2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ?


Παρ' όλο που το παπούτσι αστόχησε, η κίνηση του κ. Πραπαβέση πέτυχε. 
Το BBC έχει δώσει στο θέμα δημοσιότητα...

ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ BBC, ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ
σε μια τόσο ύπουλη κυβέρνηση  αυτό είναι πταίσμα
γνώμη μου, ότι όλοι πλέον πρέπει να ενημερώνουμε το BBC
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΜΕΣΑ
δηλαδή όταν οι πράσινοι οικολόγοι παράδειγμα κάνουν ακτιβισμό,και το καταγράφει το tvxs (ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ) είναι προβοκάτσια?
μπράβο στο κόμμα του, που δεν έχω καμία σχέση
ας βγουν και οι αριστεροί (ο θεός να τους κάνει),να κάνουν κάτι παρόμοιο και ας την λένε προβοκάτσια
αλλά αυτοί αναλώνονται με το να διχάζονται μεταξύ τους σε μια περίοδο που τους έχει ανάγκη η χώρα
ΕΞΑΙΡΩ ΤΟ ΠΑΜΕ  
Πριν ακουστούν ανοησίες και βρωμιές, ρωτήστε και μάθετε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό γιατρό, γνωστό, επιτυχημένο, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που θα μπορούσε πολύ εύκολα να πάρει την οικογένειά του μακριά από αυτη τη χώρα των τρελλών και των κοιμισμένων και να περνάει άνετα αυτός και οι απόγονοι του. Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν και όχι κανένας τελειωμενος σε απόγνωση, είναι που πέταξε το παπούτσι. Ο Χυτήρης βεβαίως έτρεξε να γραφικοποιήσει τον κ. Πραπαβέση. 
Οι δημοσιογράφοι ως συνήθως συμφώνησαν...


Ακτιβιστής, Ιατρός ακτινολόγος-ραδιολόγος, από τους καλύτερους στον κόσμο.
Γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1961 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
Εισήχθη το 1979, στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Υπηρέτησε ως γιατρός στις ειδικές δυνάμεις του Ε.Σ. Ξεκίνησε την ιατρική του... 
σταδιοδρομία από το Γ.Ν.Κατερίνης και συνέχισε στο ΑΧΕΠΑ.
Είναι ειδικός στις μαστογραφίες και τη διερεύνηση του καρκίνου με υπερήχους και ακτινολογικές μεθόδους. Μέλος των μεγαλύτερων ιατρικών οργανώσεων του κόσμου (American Institute of Ultrasound in Medicine AIUM International MemberRadiological Society of North America RSNA International MemberEuropean Congress of Radiology ECR MemberEuropean Society of Breast Imaging κλπ).

Πολύτεκνος με 4 παιδιά.
Είναι μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Πατριωτικού Μετώπου (www.pamet.gr), μαζί με τον Σταύρο Βιτάλη, τον Κώστα Ζουράρι κ.λ.π.

Είναι εξαιρετικά ευφυής και συγκροτημένος άνθρωπος και οικονομικά ανεξάρτητος.
Διάλεξε τον "πατριωτικό ακτιβισμό", που δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος και προβεβλημένος, αντίθετα με τους κοσμοπολίτικους "πράσινους" ακτιβισμούς, εικόνες των οποίων έχουμε συνηθίσει όλοι.


Ασχολήθηκε ενεργά με ακτιβιστικές δράσεις εναντίον του μνημονίου.
Στις 14 Ιουνίου του 2010, έστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιστολή την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
δεν με νοιάζει αν ειναι δεξιοί, αριστεροί, μαρξιστές, ή χουντικοί
ειλικρινα
τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα
ξεπεράστε τις ταμπέλες
αυτό θέλουν-διαίρει και βασίλευε
ΥΓ
ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΔΙΑΛΟΓΟ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

13 σχόλια:

marianaonice είπε...

Προβοκάτσια είναι η παραπλάνηση του κόσμου και η δημιουργία ψεύτικων συνθηκών που θα δώσουν την ευκαιρία σε κάποιους να εκμεταλλευτούν μια κατάσταση σε βάρος αυτών που θα πέσουν στην παγίδα της προβοκάτσιας.

Εδώ όμως, είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Ένας ακτιβιστής, γιατρός, μέλος ενός κινήματος, που πατρονάρεται ίσως από συγκεκριμένο κόμμα, είχε την τόλμη να χλευάσει τον πρωθυπουργό εκσφενδονίζοντας ένα παπούτσι πάνω του.
Την πράξη του αυτή, φυσικά και είχε προσχεδιάσει (όλες οι αντιστασιακές πράξεις άλλωστε,πρέπει να προσχεδιάζονται) και στο σχεδιάσμό του συμπεριέλαβε εύλογα και εύστοχα και την εξασφάλιση της δημοσιότητας της ακτιβιστικής του αυτής κίνησης!
Καλώντας το BBC λοιπόν ήταν βέβαιος για τη δημοσιότητα, γιατί τα εγχώρια ΜΜΕ μάλλον θα τον ...πουλούσαν!!
Το ότι είχε καλέσει λοιπόν το BBC δεν σημαίνει ότι ήταν και προβοκάτορας.
ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ!!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!
Στους ανάξιους πολιτικούς και κυβερνήτες αξίζουν και παπούτσια, και τομάτες και γιαούρτια!
Αφού τίποτε άλλο δεν τους αγγίζει έτσι που έχουν καλά προστατευτεί με νομικές ασυλίες και παραγραφές!!

Aνεμος είπε...

Όταν χρησιμοποιούμε όπως τα ΜΜΕ την λέξη προβοκάτσια θα πρέπει να προσέχουμε
Όντως το προσχεδίασε
Αλλά όταν είναι να κανείς μια συμβολική κίνηση δεν την προσχεδιάζεις από το βραδύ/
Όντως ενημέρωσε το ΒΒC
Αλλά ότι ήταν αυθόρμητο δεν αμφισβητείται, ως συμβολική κίνηση
Δηλαδή όταν το ΠΑΜΕ αναρτήσει πανο στην ακρόπολη και στον λευκό πύργο αν ενημέρωση πριν ένα κανάλι σημαίνει ότι είναι προσχεδιασμένο και προβοκάτσια?
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ
Μονό με τα διεθνή μέσα προβαλλόμαστε
Τα εγχώρια βλέπουν παντού προβοκάτσιες
Ως άλλο εθνικιστικό πραξικόπημα του 67 με το πουλί ,που παντού έβλεπε φαντάσματα μπολσεβίκων ,που πάνε να καταλάβουν την χώρα

Manos είπε...

Το τι θα πουν ακόμη ένας Θεός το ξέρει όμως η κίνηση και πέτυχε και τεράστια σημασία είχε!

Ας την δουν όμως και ας την ακούσουν οι κ.κ. της κυβέρνησης που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κλέψουν την ψήφο μας και τίποτα άλλο...

Έπρεπε και οι υπόλοιποι που ήταν έτοιμοι (καθώς το κίνημα που οργάνωσε την κίνηση με τα παπούτσια αριθμεί μερικές χιλιάδες Έλληνες) να κάνουν ακριβώς το ίδιο.

Το κακό είναι όμως ότι οι κυβερνώντες δεν ακούν και δεν βλέπουν τον κόσμο αλλά αναλώνονται μόνο σε μικροπολιτικές του είδους φταίνε οι προηγούμενοι....

Η κατάσταση από εδώ και πέρα θα γίνει πολύ άσχημη για όλους, ήδη από την Δευτέρα οι μεταφορείς ξαναβγαίνουν στους δρόμους και δίνουν και τα κλειδιά στον ΓΑΠ να οδηγήσει...

Ανώνυμος είπε...

Ζω και εργάζομαι στο εξωτερικό.
Ο συγκεκριμένος γιατρός γνωρίζω πως κάνει την δουλειά του πολύ καλύτερα από ότι πολλά μέλη της κυβέρνησης κάνουν τη δική τους.
Ο άνθρωπος είναι καταξιωμένος επαγγελματικά , δεν δίστασε όμως να τσαλακώσει την εικόνα του για να κάνει αυτή την συμβολική πράξη.
Ένα μεγάλο μπράβο
Εφτασε η εποχή που τίποτα δεν πρέπει να περνάει αψηφιστα, τίποτα δεν πέφτει κάτω. Ας μετρούν πολύ προσεκτικά τα λόγια τους κάποιοι γιατί η αγανάκτηση έχει ξεχειλίσει. Δεν χαριζόμαστε σε κανενα.

Aνεμος είπε...

Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι το πέταξε ένας του πατριωτικού μετώπου
Αν το πέταγαν οι οικολόγοι είναι δημοκράτες και τώρα θα έγραφαν ζήτω η δημοκρατία
Δεν ξερώ αν έχουμε την παιδεία να γεφυρώσουμε τις κομματικές ταμπέλες
Τα χρόνια είναι δύσκολα και χρειαζόμαστε όλοι

marianaonice είπε...

Ακριβώς!
Κρίνουμε μια πράξη αντίστασης από το ποιός την κάνει κι όχι γιατί την κάνει και πόσο αναγκαία και θεμιτή είναι αυτή!
Κι αυτή είναι η παγίδα που μας έχουν στήσει όλα αυτά τα αστικά κόμματα που τελικα δημιουργήθηκαν όχι για να πολεμήσουν το βρώμικο παγκόσμιο σύστημα που κυβερνά τους λαούς αλλά για να το στηρίζουν!!

marianaonice είπε...

Διάβασα την επιστολή προς τον κ. ΓΑΠ του κ. Παπαβέση. Απομόνωσα τα εξής:
"Υπάρχουν ακόμα Έλληνες πατριώτες που είναι διατεθειμένοι να εργαστούν σκληρά και να φάνε πέτρες αρκεί να μείνουν Έλληνες.
Δεν μπορούμε ως πολίτες και πατριώτες να αποδεχτούμε οποιαδήποτε συμφωνία εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία ιδιαίτερα εφόσον δεν έχομε ερωτηθεί ούτε έχει συζητηθεί κατι τέτοιο προεκλογικά. Θα θεωρήσομε οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη ως ξένη κατοχή και τους λειτουργούς της ως συνεργάτες και θα πράξομε ότι μας υποχρεώνει η Ιστορία μας."
Και συμπληρώνω, όχι μονο δεν είχε συζητηθεί κάτι τέτοιο προεκλογικά, αντίθετα μάλιστα μας διαβεβαίωναν ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε με το ΔΝΤ γιατι αυτό θα σημάνει την απώλεια της χώρας μας!!

BUTTERFLY είπε...

Μια διευκρινιση μονο. Το ΠΑΜΕΤ δεν ειναι κομμα ειναι κινημα και μαλιστα ιδιαιτερως ενεργο! Μπραβο του και παλι μπραβο του! Κι αν θελουμε να δουμε καποιο ισως αποτελεσμα θα πρεπει τα παπουτσια να γινουν δεκαδες, εκατονταδες...

παπα-Ηλίας είπε...

Προβοκάτορες είναι αυτοί, που μας έφεραν εδώ, που μας έφεραν (πολιτικοί,ΜΜΕ, κλπ...

Ή μήπως με προβοκάτσιες δεν οδήγησαν τη χώρα στην υπερχρέωση και την υποδούλωσή της στο ΔΝΤ;

Ή μήπως η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στον ορισμό, που έδωσε η Μαριάνα; Δηλαδή:

"Προβοκάτσια είναι η παραπλάνηση του κόσμου και η δημιουργία ψεύτικων συνθηκών που θα δώσουν την ευκαιρία σε κάποιους να εκμεταλλευτούν μια κατάσταση σε βάρος αυτών που θα πέσουν στην παγίδα της προβοκάτσιας".

marianaonice είπε...

@πεταλουδίτσα μου
Ακριβώς αυτό λέω ότι ο γιατρός είναι μέλος ενός κινήματος που ίσως λέω πατρονάρεται από συγκεκριμένο κόμμα... Δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό βάζω το ίσως, επειδή ακούγονται διάφορα και θέλω να κρατώ τις επιφυλάξεις μου. Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή το ΠΑΜΕΤ για μένα λέει σωστά πράγματα και κάνει αληθινή αντίσταση με πράξεις ενεργές και με ενεργά μέλη!
Και μπράβο τους!!
Μακάρι μέχρι τέλους να μη καπελωθεί από τα βρωμερά κόμματα!

Unknown είπε...

Παιδιά εγώ τον άκουσα το πρωί να μιλά στην τηλεόραση και είπε κάτι για πολιτικός κρατούμενος.Συγχωρέστε με αλλά κάτι δεν μου πάει καλά με αυτόν .Δεν είναι δυνατόν να αποκαλείται πολιτικός κρατούμενος .Κίνηση εντυπωσιαασμού για τον ίδιο ήταν άσε που μου φαίνεται και λίγο τρελός .Προσωπική μου άποψη. Hayate από Ramnousia

Aνεμος είπε...

Ramnousia
Δεν τον είπαμε ηρωα
Αλλά η συμβολική του πράξη απο το να ρίχνεται λάσπη απέχει πολύ
Δεν τον ξέρω καν
Με την ίδια λογική θα μας πουν προβοκάτορες αν στραφούμε αύριο στο bbc για την φίμωση μας,επειδή όλα τα εγχώρια μέσα είναι πουλημένα

παπα-Ηλίας είπε...

Όταν, είπε ο Κολοκοτρώνης, ξεκινήσαμε την επανάσταση μας έλεγαν τρελούς.

Αν κάποιοι απ' αυτούς τους "τρελούς", που λευτέρωσαν την Ελλάδα, έβλεπε το χάλι στο οποίο την οδήγησαν οι σημερινοί φρόνιμοι "σωτήρες" της, μάλλον, για να θυμηθούμε και τον Καρυωτάκη, θα πέθαιναν από ντροπή και αηδία....