2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Το ξέθαμμα του σκανδάλου Κοσκοτά: Νέα εντεταλμένη υπηρεσία της Ελευθεροτυπίας??


Πριν λίγες μέρες διαβάσαμε κάτω από τον πραγματικά πιασσάρικο τίτλο:

ότι : "Στην εμπλοκή του Γιώργου Παπανδρέου, στο Σκάνδαλο Κοσκωτά, αναφέρεται με σημειώμά της η Μάνια Τεγοπούλου στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" . Το σημείωμα "εντόπισαν" οι "Τυπολογίες" και έχει ιδιαίτερη σημασία μια και δημοσιεύεται τη μέρα που ο Παπανδρέου βρίσκεται στο Ezurum και διαπραγματεύεται, με τη σύμφωνη γνώμη των Αμερινακών, την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Άχυράνθρωπος των Αμερικανών ήταν και ο Κοσκωτάς, τα λάθη του οποίου μελέτησαν και φρόντισαν ν αποφύγουν οι διάδοχοί του.Το σημερινό δημοσίευμα της Μάνιας ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για τον πρωθυπουργό και προμηνύει........συγκλονιστικές πολιτικές εξελίξεις για το 2011".

Το παραπάνω μάλιστα άρθρο αναπαρήγαγαν και πολλά μπλογκ, άκριτα κατά τη γνώμη μας.
Τι έγινε ρε παιδιά και θυμηθήκαμε πάλι τα περισινά ξινά σταφύλια?
Αυτό το υποτιθέμενο σκάνδαλο, έχει αποκαλυφθεί εδώ και κάτι δεκαετίες και μάλιστα αν δεν απατώμαι τότε δεν είχε εξακριβωθεί η αλήθεια του!!
Η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται είναι «φάρσα» μας λέει ο μπλογκοφίλος Κλεισθένης, στους Ενωμένους Μπλόγκερ:
Πράγματι "παρακολουθούμε εδώ και λίγο καιρό τα ΜΜΕ να αρχίζουν σιγά-σιγά να διαφοροποιούνται, όχι προς το παρόν ανοιχτά, αλλά η αλλαγή είναι ευδιάκριτη. Μέχρι και ο Καψής!!! έχει απορίες και ενστάσεις.
Το δημιούργημά τους (ΓΑΠ) αφού θα επιτελέσει το «σωτήριο» για το έθνος έργο του, αφού θα έχει υποστεί το λεγόμενο πολιτικό κόστος, θα τον «κάψουν».
Προετοιμάζουν μάλλον την έλευση του «σωτήρα» που θα μας παρουσιάσουν με έντεχνο τρόπο σαν τη μοναδική πολιτική λύση των οξυμμένων προβλημάτων?
Η δυνατότητα των ΜΜΕ σ’ αυτά είναι επιβεβαιωμένη αν κρίνουμε απ’ το ότι ο κάποτε «Γιωργάκης» μας προέκυψε «Γιώργος» και σύμφωνα με μερικούς προπαγανδιστές «Γιώργαρος», μέχρι που έγινε και πρωθυπουργός!.
Και να που έρχεται τώρα το δημοσίευμα της Ελευθεροχαφιεδοτυπίας, να μας θυμίσει ένα γιαλαντζί σκάνδαλο που ποτέ δεν έγινε original! 
Και θέλει να πιστέψουμε ότι τώρα θα γίνει!! Εδώ έχουμε μπροστά μας φρέσκα, λαχταριστά σκάνδαλα και κανείς δεν τα αγγίζει, γιατί ζεματάνε και θα μας πείσει η κ. Μάνια Τεγοπούλου, ότι ο Γιώργος πρέπει να απολογηθεί σήμερα για το "σκάνδαλο" που υποτίθεται έγινε πριν από ...αιώνες?
Κάτι βρώμικο παίζεται, ο Γιωργάκης μάλλον επανέρχεται στο φυσικό του μέγεθος γιατί οι υποστηρικτές του, δεν τον χρειάζονται άλλο μάλλον... και σε λίγο θα πρέπει να προλάβουν τις εξελίξεις από την οργή του λαού και να έχουν έτοιμο έναν νέο και "ατσαλάκωτο σωτήρα" του!!
Και η Ελευθεροτυπία μάλλον είναι το πρώτο πιστόλι του "συστήματος", για τους δικούς της ...σκοτεινούς για εμάς λόγους, στο διαχρονικό, βρώμικο πόλεμο εναντίον αυτών που δεν του είναι αρεστοί ή που παύουν να του είναι αρεστοί και χρήσιμοι, ακόμη κι αν είναι πρωθυπουργοί!!
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον:
Επειδή επανειλημμένα έχω διαβάσει από το μπλογκ σας το χαρακτηρισμό της εφημερίδας Ελευθεροτυπίας σαν Χαφιεδοτυπία θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια ιδιαίτερη προκατάληψη με την συγκεκριμένη εφημερίδα. Και το λέω αυτό διότι η μεν Ελευθεροτυπία είναι διαπιστωμένα η μόνη εφημερίδα που είναι κατά του Μνημονίου (στήλες των Ναυτίλος, Ο Τύπος των Ήλων, Τάκης Φωτόπουλος, Νίκος Κιάος, Γιώργος Βότσης και μια πλειάδα ακόμα δημοσιογράφων) που Χούντα ανεβάζουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ Χούντα την κατεβάζουνε. Όλες οι άλλες εφημερίδες και όλα τα κανάλια κάνουνε εμετική προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης (με εξαίρεση τη στήλη του Έθνους του κ Δελαστίκ), αλλά γι αυτούς δεν κάνετε κανένα χαρακτηρισμό (Τυχαίο;). Μήπως στο βάθος δεν σας αρέσει η τόσο ανοιχτή, επιθετική και δυναμική κριτική της εφημερίδας κατά της κυβέρνησης; Γιατί δεν τα βάζετε με το συγκρότημα Λαμπράκη που έχει ανεβάσει και ρίξει κυβερνήσεις (τουλάχιστον αυτό η Ελευθεροτυπία δεν το έκανε); Είναι περίεργη και ανεξήγητη η εμμονή σας με την Ελευθεροτυπία!
Δεύτερο:
Επί της ουσίας! Όπως όλοι γνωρίζουμε η υπόθεση Κοσκωτά ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ το οποίο τελικώς με ευθύνη και της αριστεράς που αντί να προσπαθεί να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο προσπαθούσε να το εκμεταλλευθεί για ψηφοθηρικούς λόγους και των άλλων πλην ΠΑΣΟΚ κομμάτων καλύφθηκε! Ας θυμηθούμε τις εφημερίδες που αποκάλυψαν το σκάνδαλο (Ελευθεροτυπία, ΝΕΑ κλπ) και οι οποίες μετά (όταν έγινε το δικό τους) τα κάνανε γαργάρα. Το σκάνδαλο Κοσκωτά, όπως και τα άλλα σκάνδαλα που ακολούθησαν μέχρι και σήμερα, δεν πρόκειται (και το ξέρετε καλά) να διαλευκανθούν, διότι δεν συμφέρει στα κόμματα της Βουλής και στον πολιτικό κόσμο. Οι ενδεχόμενες ευθύνες και του Γιωργάκη μπορεί να είναι δεδομένες. Αν υποθέσουμε ότι κ Τεγοπούλου θυμήθηκε το σκάνδαλο για να «παίξει κάποιο παιχνίδι» εναντίον του Γιωργάκη θα έπρεπε να αναρωτηθούμε γιατί μόνη της προσπαθεί να τα βάλει με τον Γιωργάκη; Μόνο αυτή εξυπηρετεί ύποπτα συμφέροντα; Οι εφημερίδες του συγκροτήματος Λαμπράκη, το ΕΘΝΟΣ του εργολάβου Μπόμπολα, όλα τα κανάλια γιατί υποστηρίζουνε Γιωργάκη και ξερό ψωμί; Να θυμίσω τους χθεσινούς διθυράμβους των παραπάνω για την δήθεν επιτυχία του Γιωργάκη στο Ερζερούμ;;
Τρίτον:
Ας δεχθούμε ότι το ξέθαμα της υπόθεσης Κοσκωτά δεν είναι τυχαίο και κάτι ύποπτο εξυπηρετεί. Από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι εξ αιτίας αυτού του δημοσιεύματος «όλοι εγκαταλείπουν τον Γιωργάκη»; Να ξαναθυμίσω ότι η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη που δεν υποστηρίζει τον Γιωργάκη και άρα δεν μπορεί να εγκαταλείψει κάποιον που πολεμά!!! Να υπενθυμίσω ότι η Ελευθεροτυπία έβγαλε στη φόρα το σκάνδαλο του Βοσκόπουλου;
Αν κύριοι η Ελευθεροτυπία δημοσίευσε το σχόλιο για τον Γιωργάκη και το σκάνδαλο Κοσκωτά μπορεί να είναι μια κίνηση που κάτι κρύβει κάποιο παιχνίδι, δεν διαφωνώ, αλλά όχι το τρελό σενάριο που μπήκε στο μυαλό του γράφοντος και που δε κάθε περίπτωση δεν δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό Χαφιεδοτυπία.
Δεν θέλω να υποστηρίξω καμιά εφημερίδα (που η κάθε μια τους εξυπηρετεί και κάποια συμφέροντα αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με κραυγές και ύβρεις χωρίς στοιχεία.

Aνεμος είπε...

Η γνώμη σου σεβαστή
Το μπανερακι που λες αν το πατήσεις παραπέμπει σε συγκεκριμένα στοιχεια ,και γεγονότα
Για άρθρα που είναι απαράδεκτα ,και δεν έχουμε λάβει καν μια απάντηση για να βγάλουμε το μπανερακι
Όσο για το άρθρο εμείς κριτική σκέψη εκφράζουμε ,με διαφωνίες και συμφωνίες
Και τα σχόλια μας ανοικτά

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται για να αφιερώσεις και εσύ τόσο χρόνο να σχολιάσεις την υπόθεση Κοσκωτα ,ενώ η Ελλάδα καίγεται τι συμβαίνει…

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Aνώνυμε
Αυτό ακριβώς λέει η ανάρτηση του συντάκτη νομίζουμε... και γι' αυτό προβληματίζεται:
Για να ξεθάψει η Ελευθεροτυπία ένα εντελώς μπαγιάτικο και ληγμένο σκάνδαλο σήμερα που ο κόσμος καίγεται από τα καφτά σκάνδαλα των πολιτικών μας εν ενεργεία και μη, κάτι συμβαίνει...
Και αναμένουμε να δούμε τι είναι αυτό γιατί μάλλον θα φανεί σε λίγο...
Όσο για τα άλλα μέσα ενημέρωσης, είναι θέμα χρόνου ν' αρχίσουν κι αυτά την φανερή αποκαθήλωση, γιατί η κρυφή μάλλον έχει αρχίσει...

παπα-Ηλίας είπε...

Η μέχρι τώρα οδυνηρή εμπειρία διδάσκει ότι οι περισσότεροι ΜουΜουΕδες και οι διαπλεκόμενοι μ' αυτούς πολιτικάντηδες μέσα σε κάθε δόλωμα κρύβουν και οδυνηρά αγκίστρια.

Πάντα σε βάρος του λαού και πάντα για την εξυπηρέτηση των δικών τους απάνθρωπων και κανιβαλικών συμφερόντων...

Ανώνυμος είπε...

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε η ιδιοκτησία της "Ελευθεροτυπίας" απολύοντας -με μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα- τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Ρουμπάνη επειδή είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως υπό το βάρος των αντιδράσεων που δημιουργήθηκαν, εντός και εκτός της εφημερίδας για την την αντιδημοκρατική ενέργεια, η ιδιοκτήτρια Μάνια Τεγοπούλου υποχρεώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αναδίπλωση και ανάκληση των απόλυσεων.
http://syriza-vyrona.pblogs.gr/2009/08/apolythhkan-r-oympanhs-stathhs-stayropoylos-apthn-elefth-typia-l.html

παπα-Ηλίας είπε...

Ανώνυμε

Θηριοτροφείον ο κανιβαλισμός!...

Οι άνθρωποι; Παράπλευρες απώλειες!

Ανώνυμος είπε...

Mα υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η νομική της σύμβουλος Ζ. Κωνσταντοπούλου.