Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», ο Θ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι «έπεσε έξω το Δημόσιο», προσθέτοντας: «Το 75% των δαπανών του Δημοσίου είναι οι μισθοί και οι συντάξεις. Δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις σε υπαλλήλους που προσλαμβάναμε απλώς και μόνο για να πάρουμε την ψήφο τους (…).
AΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ
Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί.
ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗΣ Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί.
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΙΣΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ?ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ?
Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγγελοπούλου.
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ?ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ?
Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγγελοπούλου.
1 σχόλιο:
Η γνώστη μπούρδα του Πάγκαλου ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ καταρρίπτεται από τα στοιχεία το προϋπολογισμού του κράτους αλλά και απο τις ετήσιες εκθέσεις του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ε. Κωσταρέλου στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 το 80% των δαπανών μισθοδοσίας αφορούν τα τέσσερα υπουργεία Παιδείας Υγείας Προστασίας του Πολίτη και Αμύνας. Και στα 4 αυτά υπουργεία το ρουσφέτι ήταν περιορισμένο φαινόμενο όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο. Για να γίνει κάποιος εκπαιδευτικός γινόταν είτε με τη επετηρίδα είτε μεσώ ΑΣΕΠ έπειτα όχι οτι δεν γινόταν παρατράγουδα και εκεί αλλά είχαν περιορισμένο χαρακτήρα.Δεν υπάρχει η αίσθηση στον κόσμο ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν μπει με ρουσφέτι. Στο Υγείας οι νοσηλεύτριες μπαίνουν με ΑΣΕΠ και οι γιατροί με προκήρυξη από τα νοσοκομεία. Έχει κανείς την αίσθηση οτι υπάρχουν υπεράριθμοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία? Πάμε στο Υπουργεία Αμύντας Αξιωματικός για να γίνεις πρέπει να δώσεις πανελλαδικές εξετάσεις από το 82 και έπειτα. Το ίδιο ισχύει και τους υπαξιωματικούς από τα μέσα της δεκαετίας του 90.ΕΠΟΠ είναι πρόσφατη ιστορία που όντως εδώ γινόταν του ρουσφετιού το κάγκελο, αλλά οι προσλήψεις των ΕΠΟΠ δεν βούλιαξαν το κράτος αφού αυτοί αποτελούν μειοψηφία στο σύνολο των στελεχών τουΥπ. Αμυνης. Στην αστυνομία από το 95 και εντεύθεν για να γίνεις αστυνομικός πρέπει να δώσεις πανελλαδικές. Για τους ειδικούς φρουρούς ισχύει ότι ισχύει και για τους ΕΠΟΠ. Και να σημειώσουμε ότι στρατιωτικοί και αστυνομικοί και εκπαιδευτικοί διορίζονται σταθερά κάθε χρόνο και όχι όποτε υπάρξει προκήρυξη Και για τα αλλά υπουργεία τα τελευταία 16 χρόνια έχουν γίνει αρκετοί διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ μια μάτια στο αρχείο των ετήσιων εκθέσεων του ΑΣΕΠ θα το επιβεβαιώσει αυτό.
Δημοσίευση σχολίου