2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Σε αυτή την χώρα φυλακίζονται ως προδότες οι ηρωες, οπως ο Κολοκοτρώνης και οι πραγματικοί προδότες λενε,,,,,μαλακιες ..ελεύθεροι


Πιο διεφθαρμένους από τους πολιτικούς, θεωρεί τους Έλληνες πολίτες, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Αυτό είχε πει μιλώντας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Χαρακτήρισε ένα μάτσο αγράμματους τους επαναστάτες του 1821 και αστειεύθηκε με την ψευδαίσθηση των Ελλήνων ότι είναι απόγονοι του Περικλή !!!
Το "μαζί τα φάγαμε" και οι "κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι", είναι μάλλον πταίσματα, μπροστά σε αυτά που είχε πει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε ομιλία του στην Οξφόρδη τον περασμένο Μάιο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", την ώρα που η Ελλάδα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τούνελ του ΔΝΤ και του μηχανισμού στήριξης, ο ίδιος καταφερόταν με απαξιωτικά σχόλια στη χώρα του και τους πολίτες της.
η απαντηση:
σε αυτή την χώρα φυλακίζονται ως προδότες οι ηρωες, οπως ο Κολοκοτρώνης και οι πραγματικοί προδότες λενε,,,,,μαλακιες ..ελεύθεροι
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έχει ήδη απαντήσει στον κ. Αντιπρόεδρο, Θεόδωρο επίσης!
Δεν με πιστεύετε; Αντιγράφω από την περίφημη ομιλία του Στρατηγού στην Πνύκα:
"Η τρίτη τάξη, οι έμποροι και οι προκομμένοι, το καλύτερο μέρος των πολιτών, μην υποφέρνοντες τον ζυγό έφευγαν, και οι γραμματισμένοι επήραν και έφευγαν από την Ελλάδα, την πατρίδα των, και έτσι ο λαός, όστις στερημένος από τα μέσα της προκοπής, εκατήντησεν εις αθλίαν κατάσταση, και αυτή αύξαινε κάθε ήμερα χειρότερα· διότι, αν ευρίσκετο μεταξύ του λαού κανείς με ολίγην μάθηση, τον ελάμβανε ο κλήρος, όστις έχαιρε προνόμια, ή εσύρετο από τον έμπορο της Ευρώπης ως βοηθός του ή εγίνετο γραμματικός του προεστού. Και μερικοί μην υποφέροντες την τυραννίαν του Τούρκου και βλέποντας τες δόξες και τες ηδονές οπού ανελάμβαναν αυτοί, άφηναν την πίστη τους και εγίνοντο Μουσουλμάνοι. Καί τοιουτοτρόπως κάθε ήμερα ο λαός ελίγνευε καί επτώχαινε.
Εις αυτήν την δυστυχισμένη κατάσταση μερικοί από τους φυγάδες γραμματισμένους εμετάφραζαν και έστελναν εις την Ελλάδα βιβλία, και εις αυτούς πρέπει να χρωστούμε ευγνωμοσύνη, διότι ευθύς οπού κανένας άνθρωπος από το λαό εμάνθανε τα κοινά γράμματα, εδιάβαζεν αυτά τα βιβλία και έβλεπε ποίους είχαμε προγόνους, τι έκαμεν ο Θεμιστοκλής, ο Αριστείδης και άλλοι πολλοί παλαιοί μας, και εβλέπαμε και εις ποίαν κατάσταση ευρισκόμεθα τότε. Όθεν μας ήλθεν εις το νου να τους μιμηθούμε και να γίνουμε ευτυχέστεροι."
Και προσθέτει ταπεινά ο Στρατηγός:
"Εγώ, παιδιά μου, κατά κακή μου τύχη, εξ αιτίας των περιστάσεων, έμεινα αγράμματος και δια τούτο σας ζητώ συγχώρηση, διότι δεν ομιλώ καθώς οι δάσκαλοι σας"
Θα τον συγχωρέσετε κ. Αντιπρόεδρε; 
'Eλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι o ίδιος μας ο εαυτός» - ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους"
ας γίνει σημαία μας και  σ ή μ ε ρ α :
Φωτιά και τσεκούρι στους υπηρέτες του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος,
ΕΙΤΕ αυτοί αποτελούν το πολιτικό του προσωπικό,τα αργυρώνητα "παπαγαλάκια" της εξουσίας και όλο τον εξουσιαστικό συρφετό,
ΕΙΤΕ αποτελούν κομμάτι του λαού που τους ακολουθεί...
Γιατί, όπως τότε, έτσι και σήμερα,τηρουμένων των ιστορικών και κοινωνικών αναλογιών, εάν δεν υπήρχαν τα πάσης φύσεως στηρίγματα της κεφαλαιοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ένα κομμάτι του λαού,οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ, οι ΑΔΕΔΥδες και άλλοι προδότες της Τάξης τους, αυτή η ελάχιστη κάστα των εκμεταλλευτών,των εθνοπροδοτών,των δοσιλόγων,των εκπορνευμένων σωμάτων και ψυχών, δεν θα μπορούσαν να σταθούν ούτε λεπτό...
Και η ιστορία  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ με προσκυνημένους, με Ελληνες προδότες και με κτηνώδεις και Υβριστές Πάγκαλους, θα εξακολουθήσει να επαναλαμβάνεται, ξανά και ξανά, άν δεν κάνουμε πράξη το σάλπισμα του μπάρμπα Κώστα του Βάρναλη ".
..Ξύπνα λαέ, κι όλοι οι λαοί μετά σου, να καθαρίσεις τα καθάρματά σου, τότε μονάχα θάναι αληθινά δικά σου ήλιος, θάλασσα, βουνά..."
ΥΓ
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
ΕΦΟΣΟΝ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΛΕΕΙ  ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .
.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ
ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΙΔΑΣ ΕΔΩ


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

6 σχόλια:

marianaonice είπε...

..Ξύπνα λαέ, κι όλοι οι λαοί μετά σου, να καθαρίσεις τα καθάρματά σου, τότε μονάχα θάναι αληθινά δικά σου ήλιος,θάλασσα,βουνά...

Εύγλωττη πολύ η φωτογραφία σου Άνεμε!
:))

Nefelovatis είπε...

«Να θυμηθούμε» χρειάζεται,

Μια και τότε θα κάνουμε εκείνο που φοβούνται..

Θα καταλάβουμε πως ενωμένοι,

Να τους νικήσουμε μπορούμε..

Να είσαι καλά φίλε μου,

Και συγχαρητήρια για το άρθρο σου..!

Καλό Ξημέρωμα και

Καλή λευτεριά να έχουμε..!

Ανώνυμος είπε...

Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους"
ας γίνει σημαία μας και σ ή μ ε ρ α :
Φωτιά και τσεκούρι στους υπηρέτες του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος,

Ανώνυμος είπε...

( Σε αυτή την χώρα φυλακίζονται ως προδότες οι ηρωες, οπως ο Κολοκοτρώνης και οι πραγματικοί προδότες λενε,,,,,μαλακιες ..ελεύθεροι )
Στη συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ αναφέρει: "Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί. Ποιοι ψήφισαν την μονιμότητα η θεια μου; Και γιατί ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ;;;
Διαφθαρμένοι οι συνεργάτες σου; Που μαζί κάνατε τις κομπίνες για να βγείτε βουλευτής και αυτοί να μπουν στο δημόσιο κλπ;; Εσύ τι θα είσαι σε όλη σου τη ζωή; Δεν πρόκειται να βελτιωθείς;;

Ο κ. Πάγκαλος κάνει δηλώσεις ειλικρινείας τουλάχιστον!!

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΑΝ ΛΕΙΨΟΥΝ, Η ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΜΑΣ. (Ανευθηνες μας.) Αναλαμβάνεις τις εύθηνες σου και καθαρίζεις; Έτσι χωρίς κόστος; Τότε κοστολογήστε την μ-βλακεία σας.
Πόσο στοιχίζει η διαπίστωση σου η συγνώμη σου; Θα πάει κανένας φυλακή; Θα του πάρουν τα εξοχικά τα σπίτια τις καταθέσεις; Ποιος θα πληρώσει τα τρις που βάλατε στο εξωτερικό χρέος, 3-4 τρις δραχμές τον χρόνο, δίνεται μόνον τόκους.
Για τα τρις εξωτερικό χρέος που έχουν.... (από την ανικανότητά τους) θα μπει κανένας φυλακή ή θα τα κουκουλώσουν όπως συνήθως; Συντελέσατε ένα έγκλημα, σε 120 τρισεκατομμύρια δραχμές ανεβάζουν το εξωτερικό χρέος, χρεοκοπήσατε την Ελλάδα, βουλευτές υπουργοί πρωθυπουργοί, όλοι συνυπεύθυνοι που για το συμφέρον σας καιτην προβολή σας σπαταλήσατε τρισεκατομμύρια λόγο Α Ν Ε Θ Υ Ν Ο Τ Ι Τ Ο Σ, αν ήταν να σας στήσουν στα "6 μέτρα" θα παριστάνατε τους υπεύθυνοανεύθυνους; Σας καλύπτουν σας "σιγοντάρουν" τα Μ.Μ.Ε, και ο ηλίθιος λαός που σας θαυμάζει σας ψηφίζει και σας χειροκροτεί.
Διαπιστώσεις.
=Το μνημόνιο κάνει βόλτες έξω από την βουλή και δεν πειράζει τους επαγγελματίες πολιτικούς με τα πουρνό-μια τους.
=Έχουν πιστοποιητικό μαλάκα αναγνωρισμένο από το κράτος... Μάλλον κράτος αναγνωρισμένο από τους μαλάκες!
= Όχι, το κράτος δεν εκπροσωπείται από τον λαό, αλλά ο λαός και το κράτος εκπροσωπείται από τους μαλάκες.
=Δηλαδή, ΤΕΛΙΚΟΣ: Για ΟΛΑ φταιν οι κυβερνώντες οι νυν και οι απόντες, οι πεθαμένοι και οι ζώντες, την δυστυχία πάντα φέρνουν, και απ' τους λαούς όλους τα ΠΕΡΝΟΥΝ, τους ξεγελούνε και τους γδέρνουν.
=ΚΑΤΩ απ' όλα το συμφέρον του λαού και της Ελλάδας.
=Βολεύτηκε ως βουλευτής.... και την Ελλάδα.... δεν την γαμείς
=Σε ένα κράτος αναγνωρισμένο από τα μπορντέλα! -Κάθε χρόνο και χειρότερα...... άντε και σ' ανώτερα.
=ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ότι ξεχνάτε, και την πατάτε (πατάμε).
=Όταν δεν συμφωνούν ο ένας από τους 2 ή και οι δύο, είναι αμόρφωτοι συμφεροντολόγοι και *Μ
=Είμαστε μέσα περιρρέουσα στρατόσφαιρα ανικανότητας.
=Για να μην θεωρείσαι αποτυχημένος, μαλάκας κλπ. ("σε θέματα οικονομίας") ΠΡΕΠΕΙ: 1) Να είσαι όμορφος και προπάντων ΌΜΟΡΦΗ. 2) Τραγουδιστής ηθοποιός ποδοσφαιριστής δημοσιογράφος χρυσό παιδί (golden boys) ή δημόσιος ακατάλληλος…
=Η έλλειψη γνώσεων αντικειμενικής λογικής και η υποκειμενική παρόρμηση η αχαλίνωτη φαντασία δημιουργούν τις φανταστικές φαντασιώσεις και το ψέμα που κυκλοφορεί μέσα στο DNA μας στην κουλτούρα μας και στην θεωρητική επιστήμη μας, όχι στην θετική.
@ Ως εμεγαλήνθει τα έργα σου κράτος (κυβέρνηση) ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕΣ.
@ Ιδού η ρόδινη Ρόδος, ιδού και του ψύλλου πήδημα.
@ Ελλάς Ελλήνων χριστιανών, Made in USA.
@ Τρίπτυχο: Πατρίς απάτη οικογένεια!
@ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, Made in USA.
@ Κράτος μπουρτέλ και Αμερικανικό καρτέλ.
@ Ληστοπέδιον και όχι βατοπέδιον………

Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ zinis@otenet.gr

Ανώνυμος είπε...

NA ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΣ...ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΟ ΘΕΟ-ΔΩΡΑ…ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ…ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ…

Αν είχαμε στοιχειώδη Δημοκρατία, αυτός ο κύριος ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, θα έπρεπε να είχε λογοδοτήσει και να είχε μάθει ο Ελληνικός Λαός τι συμφωνίες έκανε με τους Τούρκους τη νύχτα των Ιμίων.

Οι πράξεις που συντελέστηκαν στα Ίμια το 1996, καταρράκωσαν το ηθικό όχι της Ελλάδος. αλλά καταρράκωσαν το ηθικό των Γραικύλων πολιτικών καί των στρατιωτικών ηγετών μας.


Τα παλικάρια Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός (AΘANATOI NEKΡOI … ) που έπεσαν τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, θα ζούν στις καρδιές μας καί στη μνήμη μας

Το αίμα τους να μην αφήσει ποτέ ήσυχο τον προδότη των Ιμίων.

Ο ΑΔΗΦΑΓΟΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ , ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΙΑΣ, THΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ KAI ΤΗΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…