2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Αργεντινή: Η πρώτη Νίκη ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και το ΔΝΤ! Η Ζωή του Λαού ξανάρχισε μετά τη «Χρεωκοπία» - στάση πληρωμών στους τοκογλύφους..!



Οι γιορτές έχουν περάσει.. Οι καλικάτζαροι (του μύθου..;) σε λίγο κάτω από τη γη θα επιστέψουν, για να βρούνε το δέντρο της ζωής αναγεννημένο, και έτοιμο ν’ αντέξει άλλο ένα χρόνο ταλαιπωρίας από τη μνησικακία τους..

Όμως αυτοί που ανάμεσά μας ζουν, συνεχίζουν να ροκανίζουν τα σωθικά της χώρας, αντάμα με τις Ελπίδες και τα όνειρα ενός λαού..

Και δε μένουν εδώ, σ’ όλη την Ευρώπη, σ’ όλο τον Κόσμο το ίδιο γίνεται..

Με όσους φίλους μιλάω, αυτό που βλέπω είναι να ξεχειλίζουν από απογοήτευση, κατήφεια κι αγανάκτηση.. Μια αγανάκτηση που λίγο από την Οργή απέχει.. Και μια θλίψη, που ως τα βάθη της ψυχής ‘πα, για όσα γίνονται, και για όσα ‘θε να έρθουν..

Γιατί σημάδια από χρόνια φαινόταν.. Οι οιωνοί, τα ουράνια, τη γη, μα και την ψυχή σκοτείνιαζαν.. Αλλά δε μας άφηναν να τους δούμε, κι εμείς δε θέλαμε..

Όπως τότε, το 2001, παραμονές Χριστουγέννων..

Όταν με ανάμεικτα (όπως τα θυμάμαι εγώ) συναισθήματα, στη «ζώνη του Ευρώ», μας έβαζε ο Σημίτης (τον θυμάστε άραγε αυτό τον Σοσια-ληστή…;;;)..

Ενώ οι τηλεοράσεις βοούσαν..

Από την αγανάκτηση ενός λαού..

Που εξαθλιωμένος, το δίκιο του στους δρόμους της Αργεντινής ζητούσε..

Αλλά ας πάμε λίγο πιο πίσω..

Ας δούμε πώς έφτασε ως εκεί.. Όχι μόνο μέσω των ξεπουλημένων πολιτικών της, αλλά και με την συνεχή υποστήριξη των προδοτικών ΜΜΕ της. Και όλων όσων πίσω από απ’ αυτά κρύβονται.. Είναι ένα κείμενο, που ανατριχίλα φέρνει, μια και μας Θυμίζει.. Όλα όσα στη ζωή μας, εδώ, σήμερα συμβαίνουν..:

«Πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κατέστρεψε την Αργεντινή.





Για Περισσότερα Πατήστε ΕΔΩ!



GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: