2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η τραυματική εμπειρία της 15ης Δεκέμβρη ("Χημικά της Αστυνομίας σε άοπλους")



   Ακολουθεί άρθρο που είχα γράψει και είχα στείλει στο tromaktiko στις 15 Δεκέμβρη 2010, αμέσως μετά την επιστροφή μου από την αρκετά επεισοδιακή διαδήλωση εκείνης της ημέρας, όπου πάνω από εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώσαμε ειρηνικά, ενώ η Αστυνομία, χάρη και στη βοήθεια των φίλων της κουκουλοφόρων, μας προετοίμασε για το... τι εστί Κερατέα.

ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΑΟΠΛΟΥΣ
  
Είμαι διαδηλωτής που μόλις επέστρεψα από την τεράστια διαδήλωση που έγινε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας...
Διαδήλωσα με το μπλοκ φοιτητικού συλλόγου, ο οποίος διαδήλωνε ειρηνικά τα αιτήματά του και την αντίθεση του στα μέτρα Κυβέρνησης, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. Ενώ διαδηλώναμε ειρηνικά και δίπλα στα "Όργανα της Τάξης" που περπατούσαν δίπλα στην Πορεία, μια χούφτα "αναρχικοί" άρχισαν να σπάνε και να καίνε βιτρίνες και πολυτελή αυτοκίνητα, λίγα μέτρα μακριά μας. Εμείς τους γιουχάραμε, τους βρίζαμε, τους καηγορούσαμε και τους εμποδίζαμε να παρεισφρύσουν στο μπλοκ μας. Η Ελληνική Αστυνομία λοιπόν κοιτούσε ατάραχη τους "μπαχαλάκηδες να τα σπάνε ανενόχλητοι, την ώρα πoυ εμείς τους αποκαλούσαμε προβοκάτορες. Επί μισή ώρα τα "παληκάρια της κουκούλας" λοιπόν έκαναν λαμπόγυαλο το κέντρο της Αθήνας χωρίς τhν παραμικρή ενόχληση από τα "Οργανα της Τάξεως"...



Ώσπου κάποια στιγμή οι κουκουλοφόροι καταφέρνουν και σπάνε την ομάδα περιφρούρησης που είχαμε και μπαίνουν στο μπλοκ μας ενώ εμείς προσπαθούσαμε να τους απωθήσουμε. Οι "κύριοι" της Ελληνικής Αστυνομίας λοιπόν τότε "θυμήθηκαν" να επιτεθούν στα "μπαχαλάκια". Όλως τυχαίως λοιπόν τους επιτίθενται όχι όταν ήταν εύκολος στόχος και μόνοι τους, αλλά όταν βρίσκονται ανάμεσα σε ειρηνικούς διαδηλωτές. Μας ρίχνουν λοιπόν δυο χημικά δακρυγόνα λοιπόν μέσα στο πλήθος εκ των οποίων το ένα έπεσε σε κεφάλι διαδηλωτή, του οποίου την τύχη αγνοώ, διότι τραπήκαμε σε άτακτη φυγή. Ποιοι; Οι αλήτες; Οι κουκουλοφόροι; ΌΧΙ! Εμείς που διαδηλώναμε ειρηνικά. Αυτοί οι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ έτσι κι αλλιώς θα πετάξουν καμιά πενηνταριά μολότωφ ακόμη με την ανοχή των ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ τους της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Θα πάνε στο επόμενο και στο μεθεπόμενο μπλοκ και σε συνεργασία με την Αστυνομία λοιπόν διαλύουν την τεράστια ειρηνική πορεία. Διότι, η πολιτική της ηγεσίας της Αστυνομίας είναι σαφής: "αδιαφορούμε για τα μαγαζιά, τις βιτρίνες, τα περίπτερα του κόσμου, αδιαφορούμε για την υγεία και την ασφάλεια των φιλήσυχων και ειρηνικών πολιτών που είτε διαδηλώνουν τα αιτήματά τους άοπλοι είτε τυχα΄νει να μένουν ή να δουλεύουν εκεί. Στόχος μας είναι η διάλυση των διαδηλώσεων και η ταύτιση του κάθε ειρηνικού διαδηλωτή με τους αλήτες κουκουλοφόρους."Αυτή είναι η πολιτική της Αστυνομίας και του Κράτους που "ξεχνάει" το σοσιαλιστικό παρελθόν του και καταφεύγει σε μεθόδους Παπαδόπουλου, Παττακού, Γιαννάκου και Πολύδωρα.

Ένας "αλήτης" που τόλμησε να διαδηλώσει ειρηνικά και πονάνε τα μάτια του εδώ και ώρες από τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ χημικά που του έριξαν ΑΝΑΙΤΙΑ οι εντολοδόχοι της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΥΓ.: Σε λίγη ώρα φεύγω για τη μεγάλη διαδήλωση που θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας, ελπίζοντας σε , αν όχι μεγαλύτερη, τουλάχιστον ανάλογη προσέλευση των πολιτών σε αυτή. Και ελπίζοντας αυτή τη φορά η Αστυνομία να θυμηθεί ότι υπάρχει για να προστατεύει εμάς από τους εγκληματίες και όχι τους εγκληματίες από εμάς.
  Καλή μας τύχη και σιδεροκέφαλοι!

http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/02/15.html

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: