2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

συνεχίζεται μια επιχείρηση αποπροσανατολισμου απ'ό την πλευρά της κυβέρνησης για τις αιτίες της κρίσης


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», ο Θ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι «έπεσε έξω το Δημόσιο», προσθέτοντας: «Το 75% των δαπανών του Δημοσίου είναι οι μισθοί και οι συντάξεις. Δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις σε υπαλλήλους που προσλαμβάναμε απλώς και μόνο για να πάρουμε την ψήφο τους (…). 
AΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ 
Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί.
ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗΣ 

Οι πολίτες σε μεγάλες πλειοψηφίες εκδηλώνουν τη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική που ασκείται. Αλλοι γιατί υφίστανται τις συνέπειες, άλλοι γιατί ακούνε το κλίμα που έχει διαμορφωθεί από τον ηλεκτρονικό Τύπο και την προπαγάνδα της αντιπολίτευσης. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΝΟΕΙ TA BLOGS ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΑΡΑ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ BLOGGERS ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ
 ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΚΘΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΟΣ


ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ,ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ  ΜΕΤΡΑ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ/ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ μιας και έτσι αποδυναμώνετε ο λαός και τα μέτρα/χαράτσια θα είναι παιχνιδάκι να τα προωθήσουν!!
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ

 ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΙΣΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ  ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ?ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ?
Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγγελοπούλου.

Την διόρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 1998 και ακόμη παραμένει δημόσιος υπάλληλος παίρνοντας κανονικότατα τον μισθό της

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η γνώστη μπούρδα του Πάγκαλου ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ καταρρίπτεται από τα στοιχεία το προϋπολογισμού του κράτους αλλά και απο τις ετήσιες εκθέσεις του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ε. Κωσταρέλου στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 το 80% των δαπανών μισθοδοσίας αφορούν τα τέσσερα υπουργεία Παιδείας Υγείας Προστασίας του Πολίτη και Αμύνας. Και στα 4 αυτά υπουργεία το ρουσφέτι ήταν περιορισμένο φαινόμενο όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο. Για να γίνει κάποιος εκπαιδευτικός γινόταν είτε με τη επετηρίδα είτε μεσώ ΑΣΕΠ έπειτα όχι οτι δεν γινόταν παρατράγουδα και εκεί αλλά είχαν περιορισμένο χαρακτήρα.Δεν υπάρχει η αίσθηση στον κόσμο ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν μπει με ρουσφέτι. Στο Υγείας οι νοσηλεύτριες μπαίνουν με ΑΣΕΠ και οι γιατροί με προκήρυξη από τα νοσοκομεία. Έχει κανείς την αίσθηση οτι υπάρχουν υπεράριθμοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία? Πάμε στο Υπουργεία Αμύντας Αξιωματικός για να γίνεις πρέπει να δώσεις πανελλαδικές εξετάσεις από το 82 και έπειτα. Το ίδιο ισχύει και τους υπαξιωματικούς από τα μέσα της δεκαετίας του 90.ΕΠΟΠ είναι πρόσφατη ιστορία που όντως εδώ γινόταν του ρουσφετιού το κάγκελο, αλλά οι προσλήψεις των ΕΠΟΠ δεν βούλιαξαν το κράτος αφού αυτοί αποτελούν μειοψηφία στο σύνολο των στελεχών τουΥπ. Αμυνης. Στην αστυνομία από το 95 και εντεύθεν για να γίνεις αστυνομικός πρέπει να δώσεις πανελλαδικές. Για τους ειδικούς φρουρούς ισχύει ότι ισχύει και για τους ΕΠΟΠ. Και να σημειώσουμε ότι στρατιωτικοί και αστυνομικοί και εκπαιδευτικοί διορίζονται σταθερά κάθε χρόνο και όχι όποτε υπάρξει προκήρυξη Και για τα αλλά υπουργεία τα τελευταία 16 χρόνια έχουν γίνει αρκετοί διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ μια μάτια στο αρχείο των ετήσιων εκθέσεων του ΑΣΕΠ θα το επιβεβαιώσει αυτό.