2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ένας φοιτητής blogger (ΑΜΕΑ) μας παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας!



Ο αγώνας των βρετανών φοιτητών, το πως ο φοιτητής αποκαλύπτει την αργυρώνητη δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους του καθεστώτος, είναι ζητήματα που μας κάνουν να ελπίζουμε ότι τα καθεστώτα που κυβερνούν τους λαούς της Ευρώπης, όπως και οι ντόπιοι λακέδες του ΔΝΤ, θα έχουν το τέλος που τους αξίζει!
Στις σκηνές αυτές, αστυνομικοί επιτίθενται στον Τζοντυ, τον πετούν κάτω από την αναπηρική του καρέκλα και τον σέρνουν στο δρόμο.
Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς, εάν το ρίγος το προκαλεί ο ίδιος με τη συνέντευξή του στο BBC. Πάσχοντας από εγκεφαλική παράλυση, ο Τζόντυ μιλά με δυσκολία, όμως πεντακάθαρα, εξηγεί ότι του επιτέθηκαν δύο φορές την ίδια βραδιά και όχι μία και την πρώτη, τον χτύπησαν με γκλοπ και τον έσυραν και πάλι.
Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς εάν το ρίγος το προκαλεί το γεγονός, ότι ο Τζόντυ προσπαθεί να εξηγήσει το αυτονόητο -ότι δεν αποτέλεσε φυσική απειλή για τις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς είναι ανάπηρος.
http://papatzides.blogspot.com/2010/12/blog-post_6124.html
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

7 σχόλια:

Nefelovatis είπε...

Από τους βρικόλακες που μας κυβερνάνε, όλα κανείς τα περιμένει..

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα, είναι το πόσο οι «προστάτες του πολίτη» μετατρέπονται σε κοπάδια από ύαινες όταν έρχονται αντιμέτωποι με άοπλα παιδιά..

Μπορεί να ισχύει αυτό που λένε.. «Όταν υπηρετείς Τέρατα, κινδυνεύεις και συ Τέρας να γίνεις»..

Καταπληκτικό βίντεο, να είσαι καλά φίλε μου,

Και καλή Λευτεριά να έχουμε..

marianaonice είπε...

«Όταν υπηρετείς Τέρατα, κινδυνεύεις και συ Τέρας να γίνεις»..

Πολύ σωστό @Νεφελοβάτη μου.

Nefelovatis είπε...

Καλό μεσημέρι Μαριάννα. Ναι δυστυχώς είναι κάτι που όλο και περισσότερο το βλέπουμε να συμβαίνει.. Ευτυχώς υπάρχουν κι εκείνοι που απ’ όπου κι αν βρίσκονται, όπως κι αν είναι η σωματική τους κατάσταση όπως ο φοιτητής στο βίντεο, αντιστέκονται..

Κι όσο Υπάρχουν Εκείνοι/ες,

Υπάρχει κι Ελπίδα..

Υ.Γ. Πραγματικά έχει μεγάλη Ψυχή το παλικάρι..! Έστω κι αν δεν μπορεί το σώμα του να κινήσει, η ψυχή του είναι εκείνη ενός γίγαντα.. Μιλά για επανάσταση, για το ρόλο της αστυνομίας, που είναι να χτυπά κατ’ εντολή όσους διαμαρτύρονται, και όσα αυτοί που δεν έχουν ειδικές ανάγκες, ακόμα να καταλάβουν προσπαθούν..

«Δεν είμαι εγώ το αληθινό θύμα αναφέρει», κι ας τον έχουν χτυπήσει, «θύματα είναι εκείνοι οι φοιτητές, που είναι ετοιμοθάνατοι στα νοσοκομεία», μετά τις περιποιήσεις των «προστατών»..

Όσο για το δημοσιοκάφρο – τηλεβρικόλακα, δείχνει πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους σε λίγο κανείς δε θα τους βλέπει (παρά μόνο αν θέλει να φτύσει μια οθόνη..). Καλό είναι να θυμούνται όλοι αυτοί.. Μια και προδίδουν τον ίδιο το Λαό τους για να πάρουν τα ψωρο-ευρά που τις σάπιες ψυχές τους ταΐζουν..

«Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς»..

Psychedelic Reflection είπε...

το παλικάρι είναι καταπλικτικό !
τρομερό μυαλό τρομερή διαυγεια !
μου άρεσε πάρα πολυ ! μπράβο του ! με μια απλή κπυβέντα έιθιξε αρκετά θέματα και έδειξε και το ρόλο των ΜΜΕ !

τρομερός!

Aνεμος είπε...

Η αυταπάρνηση σε όλο της το μεγαλείο, παράδειγμα προς όλους μας

Aνεμος είπε...

Πως μπορεί να γελοιοποιηθεί ένας δημοσιογράφος, όταν δεν αναζητά την αλήθεια, αλλά προσπαθεί να εκμαιεύσει την αλήθεια που πιστεύει ή την «αλήθεια» που υπηρετεί… Όλα αυτά στο κατά τα άλλα σοβαρό και έγκυρο BBC…

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αισιόδοξος... Γιατί άνθρωποι σαν κι αυτόν τον φοιτητή είναι φορείς του απρόβλεπτου που αλλάζει την πορεία των πραγμάτων (πορεία η οποία σύμφωνα με την κοινή λογική οδηγεί στην καταστροφή μας).