2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

yannidakis live – ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

GoPetition yannidakis live – ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Καληνωρίσματα. Στο περασμένο “Ερώτημα της Εβδομάδας” ασχοληθήκαμε με την αποπομπή της Α. Γκερέκου από το κυβερνητικό σχήμα εξαιτίας του χρέους του άντρα της. Ουσιαστικά σε ένα καθαρά πολιτικό ζήτημα οι αναγνώστες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο αν θα πρέπει να λάβει ξανά υπουργικό αξίωμα ή αν το γεγονός θα πρέπει να σημάνει και το τέλος της πολιτικής της καριέρας.


Εκ των απαντήσεων από τους αναγνώστες που έδωσαν σαφείς απαντήσεις αυτήν την εβδομάδα θα διακρίνουμε την διχογνωμία. Νικήτρια απάντηση αναδεικνύεται το ‘ναι’ στην δεύτερη ευκαιρία στην Άντζελα Γκερέκου (Α) και ως εκ τούτου αναμένουμε τις πολιτικές εξελίξεις.
Επόμενο και τελευταίο “Ερώτημα της Εβδομάδας” την ερχόμενη Δευτέρα και τελευταία του μήνα, 31 Μαΐου στο yannidakis live των 13:00 :[

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτό τα λαμόγια ζουν και βασιλεύουν γιατί αντί η κ Γκερέκου να πάει στα τάρταρα ο λαουτζίκος της δίνει δεύτερη ευκαιρία. Δεν υπάρχει ελπίδα, δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Aναγγέλθηκε ξανά η επερχόμενη ΕΚΡΗΞΗ του ηφαιστείου Κάτλα, ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ από του Εγιαφιαλαγιόκουλ, άρα ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!
ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ-ΚΑΛΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ σταύλοι ΤΩΡΑ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1_7trGmVzYU