2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Τυφλά χτυπήματα και χαφιεδισμοί κατά: πολιτών, bloggers και blogs…

 Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΙΛ 
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΙL ΜΑΣ
bloggersenomenoi@gmail.com
ΣΗΜΕΡΑ
 ΣΤΙΣ ΕΝΕΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ
http://freeblogers.radiostream321.com
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ SKYPE

anastaisos.panoy
AΡΘΡΟ ΑΠΟ
http://massmedia-gr.blogspot.com/2010/12/bloggers-blogs.html
Σε άρθρο της «Ελευθεροτυπίας», ο «δημοσιογράφος» στοχοποιεί, κατηγορώντας δημοσίως και ονομαστικά,  χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, μία πολίτη δικαστικό ως ρατσίστρια και blogger.

Εύκολος στους χαρακτηρισμούς ο τέως «Ιός», σταλινικός όπως πάντα. Με διάθεση καθεστωτική επιχειρεί το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών του…

Η παρακμάζουσα – ανελλήνιστη «δημοσιογραφία» των παρα-μορφωμένων «δημοσιογράφων» σε όλο της το μεγαλείο. Τα τσιράκια των διαπλεκομένων και παρωχημένων ΜΜΕ, αρνούμενα να αποδεχτούν ότι ο καιρός του μονολόγου έχει παρέλθει, επιχειρούν να υπερφαλαγγίσουν τους Έλληνες ιστολόγους με προ-φασιστικές στρατηγικές.

 Όμως δε θα τους περάσει! Δε θα πληρώσει η Ελληνική μπλογκόσφαιρα την τεράστια ανασφάλεια και το σύμπλεγμα μειονεξίας που διακατέχει τους «Ιούς», εξαετίας του «ευνουχισμού» τους από την ιδιοκτησία του μέσου στο οποίο εργάζονται.

Το κείμενο του συντάκτη της «Ελευθεροτυπίας» είναι απαράδεκτο, συκοφαντικό και έμμεσα απειλητικό – καθεστωτικό. Ο συγγραφέας συνδέει ατεκμηρίωτα: μία δικαστίνα με κάποια (ή κάποιον) blogger που έχει το ψευδώνυμο «marianaonice» και την κατηγορεί δημοσίως ότι εκφράστηκε ρατσιστικά κατά των Εβραίων μέσα από αυτό το blog. Ο σκοπός του αρθρογράφου απροκάλυπτος: Επιχειρεί, δια του εκφοβισμού, τον έλεγχο και τον επηρεασμό των δικαστών που θα τολμήσουν  μελλοντικά να διαφωνήσουν με την «ελίτ της διανόησης» που έχει κατ αποκλειστικότητα την αντιρατσιστική νοοτροπία.


Ουσιαστικά με το κείμενό του, ο τέως «Ιός», υιοθετεί τα σχόλια της «Αντιναζιστικής» Πρωτοβουλίας και απαξιώνει πλήρως την Ελληνική Δικαιοσύνη έως και τον ανώτατο βαθμό. Κατηγορώντας για ρατσιστική (αντισημιτική) μεροληψία τους δικαστές που αθώωσαν: πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια τον Πλεύρη, αλλά και τους ανώτατους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου που απέρριψαν την «αναίρεση υπέρ νόμου».

Επιπλέον, με την κουτοπόνηρη συσχέτιση του προσώπου της δικαστίνας με το «ρατσιστικό» κείμενο στο blog, αποβλέπει στη δυσφήμισή της, αλλά και στη φίμωση της διαδικτυακής έκφρασης του  (ή της) πολίτη-blogger που κάνει χρήση του ψευδωνύμου «marianaonice», με την επιβολή της «παραβίασης πολιτικής περιεχομένου» από την Google (συγκεκριμένα: ρητορική μίσους).

Η καθεστωτική δημοσιογραφία, λειτουργώντας ως  δεκανίκι της «Αντιναζιστικής» Πρωτοβουλίας» και προσπαθώντας να επιβάλει τη δική της υποκειμενική ή/και ιδιοτελή άποψη για το τι είναι φυλετική διάκριση και τι όχι, τρομοκρατεί και απειλεί τους δικαστές που δύναται δικαιωματικά να είναι και blogger, με διαπόμπευση, λογοκρισία ή/και φίμωση εφόσον εκφράζονται ή λειτουργούν «ρατσιστικά».

Αυτονόητα, αυτές οι μεθοδεύσεις που διέπονται από μια μονόπλευρη οπτική δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές από τους οξυδερκής αναγνώστες της Κοινωνίας του Διαδικτύου που είναι εθισμένοι στο διάλογο και την αληθινή πολυφωνία της Κυβερνοδημοκρατίας.



Προτρέπουμε τους εκπροσώπους αυτής της ξεπεσμένης και αξιόμεμπτης δημοσιογραφίας (που κρύβεται πίσω από την κουρτίνα της «αριστερή διανόησης»), καθώς και την «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία» να πάρουν θέση για το αν είναι ρατσιστικά ή όχι τα παρακάτω λόγια του Ραβίνου Ovadia Yosef, ηγέτη των Σεφαραδιτών, που ειπώθηκαν σε μια προσευχή του Σαββάτου: «Οι μη Εβραίοι υπάρχουν για να υπηρετούν τους Εβραίου» (από το Εβραϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων JTA. Δείτε ολόκληρη η δήλωση εδώ κι εδώ).

Επιπλέον, περιμένουμε από την «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία», προκειμένου να αποδείξει ότι είναι πραγματικά Δημοκρατική – Αντιναζιστική κι όχι μονόπλευρα «φιλοεβραϊκή» (όπως την κατηγορούν) να πάρει θέση (εγγράφως στην Ιστοσελίδα της) για τα παρακάτω ντοκουμέντα που αφορούν και περιγράφουν τις θηριωδίες των Ισραηλινών Εβραίων κατά των (επίσης ανθρώπων) Παλαιστινίων (για τα ντοκουμέντα κάντε κλικ εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ).

Τέλος, εις ό,τι αφορά την Ελλάδα, είναι γνωστό ότι σε καιρό ειρήνης, δεν υπήρξε ποτέ οργανωμένο ρατσιστικό κίνημα εναντίον καμίας μειονότητας (φυλετικής, εθνικής, θρησκευτικής κ.α.) που να είχε τη στήριξη και την αποδοχή της κοινωνίας. Κι αυτό διότι η ελληνικότητα (ως πνευματική κατάσταση) δε μπορεί να συνυπάρξει με το ρατσισμό.

Οι μεμονωμένοι υποτιμητικοί ή και εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί, στα πλαίσια μιας συζήτησης (δημόσιας ή ιδιωτικής) μεταξύ των απλών πολιτών, δεν συνιστούν ρατσισμό που έχει ιδεολογική βάση, δεδομένου ότι είναι ένα σύνηθες κοινωνικό φαινόμενο στη διαλογική επικοινωνία των λαών όλου του κόσμου. Επίσης, η κριτική ή και η αποδοκιμασία της πολιτικής που εκφράζει ο Διεθνής Σιωνισμός είναι λάθος να χαρακτηρίζεται ως αντισημιτική για ευνόητους λόγους.

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο υπάρχον νόμος είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρος και σωστός. Άρση της ανωνυμίας,για blogs τα οποία ειναι σε .com και υπάγονται στην Αμερικάνικη νομοθεσία όπως τα blogs της Google (Blogspot),γίνεται αποκλειστικά και μόνο για κακουργηματικές πράξεις,όπως εκβιασμοί,εμπόριο ναρκωτικών,διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας κ.α

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Εγω πάλι δεν μπορω να καταλαβω το εξης

Εστω η Μαριαννα ειναι αυτη που λενε...εστω....μια δικαστινα δηλαδη δεν εχει δικαιωμα να μην της αρεσουν οι φακές και να το εκφράζει;

ΠΟυ ειναι το ποινικο αδικημα;
Για πες βρε Ανεμε γιατι με το δικο μου το φτωχο μυαλο δεν μπορω να το βρω

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κυρία Ματαλλιωτάκη αν είναι αδίκημα θα το κρίνουν οι αρμόδιοι,είναι όμως σημαντικό να μην σ αρέσουν οι φακές και να κρίνεις αν πρέπει να εισάγονται ή όχι στην αγορά.
Αυτό το παράδειγμα με τις φακές,το έγραψε σε σχόλιο του στο ζητείται ελπίδα ο Imaginos.
Αυτό λέει πολλά.

παπα-Ηλίας είπε...

Ρατσισμός και φασισμός είναι να ανεβαίνεις στο τανκ ενός ΜΜΕ και να γαζώνεις, κατά το δοκούν, τους πολίτες....

Και, προπάντων,επειδή τολμούν να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τις ναζιστικές και ρατσιστικές θηριωδίες ενός πανίσχυρου λαού σε βάρος ενός ανίσχυρου...

Τέτοιου είδους ενέργειες έχουν τόση σχέση με τις αντιναζιστικές πρωτοβουλίες και την αριστερή διανόηση, όση και ο πάπας Βοργίας με το Χριστό....

Αρετή Κούγια είπε...

Γιά όνομα του Θεού,όχι να δανειζόμαστε επιχειρήματα κι απο τον IMAGINO!

Αρετή Κούγια είπε...

Επομένως τα μπλόγκς διαθέτουν σε σχέση με την ανωνυμία τους, νομικές διατάξεις που τους καλύπτουν.
Αν αύριο γίνει δια νόμου πιό εύκολη η άρση της ανωνυμίας, δεν θα φταίει μόνο το κράτος, αλλά και οι μπλόγκερς που έκαναν κατάχρηση του δικαιώματος αυτού δυσφημώντας και προσφέροντας χείρα βοηθείας στον εαυτό τους μέσα απο την ανωνυμία,σε υποθέσεις που κρινόντουσαν έξω απο τα μπλόγκ σε επώνυμο επίπεδο και με άλλες (πχ νομικές)διαδικασίες.
Κάποιοι μπλόγκερς που αγνοούν λοιπόν οποιαδήποτε δεοντολογία και αυτοπεριορισμό,οχυρωμένοι πίσω απο νόμους που το κράτος επιθυμεί να αλλάξει σε βάρος της ανωνυμίας,παίζουν το παιχνίδι του κράτους.
Κάτι παρόμοιο με την τρομοκρατία που δίνει αφορμές στο κράτος να γίνει πιό κατασταλτικό.

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

ΑΡΕΤΗ μέχρι τώρα ο νομoς δεν έχει αλλάξει
Γιατί δεν πας στην αντίστροφη λογική από αυτό που είπες
Αν αλλάξει ο νομoς θα αλλάξει από χαφιέδες παρακράτος, διαπλεκομενους δημοσιοκαφρους και όχι bloggers
συμφωνουμε αλλα εγω λεω απο ποιους θα αλλαξει αν αλλαξει

Αρετή Κούγια είπε...

Μα και η κατασταλτική νομοθεσία είναι προαποφασισμένη απο το κράτος που άλλο που δεν θέλει να την ψηφίσει και να την εφαρμόσει.
Η τρομοκρατία όμως (μαζί με άλλους παράγοντες ομολογώ) δίνει την κατάλληλη αφορμή.
Υπάρχει αναλογία λοιπόν κι όταν γίνεται κατάχρηση οποιουδήποτε δικαιώματος μας, παίζουμε το παιχνίδι τους ηθελημένα ή όχι.

Unknown είπε...

Αγαπητη Αρετη, επιτρεψτε μου να ρωτησω!!
Η Εφημεριδα στην προκειμενη περιπτωση, αντικατεστησε τις διοκτικες αρχες;;;;
Εντασσεται τουτο στα πλαισια της Δημοσιγραφικης Δεοντολογιας;;;
Προσεφερε , πληροφορια [εστω] η διατυπωσε κατηγορητηριο;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σε εμένα άρεσε αυτό της κας Μαλλιωτάκη με τις φακές. Φακές ίσον φασισμός, χούντα Παπαδόπουλου ίσον φασόλια, χούντα Πινοσέτ ίσον ρεβύθια, Χίτλερ ίσον φάβα και πάει λέγοντας. Έτσι πρέπει να είμαστε βαθειά πολιτικοποιημένοι και δημοκράτες για να πάει η χώρα μπροστά! Την καλημέρα μου.