΦΕΙ!!!!!!!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ''ΑΓΥΡΤΕΙΑΣ''ΠΕΡΙ''ΑΛΗΤΕΙΑΣ''ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!!!!!!!!10/02/2014 ΑΡΤ!!!!!!!!!!!Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ!!!!!!!!!!!