2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

“Non passeranno!” (Δεν θα περάσουν)! Οι “ρυθμίσεις” φίμωσης των blogs, της νεοφασιστικής κυβέρνησης Berlusconi, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! Αλληλεγγύη με τους Ιταλούς bloggers!

GoPetition

Από το sibylla-sibylla 

Οι “ρυθμίσεις” που ετοίμαζε η κυβέρνηση του Καραμανλή και προετοίμαζε το έδαφος ο ανεκδιήγητος Σανιδάς (ο “δικαστής” με το αυθαίρετο, όπως είχε καταγγείλει ο Θόδωρος Πάγκαλος), τώρα γίνονται νόμος στην Ιταλία του Berlusconi.
Αλλά, κι εδώ ορισμένοι αρχίζουν να “διαλογίζονται” για το ρόλο των blogs…
Τώρα, αν ορισμένοι δημοσιοκάφροι, έχουν blogs και ορισμένοι μεγαλο επιχειρηματίες στο χώρο των ΜΜΕ έχουν αγοράσει (ναι έτσι συμβαίνει) κάποια blogs, δεν θα είναι δικαιολογία φίμωσης των ελληνικών blogs!
Εμείς, ήδη είχαμε από καιρό (την περίοδο του καταλληλότερου) εντοπίσει το θέμα και έχουμε blog στην Κούβα!
Έτσι, έχουμε ετοιμάσει και blogs για τους ορισμένους Ιταλούς φίλους και συντρόφους μας, πέρα από το ότι θα κάνουμε αναρτήσεις για όσα δεν επιτρέπει η ακροδεξιά κυβέρνηση της Ιταλίας.
Θα δώσουμε όλοι μαζί δυναμικές απαντήσεις σ’ όσους ελπίζουν να φιμώσουν τα blogs (βέβαια, blogs που έχουν αγοράσει μεγιστάνες των ελληνικών ΜΜΕ, ή ακόμη αυτών που "ταΐζουν" με κρατική, ή μαύρη διαφήμιση και ακόμη χειρότερα με χρήμα από κομματικά ταμεία, είναι υπόθεση όλων μας να τους απομονώσουμε)!
Και… ελπίζουμε ο πρωθυπουργός να μην πέσει σε παγίδες κουφιοκεφαλάκηδων υπουργών και συμβούλων του. Να μην ακολουθήσει το δρόμο του Berlusconi…

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: