2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο Νέος κι ο Βρικόλακας.. Ένα Μάθημα Ψυχής..



Για να κατεβεί κάποιος σε μια διαδήλωση, φορώντας κουκούλα, για να πετάει μολότοφ και πέτρες, στου συστήματος τα πάνοπλα «όργανα», χρειάζεται να έχει ένα συγκεκριμένο «ιδεολογικό» πλαίσιο, γρήγορα πόδια για να την κάνει, κι αντοχή στις γκλομπιές αν τον πιάσουν..

Για να κατεβεί κάποιος φοιτητής, άνεργος, ή σκλαβωμένος εργαζόμενος των 592 ευρώ για να διαδηλώσει, χρειάζεται αντοχή στα δακρυγόνα και στις γκλομπιές, και αποφασιστικότητα..

Μα για να κατεβεί σε μια διαδήλωση, ένας νέος 20 χρονών, έναντι στους πάνοπλους Ματατζήδες, ενώ είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, χρειάζεται κάτι παραπάνω..

Χρειάζεται Ψυχή..!

Και για να μπορέσει να σταθεί απέναντι, όχι απλά στα τσιράκια που τον κακοποίησαν και των έσυραν στην άσφαλτο, μα και σε ένα βρικόλακα των ΜΜΑ (Αποχαύνωσης), εκεί χρειάζεται Ψυχή, που υψώνεται σε επίπεδα πάνω από εκείνα που έχουμε συνηθίσει Ανθρώπινα να λέμε..


Σαν την Ψυχή του Άγγλου φοιτητή, του Jody McIntyre, που πήρε μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας για την αύξηση των διδάκτρων στα πανεπιστήμια. Την οποία αύξηση οι «κυβερνώντες» είχαν πει ότι δε θα κάνουν πριν τις εκλογές.. (Σας θυμίζει κάτι αυτό..;; Γιατί μοιάζει, να έχουν δίκιο όσοι μιλάνε για μια παγκόσμια χούντα που οι βρικόλακες ετοιμάζουν..;;).

Ο Jody πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, η οποία του έχει προκαλέσει σωματική αναπηρία, σε βαθμό που δεν μπορεί να κινήσει το αναπηρικό αμαξίδιο ο ίδιος.. Και έπεσε θύμα αστυνομικής βίας.

Κάποιος «αποθανάτισε» τη σκηνή με βίντεο σε κινητό, και έτσι έγινε γνωστό όλο το θέμα.. (Τώρα κι αυτό κάτι θυμίζει, που κι εδώ συμβαίνει, μια και τα θύματα, από τα κινητά «δικαιώνονται» τελικά..)

Είναι ανατριχιαστικές οι σκηνές τις οποίες βλέπουμε, όπου ο πάνοπλος μπάτσος (μια και θέλω ακόμα να πιστεύω ότι κανείς αστυ-νομικός που σέβεται έστω κι ελάχιστα τον εαυτό του, δε θα χτυπούσε ένα παιδί σε αναπηρικό καροτσάκι), χτυπάει τον Jody, και τον σέρνει στην άσφαλτο.. Κι εκεί κάπου, αναρωτιέται κανείς.. Για «ποια προστασία του πολίτη», και ποιους τρομοκράτες, μας μιλάνε οι τηλεβρικόλακες, κι όσοι τα υπουργεία, τη βουλή και τις Ζωές μας έχουν καταλάβει..;

Και δεν είναι μόνοι αυτό.. Μόλις είκοσι λεπτά πριν από το «επεισόδιο» που βλέπουμε στο βίντεο, υπέστη κι άλλη μια επίθεση από τους μπάτσους, όπου τον χτύπησαν με γκλομπ, στον παράλυτο ώμο του.. Ώ ναι, τα τσιράκια έδειξαν, μια ακόμα φορά πόσο «άντρες» είναι..

Χτυπώντας ένα παράλυτο παιδί.. Τέτοιοι είναι, τέτοια κάνουν θα πει κανείς..

Κι όμως, η Βία συνεχίζεται.. Μια κι ο Τζόντι, έχει να αντιμετωπίσει, όχι μόνο τα τσιράκια, μα κι έναν αληθινό εκπρόσωπο του Εχθρού..


Έναν..


Για Περισσότερα Πατήστε ΕΔΩ!



GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Nefelovatis είπε...

Ψυχή.!!!

Βαθιά.!!!

Μακάρι να είχαμε λίγη απ’ τη δικιά του…

Καλό Ξημέρωμα, και

Καλή Λευτεριά να έχουμε..!

Aνεμος είπε...

Τελικά,

Ποιος είναι ο «ανάπηρος»..;;;

Εκείνος, που ενώ το σώμα του είναι, σε μια καρέκλα καθηλωμένο, μαθήματα μας δίνει,

Ψυχής..;


Ή Εμείς..;

παπα-Ηλίας είπε...

Άνεμε

Η αναποδογυρισμένη κοινωνία φταίει!

Που το "πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος" του Πρωταγόρα, το έχει αντιστρέψει και το έχει κάμει "πάντων ανθρώπων μέτρον χρήμα"...