2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Η βία με τέσσερις εικόνες ίσον χίλιες λέξεις.

Η "βία" των αγανακτισμένων πολιτών κατά των υποτελών υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο). Κυριαρχούν συνθήματα, γιουχαϊσματα, μούτζες  και γιαουρτώματα.
Η βία των ΜΑΤ των Παπανδρέου – Παπουτσή κατά των ειρηνικών διαδηλωτών της πλατείας Συντάγματος. Γενικευμένη βίαιη καταστολή όλων των διαδηλωτών με 500 τραυματίες. Αλόγιστη χρήση τόνων χημικών και δακρυγόνων. Πραγματική κόλαση.
Και μετά τα παραπάνω τι να πρωτοσχολιάσει κανείς από την χθεσινη ομιλία του κ Παπανδρέου που ξέχασε εντελώς τα επισόδεια με τα ΜΑΤ και αναφέρθηκε μόνο στην δήθεν "βία" κατά των υποτελών υπουργών και βουλευτών από αγανακτισμένους πολίτες. Εσείς κε Παπανδρέου δεν είχατε πει προσοχή θα μας πάρουν με τις πέτρες. Κύριε Παπανδρέου (και καθεστωτικά ΜΜΕ) δεν έχετε ακούσει τίποτε για το Άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος; Να είστε ευχαριστημένος που σας παίρνουν μόνο με γιουχαίσματα και γιούρτια.
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: