2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Πώς ξέφυγε η Αργεντινή από τα νύχια του ΔΝΤ και των «Αγορών»; Η Ιστορία Διδάσκει…




Αργεντινή, 2001…


Η χώρα είναι λεηλατημένη από τους ξένους δανειστές της και τους εγχώριους προδότες..



Μια οικονομία κατεστραμμένη, ο λαός που πεινά.. Θάνατοι παιδιών μα και ενηλίκων από ασιτία είναι καθημερινό φαινόμενο, καθώς πάνω από το 50% του πληθυσμού ζει σε συνθήκες εξαθλίωσης. Έχει όμως αποφασίσει να πεθάνει πολεμώντας παρά να πεθαίνει κάθε μέρα από την πείνα στην οποία τον έχουν καταδικάσει οι «αφεντάδες» του..





Και ξεσηκώνεται..! Για μέρες παλεύουν με του συστήματος τα τσιράκια.. Δεκάδες οι νεκροί, εκατοντάδες οι τραυματίες..



Μα ο λαός δεν υποχωρεί!



Δεν έχει άλλωστε κάτι να χάσει πια..! Και τελικά το θαύμα γίνεται! Ο «πρόεδρος» φεύγει με ελικόπτερο, η «κυβέρνηση» πέφτει, και μια καινούργια μέρα ξεκινά..



Όμως τα «δάνεια» παραμένουν.. Κι οι πιστωτές επιμένουν!



Ναι οι τοκογλύφοι, αυτοί που ανενδοίαστα δολοφόνησαν χιλιάδες ανθρώπους, εκατοντάδες παιδιά από πείνα (μια και έπαιρναν το βιός μιας από τις πλουσιότερες του κόσμου σε πρώτες ύλες χώρας, για να θρέφουν τις κοιλιές τους), απαιτούν τα «λεφτά τους». Αυτά που η Αργεντινή, έχει ήδη πληρώσει στο πολλαπλάσιο!

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής Νέστωρ Κίρσνερ, είναι απελπισμένος.. Χρειάζεται να κάνει κάτι για να σώσει το λαό του, για να διαγράψει το Χρέος της Αργεντινής και να σώσει την χώρα του από τα νύχια του ΔΝΤ.


Φως δε φαίνεται πουθενά, καθώς οι «αγορές», όλοι αυτοί που λεηλάτησαν τη χώρα, κι αγόρασαν τους «εκπροσώπους του λαού της» (έχει ζητηθεί να εκδοθούν από εκεί που έχουν καταφύγει, αλλά οι προστάτες τους δεν το επιτρέπουν), λυσσάνε! Και καταφεύγουν στα «Διεθνή δικαστήρια»..

Κάτι χρειάζεται να γίνει, μια και η χώρα είναι ανάγκη να ξεφύγει απ’ αυτούς..

Κι εκεί είναι που οι Ηγέτες της Αργεντινής, καταφεύγουν στην Ιστορία..

Και εκεί βρίσκουν αυτό που τη χώρα τους να σώσει μπορεί…


Για Περισσότερα Πατήστε ΕΔΩ!




GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Δεν έχει άλλωστε κάτι να χάσει πια..! Και τελικά το θαύμα γίνεται! Ο «πρόεδρος» φεύγει με ελικόπτερο, η «κυβέρνηση» πέφτει, και μια καινούργια μέρα ξεκινά..

Nefelovatis είπε...

Έτσι είναι φίλε μου.. Όσο βαθύ και να 'ναι το σκοτάδι, το Φως θα 'ρθει..

Αλλά μέχρι να ξεκινήσει η μέρα να έχει φως, ήταν κι εκεί, μακρυς ο δρόμος..

Καλό Ξημέρωμα, και

Καλή Λευτεριά να έχουμε!