2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Δεν αγοράζουμε τεχνολογία που βάφτηκε με αίμα! Αυτοκτονούν στο εργοστάσιο όπου κατασκευάζονται ipod και ipad. Μποϋκοτάζ στη Foxconn ΤΩΡΑ!

Δουλεύουν 12 ώρες, έξι συνεχόμενες ημέρες σαν πολύ καλά ρυθμισμένες μηχανές στα βάθη της Κίνας για λιγότερα από 100 δολάρια το μήνα, για να φτάσει στη Δύση η τεχνολογία...

Στο εργοστάσιο της Foxconn στη Κίνα οι υπάλληλοι αυτοκτονούν πηδώντας στο κενό! Χθες ο μόλις 19 ετών Li Hai έπεσε από τον έκτο όροφο στο κενό! Αυτή ήταν η 13η αυτοκτονία για το 2010.
Όλοι οι αυτόχειρες είναι στην πλειοψηφία τους νεαροί ηλικίας 19 έως 25 ετών. Βλέπετε αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα στη ζωή επειδή δεν είναι δυτικοί αλλά σχιστομάτηδες , και δεν αγοράζουν το ipad αλλά απλώς το συναρμολογούν...

Η Foxcon κατασκευάζει εξολοκλήρου τα ipod, ipad και iphone της Apple, και ταυτόχρονα κατασκευάζει εξαρτήματα για τις ακόλουθες εταιρείες: Apple, Dell, Hewlett Packard, Nokia, Sonny Ericsson, Microsoft (Xbox), Motorola, Nintendo, Intel, Zoostorm.

Τώρα θα μου πείτε αν σε όλα τα παραπάνω είναι χωμένη αυτή η εταιρεία, τι εναλλακτικές έχουμε; Σίγουρα έχουμε! Αλλά πρέπει να ψάξουμε αρκετά...


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ!


http://trupokarudos.blogspot.com/2010/05/ipod-ipad-foxconn.html

2 σχόλια:

Psychedelic Reflection είπε...

μα οι εναλλακτικές δεν είναι να κάνουμε μπυκοτάζ στη φοξκομ!

και πως λέμε όχι! όλες οι τεχνολογίες έχουν βαφτεί με αίμα!από που έστειλες εσύ αυτό το ποστ άραγε?

πολύ απλά δεν γίνεται να πούμε όχι στην τεχνολογία! δεν γίνεται !

κάτι άλλο πρέπει να κάνουμε !
το μπουκοτάζ δεν είναι λογική σε αυτή την περίπτωση!

τι να κάνουμε όμως ? εγώ δεν έχω ιδέα! εσύ?

IonnKorr είπε...

Επειδή όλα τα τα τεχνολογήματα έχουν εξαρτήματα που γίνονται στην Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες χρησιμοποιώντας το αίμα φτωχών εργατών προτείνω να τα πετάξουμε όλα. Ρολόγια, τηλεοράσεις κομπιούτερ, αυτοκίνητα, ιατρικά μηχανήματα, λεωφορεία, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία και ότι άλλο βρούμε μπροστά μας.

Τέλος να πάμε και να γκρεμίσουμε και την Ακρόπολη εφόσον και αυτή κτίστηκε με αίμα δούλων και νησιωτών υπηκόων.

Οπότε ας ξαπλώσουμε όλοι κάτω και να περιμένουμε να βρει ο ευφυής Τρυποκάρυδος τις νέες συσκευές που δεν θα σχετίζονται με αίμα φτωχών.