2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

alt
Αντί να εξαγοράσουν τις τράπεζες συνεχίζουν να τις χρηματοδοτούν
Τράπεζες που έκλεισαν ερμητικά τις κάνουλες προς μικρούς ,και αρνουνται  να κάνουν ρυθμίσεις χρεών στα νοικοκυριά
Η ελεγχόμενη πτώχευση είναι εδώ και την κάνουν τράπεζες και κυβέρνηση
η εθνικοποίησή των τραπεζών μπορεί να σώσει το δημόσιο και το λαό από τη λεηλασία του τραπεζικού καρτέλ, και μαλιστα ακόμα και αν αυτή γίνει με εξαγορά, θα είναι ποιο "φθηνή" από την παρούσα εξωφρενική κατάσταση!!!
Η ΣΕΛΙΔΑ  ΓΡΑΦΕΙ
http://www.iskra.gr/
ΠΡΟΣΕΞΤΕ
Η κατανομή του τελευταίου αυτού πακέτου εγγυήσεων, ανεβάζει και επισήμως πλέον τις κρατικές ενισχύσεις των τραπεζών στα € 78 δις, όταν η συνολική του χρηματιστηριακή αξία φτάνει τα € 16 δις περίπου
ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ
ΓΡΑΦΕΙ

Κάτω από ένα πέπλο μυστικότητας, οι τράπεζες σιγά-σιγά άρχισαν να μπαίνουν στην διαδικασία "μοιρασιάς" της νέας ένεσης ρευστότητας των 25 δισ. ευρώ, με τη μορφή εγγυήσεων, από το ελληνικό Δημόσιο. Η διαδικασία έγινε στο χρονικό διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Η Τράπεζα της Ελλάδος κατένειμε την πίτα των 25 δισ. ευρώ, από τα οποία τα 17 περίπου δισ. ευρώ θα καταλήξουν με την μορφή εγγυήσεων στα ταμεία των 4 μεγαλύτερων τραπεζών (Εθνική, Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς). Τις "εγγυήσεις" θα παραλάβουν οι τράπεζες από το Υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια θα εκδώσουν ομόλογα με τα οποία θα κατευθυνθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος για να τα ανταλλάξουν με "ρευστό" από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Το ρευστό αυτό παρέχεται με το σκανδαλώδες επιτόκιο του 1% τη στιγμή που οι τράπεζες έχουν στεγνώσει την οικονομία από δάνεια. Παράλληλα το φόρτωμα του δημοσίου με εγγυήσεις, εντείνει ακόμα περισσότερο τα σενάρια χρεοκοπίας, φουσκώνοντας το spread!
Η κατανομή του τελευταίου αυτού πακέτου εγγυήσεων, ανεβάζει και επισήμως πλέον τις κρατικές ενισχύσεις των τραπεζών στα € 78 δις, όταν η συνολική του χρηματιστηριακή αξία φτάνει τα € 16 δις περίπου!

Και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπάρχουν ζυμώσεις και για άλλο ένα πακέτο ρευστότητας, το οποίο θα φτάνει τουλάχιστον τα € 20 δις μέσα στους πρώτους μήνες του 2011... € 100 δις λοιπόν, για τους αναξιοπαθούντες τραπεζίτες μας!

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι τραπεζες διασωζονται με τα χρηματα των λαων.θα επρεπε λοιπον να ανηκουν στους λαους και τα κρατη και οχι σε ιδιωτες.το ιδιο για την κοπη και κυκλοφορια του χρηματος.

παπα-Ηλίας είπε...

Εφόσον οι προδότες θα παραμένουν στην εξουσία, ασφαλώς και θα συνεχίζεται η προδοσία....

Aνεμος είπε...

εκ του ασφαλούς με εξασφαλισμένη παχυλή σύνταξη και βουλευτική ασυλία λένε ότι βόθρο βγάζει η ψυχή τους
εκτος ότι ο λαός πεινάει
Δείτε και το τι έφαγε ο 'μαζί τα φάγαμε'... μαζί με την οικογένεια Σηφουνάκη.

Καλωσόρισμα με γαλλική σαμπάνια, ποταμίσεις γαρίδες με χαβιάρι και τερίνα φουα γκρα με κρασία Πορτό.

Συνεχεια με κρέμα Παρμαντιέ με ψητές γαρίδες και βασιλικά χτένια
Αστακός roasted με μανιτάρια ζιρόλ και τομάτα
Καλκάνι μπραιζε με ριζότο Μιλανέζ και μαύρη τρούφα
Τουρνεντό από φιλέτο μόσχου Black Angus με φουα γκρα και πράσινα σπαράγγια
και το
Χρυσό δάκρυ σοκολάτας Manjari με κομπότ βατόμουρο και διάφανα ζελέ lemon grass, έπεσαν βαριά στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Ενα γεύμα αξίας 5.400 ευρώ τα οποία δεν πλήρωσε φυσικά ο Πάγκαλος με αντάλλαγμα φαίνεται να μην πληρώσει ο Δ.........ης τα 600 εκατομμύρια που χρωστάει στο δημόσιο.

marianaonice είπε...

Πραγματικά πολύ διαφωτιστική ανάρτηση!
Πράγματα που όλοι υποπτευόμαστε και τώρα επιβεβαιώνονται.