2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Συνομωσίες κι Όνειρα..




Σε μια Συζήτηση σήμερα, κάποιος ανέφερε, πως ενώ δεν πίστευε στις θεωρίες συνομωσίας, τελευταία παρουσιάζονται στοιχεία που τον κάνουν πλέον να αναθεωρεί αυτή την άποψή του.

Η αλήθεια είναι, ότι όλο και περισσότερα αποκαλύπτονται, όλο και πιο γρήγορα πια, για όλους εκείνους, που τη ζωή μας μια κόλαση να κάμουν προσπαθούν. Κι η ιστορία μας διδάσκει.. Μια και όσα μαθαίνουμε, πριν λίγο καιρό συνομωσίες κι εκείνα ήταν..

Και για να το διαπιστώσει, δε χρειάζεται να ψάξει πολύ πίσω κανείς..

Μια και τα στοιχεία είναι πολλά, και το Διαδίκτυο στοιχειώνουν..

Πηγαίνοντας αντίστροφα λοιπόν:

Αρχίζοντας από τη «γρίπη των χοίρων», σαν πιο γνωστή και πρόσφατη.. Άραγε πόσο καλά θυμόμαστε τους τηλε-βρικόλακες που υλακτούσαν τότε για κινδύνους, εντατικές κι εμβόλια..;

Δρ. Ραούνι Κίλντε - Η συνομωσία της γρίπης των χοίρων




Την επίθεση του Ισραήλ στο στόλο της Ελευθερίας, γιατί είχε λέγαν όπλα κρυμμένα μες το αλεύρι και τα φάρμακα που πήγαιναν για τους εκεί πολιορκημένους.. Που το έθαψαν κανονικά αυτό οι της Αποχαύνωσης – Τηλεόρασης οι υπηρέτες.

Του Ιράκ «τα χημικά όπλα» και καλά.. Άλλη μεγάλη «πατάτα», που οι δημόσιο-γράφοι ωρύονταν σαν κοράκια ανά την υφήλιο, εξυπηρετώντας των εργοδοτών κι εντολοδόχων τους τα ματωμένα καπρίτσια..

Και για να μην πάμε πολύ μακριά, ας φτάσουμε στους δίδυμους τους πύργους. Εκεί που ήταν η αρχή της σύγχρονης καταχνιάς που ζούμε. Μια και τότε, όχι απλά γνώριζαν, όχι απλά το άφησαν να γίνει, μα και έβαλαν εκρηκτικά στα κτήρια για να σιγουρέψουν την καταστροφή.. Για να ετοιμάσουν το δρόμο, για την «Παγκόσμια κυβέρνηση»..


Για τη Συνέχεια Πατήστε Εδώ!



GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

Να ζούμε σε έναν Κόσμο που θα μπορεί κόσμημα να είναι, με Συν-Ανθρώπους που τον πλησίον τους σαν Εαυτό θα σέβονται, σε πόλεις με πράσινο γιομάτες, σε μια Γη που θα μας θρέφει όλους και θα την αγαπάμε, μια και θα ξέρουμε πως κομμάτι της είμαστε, δίπλα από γαλάζια ποτάμια και θάλασσες, δίπλα από λίμνες με Ζωή γεμάτες, κάτω από ουρανούς καθαρούς, κι από αέρα που μυρωδιές από λουλούδια θα φέρνει..;