2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ποιον υπηρετείτε;;

  Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ
giorgis@massavetas.gr
Ωραία. Το κάνατε παιδιά το κέφι σας. Με την ισχυρή έκρηξη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο πετύχατε το μεγάλο μπαμ. Και όλος ο κόσμος σήμερα, από τα πολιτικά κόμματα ως τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ασχολείται με το κατόρθωμά σας. Και το αποτέλεσμα;
Υποτίθεται ότι είσαστε «επαναστάτες». Και ότι η δράση σας έχει ως στόχο να υπηρετήσει το λαό. Και πώς ακριβώς τον υπηρετείτε με κάθε νέο τρομοκρατικό χτύπημα; Τι επιτυγχάνετε;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι νομιμοποιείτε, εξ αντιδιαστολής, τη γιγάντωση των μηχανισμών και συστημάτων ασφαλείας. Και προκαλείτε νέους νόμους που περιορίζουν τις ελευθερίες μας.
Μας οδηγείτε σε μια κατάσταση, όπου για να μπει ένας πολίτης σε ένα δημόσιο κτίριο θα πρέπει να υφίσταται ακόμη και ακτινοσκόπηση. Όπου οι κάμερες ασφαλείας δεν θα αφήσουν ούτε έναν χώρο ελεύθερο, που να μπορεί κανείς να φυσήξει τη μύτη του χωρίς να καταγράφονται οι κινήσεις του.
Εσείς, αισθάνεστε τώρα έμπλεοι επαναστατικής υπερηφάνειας για το κατόρθωμά σας. Και προφανώς σχεδιάζετε το επόμενο. Εκεί στην τακτική ή άτακτη συνάντησή σας, σε γιάφκα ή πολυσύχναστη καφετέρια, θα κομπορρημονείτε για το πώς πετύχατε μια μεγάλη νίκη απέναντι στο κράτος, την πλουτοκρατία, ή ακόμη και απέναντι στο Μνημόνιο.
Εμείς, απλώς βυθιζόμαστε ακόμη περισσότερο στην ανασφάλεια και γινόμαστε πιο ευεπίφοροι στην αποδοχή του κρατικού αυταρχισμού, φοβούμενοι μη βρεθεί το παιδί μας τη λάθος στιγμή στο λάθος τόπο, εκεί όπου εσείς θα εκδηλώνετε την «επαναστατικότητά» σας με νέες ποσότητες anfo ή άλλης εκρηκτικής ύλης.
Αν δεν υπήρχαν οι κατ' εσάς «επαναστάτες, αντάρτες πόλεων» και για όλους τους άλλους «τρομοκράτες», οι εξουσίες θα έπρεπε να τους εφεύρουν, προκειμένου να έχουν το άλλοθι για να επιβάλλουν μέτρα και συστήματα που περιορίζουν τις ελευθερίες των πολιτών και ενισχύουν τη δική τους δύναμη.
Με βασανίζει ακριβώς αυτό το ερώτημα. Εσάς ποια εξουσία σας εφηύρε; Ημεδαπή ή ξένη;
Γιατί ένα είναι σίγουρο. Ότι δεν υπηρετείτε τα συμφέροντα και δεν υπερασπίζεστε με την πρακτική σας τα δικαιώματα ούτε του μεροκαματιάρη, ούτε του συνταξιούχου. Κανενός από μας δεν γίνεται καλύτερη η ζωή μετά από κάθε χτύπημά σας. Χειρότερη γίνεται. Άρα κάποιοι άλλοι κερδίζουν από την παρουσία και τη δράση σας. Κάποιοι άλλοι είναι τα σκοτεινά αφεντικά σας.


Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Nefelovatis είπε...

Όπως έχει αποδείξει η ιστορία (Ερυθρές ταξιαρχίες, Μπάαντερ Μάινχοφ, και τόσα άλλα), οι ομάδες που αντάρτικο πόλεων νομίζουν πως κάνουν, προάγουν την καταστολή.. Μια και μέσα τους έχουν πράκτορες, ή χρηματοδότες, που το κατεστημένο υπηρετούν..

Άλλους τρόπους δράσεις έχουμε ανάγκη..

Εκείνους που φοβούνται..

Όπως το ενωμένοι να δρούμε, ενάντια σε «νόμους», μέτρα κι «αγορές»..

Καλό Ξημέρωμα και

Καλή λευτεριά να έχουμε..!