2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Η ιστορία της υποδούλωσής σου : Η Τηλεόραση

Το πιο σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιείτε για να κρατάει τον κόσμο υπό έλεγχο και τους εμποδίζει να αφυπνιστούν είναι η Τηλεόραση!
Είναι το πιο διεισδυτικό υπνωτιστικό και προπαγανδιστικό εργαλείο που ανακαλύφτηκε ποτέ! Διδάσκει τους ανθρώπους τι να σκέπτονται και Όχι πως να σκέπτονται. Έχει δώσει στους ανθρώπους μια εντελώς ψεύτικη αντίληψη για την κοινωνία μας.


Στη σημερινή κοινωνία οι άνθρωποι περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο στα σύγχρονα ΜΜΕ. Τηλεόραση, κινηματογράφος, ίντερνετ, βιντεοπαιχνίδια...
Ξένες προς εμάς εικόνες και μουσικές έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, Κι όμως τούτα σου προμηθεύουν μια έκταση πληροφοριών που δέχεσαι ενσυνείδητα ή υποσυνείδητα στο μυαλό σου. Η πληροφορία στην κοινωνία παρατάσσεται από ήθη και ιδανικά και στη διαφορά ανάμεσα στο λάθος και το σωστό στον τρόπο που οι κοινωνίες και οι οικονομίες πρέπει να είναι δομημένες και σερβίρεται ενώπιών σου κάθε μέρα.
Η Αλήθεια Σχετικά με την Τηλεόραση


Τα μίντια παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της άποψης σου για τον σημερινό κόσμο και ό,τι άλλο υπάρχει έτσι ώστε κάθε μέσο που έχει τον έλεγχο της πληροφορίας έχει και την δυνατότητα να επηρεάσει και να δασκαλέψει ολόκληρο τον πληθυσμό στον τρόπο που κάποιοι θέλουν ο κόσμος να σκέφτεται.
Χρησιμοποιούν την βιομηχανία ψυχαγωγίας-διασκέδασης για να θέσουν το μυαλό της ανθρωπότητας στον δικό τους τρόπο σκέψης. Είτε φανερά είτε υποσυνείδητα!
Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι πολλοί αλλά ο στόχος ο ίδιος : Να σου επιβάλλουν τα πιστεύω τους, την ιδεολογία τους, τα σχέδιά τους, με τέτοιο τρόπο που τελικά αρχίζεις να τα σκέφτεσαι όλα ως δικά σου.
Είναι πολύ εύκολο να βρεις αποδείξεις για όλα τα παραπάνω. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ερευνήσεις και να βρεις σε ποιους ανήκουν και ποιοι διοικούν τα ΜΜΕ.
Θα βρεις ότι είναι του ίδιου τύπου εξουσιαστικές μειονότητες και οικονομικά καρτέλ που κουμαντάρουν τις ζωές μας.
Διοικούν και κινούν τα νήματα των βιομηχανιών της μουσικής του κινηματογράφου, των τηλεοπτικών παραγωγών, της πορνογραφίας και γενικά της πρόσκαιρης διασκέδασης με μοναδικό σκοπό να σε κατηχήσουν δια μέσου του ελέγχου του νου...

Νομίζεις ότι είναι τυχαίο πως ο ίδιος όμιλος ανθρώπων είναι αυτοί οι λίγοι που έχουν όλο τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια τους? Καθόλου ειδικά αν συνειδητοποιήσεις ότι η επιβίωσή τους εξαρτάται από το αν θα υποστείς πλύση εγκεφάλου και από το αν θα κατηχηθείς.
Μπορεί μια ελεύθερα σκεπτόμενη και καλά δομημένη κοινωνία να κυβερνάται από τυράννους? Προφανώς όχι γι'αυτό εκτός από το να σε κατηχούν με τις ιδέες και τις απόψεις τους επινόησαν και εφάρμοσαν ένα μοχθηρό σχέδιο : Να σπείρουν την διαφθορά και την διχόνοια στην κοινωνία.
Γιατί μια διεφθαρμένη κοινωνία που μετατρέπεται σε χαμένη είναι πολύ εύκολο να την κυβερνήσεις. Γιατί? Γιατί κάποιος που δεν πιστεύει τίποτε μπορεί να υποστηρίξει και να ασπαστεί τα πάντα!
Η εξέλιξη και τελικά η ηθική κατάπτωση των ειδώλων-αστεριών θα έπρεπε να είναι μια ένδειξη των σχεδίων εκείνων που κρύβονται πίσω από τις πονηρές βιομηχανίες

Ιστορικά ο έλεγχος και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης είναι το κύριο όπλο των εξουσιαστών για να αποκτήσουν τον έλεγχο χωρών και πολιτών.
Μόλις έχουν τον έλεγχο των κυβερνώντων και πολιτικών μιας χώρας οι νόμοι και η πολιτική δομή της χώρας μπορεί να αλλάξουν για να ωφεληθεί η ατζέντα τους.
Η μεγαλύτερη απειλή για τα σχέδια όλων αυτών που οργανώνουν τα παραπάνω, μεγαλύτερη ακόμη και από έναν στρατό ή έναν νόμο είναι η απειλή ενός μυαλού που σκέφτεται ελεύθερα και ανεξάρτητα. Για να αποβάλλουν αυτήν την απειλή και να πετύχουν τον στόχο τους έστησαν το πιο ισχυρό σχέδιο που επινοήθηκε ποτέ : Τον απόλυτο έλεγχο κάθε πτυχής της ανθρώπινης ζωής. Της δικής σου ζωής!
Τα όπλα που χρησιμοποιούν εναντίων σου είναι μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και ψυχαγωγούν εσένα και τα παιδιά σου και σταδιακά σε κατηχούν χωρίς εσύ καν να το συνειδητοποιήσεις
Πώς Λειτουργεί η Τηλεόραση - Πλύση εγκεφάλου μέσω της τηλεόρασης.


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ : Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Η πληθώρα των πληροφοριών που δέχονται οι τηλεθεατές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τους κάνει να χαζεύουν την οθόνη με βλέμμα κενό, καθισμένοι στον καναπέ έτοιμοι να βυθιστούν σε λήθαργο.


Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ


ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!




Η Ιστορία της υποδούλωσης σου, Μέρος 1ο

ramnousia.com


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

irizaar είπε...

@ramnousia,
είδα στην ιστοσελίδα σου το υποτιτλισμένο The Story of Your Enslavement. πολύ καλή ανάρτηση! είμαι ήδη αναγνώστης σου, συνέχισε!

Aνεμος είπε...

Ιστορικά ο έλεγχος και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης είναι το κύριο όπλο των εξουσιαστών για να αποκτήσουν τον έλεγχο χωρών και πολιτών.
Μόλις έχουν τον έλεγχο των κυβερνώντων και πολιτικών μιας χώρας οι νόμοι και η πολιτική δομή της χώρας μπορεί να αλλάξουν για να ωφεληθεί η ατζέντα τους.
Άλλο ένα εμπεριστατωμένο άρθρο
Συγχαρητήρια για την έρευνα

παπα-Ηλίας είπε...

@ Ramnousia

Το άρθρο σου είναι υπέροχο, από κάθε άποψη.
Ιδιαίτερα μου άρεσε το σημείο, που λέει:

"Η μεγαλύτερη απειλή για τα σχέδια όλων αυτών που οργανώνουν τα παραπάνω, μεγαλύτερη ακόμη και από έναν στρατό ή έναν νόμο είναι η απειλή ενός μυαλού που σκέφτεται ελεύθερα και ανεξάρτητα"!

Κι ακόμη το ότι προωθούν τον αμοραλισμό, για να επιβάλουν το σκοταδισμό και, σε τελική ανάλυση, τον απόλυτο δεσποτισμό.

Μήπως όμως στο ίδιο αποτέλεσμα αποσκοπούν και με το ιντερνέτ;
Γιατί κι εδώ ισχύει το ίδιο.

Απλά μας δίνουν μια ψευδαίσθηση ελευθερίας.

Αλλά, όταν πλησιάσεις τα ηλεκτροφόρα καλώδια, που προστατεύουν την τοπική και τη διεθνή μαφία, δεν διστάζουν να σε κάμουν πυροτέχνημα.

Unknown είπε...

Φίλε παπα-Ηλία,
Καταρχάς να σε ευχαριστήσουμε για τα καλά σου λόγια
Για το θέμα του ίντερνετ τώρα πιστεύω πως και εκεί έχεις ένα δίκιο ότι δηλαδή αποσκοπούν σε κάτι ανάλογο με τα παραδοσιακά ΜΜΕ.
Απλά γνώμη μου είναι πως επειδή στο νετ ακριβώς δεν μπορούν να ελέγξουν την πληροφορία που κινείται απρόσκοπτα και σε τεράστιες ποσότητες στο νετ το θέμα τους πλέον είναι να ξέρουν σε τι πληροφορίες έχεις πρόσβαση και όχι τόσο να σε καθοδηγήσουν σε αυτές όπως γίνεται με την τν και τις εφημερίδες.
Με άλλα λόγια και εφόσον πλέον είναι σίγουρο πως όλες μας οι κινήσεις στο ιντερνετ καταγράφονται σε βάσεις δεδομένων με αποτέλεσμα οι ip των προσωπικών υπολογιστών να είναι σε λίστες με αποθηκευμένα τα στοιχεία των σελίδων που επισκέπτεται ο εκάστοτε χρήστης τότε μπορούν πχ σε 10 χρόνια να σου πουν: Για έλα εδώ ρε μεγάλε εσύ που θες δουλειά στην εταιρία μας να δούμε τις τάσεις σου, τις προτιμήσεις σου, τις κοινωνικές καθώς και τις ιντερνετικές σου συναναστροφές και γενικά για να δουμε τι έγραφες πχ στο fb πριν 5 χρόνια για να δούμε αν μας κάνεις για υπάλληλος και αν δεν θα έχεις ανατρεπτικές ιδέες για την εταιρία μας και τις μεθόδους εργασίας αυτής. Και όχι μόνο για τη δουλειά αλλά πχ και εις το όνομα της "ασφάλειας" να μπορούν να συγκεντρώνουν νοοτροπίες από τις απύθμενες βάσεις δεδομένων που υπάρχουν με τα προσωπικά μας στοιχεία και πιστεύω και να θεωρείται κάποιος a priori επικίνδυνος για τον δημόσιο βίο.
Πολύ μεγάλο θέμα, θα επανέλθουμε σύντομα με άρθρο.