2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Στο στόχαστρο και πάλι η μπλογκόσφαιρα!

GoPetition


Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΒLΟGGΕRS, τα προϊόντα υποκλοπής ως αποδεικτικά στοιχεία και η προβολή των ποινικών δικών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τέθηκαν υπό την κρίση πανεπιστημιακών, δικαστικών λειτουργών και δικηγόρων σε ημερίδα που διοργάνωσαν από κοινού η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ο Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ημερίδας αυτής, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 17 Μαίου 2010 σε ειδική αίθουσα του εκδοτικού οίκου Νομική Βιβλιοθήκη, με θέμα: "Ζητήματα των ΜΜΕ" υπήρξε ομόφωνη καταδίκη της ανωνυμίας των bloggers, από όλους τους συμμετέχοντες ομιλητές και διοργανωτές που αξίζει να δούμε ποιοί ήταν:
Προεδρία
Ιωάννης Τέντες, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Εισηγήσεις
Γενική Εισήγηση
Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
Παρουσίαση της δίκης μέσω των Μ.Μ.Ε
Νικόλαος Κωνσταντόπουλος, Βουλευτής, Δικηγόρος
Εγκλήματα διά του Τύπου (...υποτίθεται αριστερός και δημοκράτης, τι δουλειά έχει να συμφωνεί με όλους τους άλλους, που είναι σε κάθε περίπτωση φορείς εξουσίας??).
Φώτης Μακρής, Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Παράνομη βιντεοσκόπηση ή μαγνητοφώνηση και αξιοποίηση του προϊόντος της υποκλοπής από τα Μ.Μ.Ε
Δημήτριος Ζημιανίτης, Εισαγγελέας Πρωτοδικών
Κλείσιμο της συζήτησης - Συμπεράσματα:
Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, Αντεισαγγελέας Εφετών, Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε Έθνος και ΝΕΑ

Νομίζω ότι οι καιροί που έρχονται είναι δύσκολοι! Ενοχλούμε πολλοί οι απλοί ιδιώτες μπλόγκερ, δεν μπορούν να μας ελέγξουν, δεν μπορούν να μας εξαγοράσουν ή να μας κλείσουν με οποιοδήποτε τρόπο το στόμα, και αυτό τους κάνει να αισθάνονται συνεχή την ανάγκη εξόντωσής μας!
Η ανωνυμία στη μπλογκόσφαιρα, ενός ιδιώτη, απλού ενεργού πολίτη, που θέλει να εκφραστεί ελεύθερα, είναι δικαίωμα αναφαίρετο και κατοχυρωμένο παγκοσμίως!
Τα ΜΜΕ δεν έχουν καμία σχέση με μία ιδιωτική ιστοσελίδα, χωρίς καμία επιχειρηματική οργάνωση και στελέχωση, που είναι καθαρά προσωπικό ημερολόγιο έκφρασης και γιατί όχι και κρίσης πολιτικών προσώπων και πολιτικών επιλογών!
Η νομολογία έκρινε ότι Ο νόμος περί τύπου δεν ισχύει για τα ιδιωτικά ιστολόγια!
Έχουμε δικαίωμα κύριοι να σας κρίνουμε για τις ανομίες σας!
Και φυσικά έχουμε δικαίωμα να σας κρίνουμε ανώνυμα, αφού το απόρρητο του διαδικτύου υπάγεται στο νόμο περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών. 
Και πάνω από όλα το διαδίκτυο έχει τους δικούς του κανόνες προστασίας και αποπομπής των υβριστικών και αντιδεοντολογικών blogs, που καθορίζονται από την Google.
Έξ άλλου είναι αστείο να ισχυρίζεστε ότι αν το κάνουμε επώνυμα, θα έχουμε την ευκαιρία να σας αντιμετωπίσουμε με ίσους όρους!
Είναι βέβαιο ότι θα μας τσακίσετε αφού εσείς έχετε το μαχαίρι εσείς και το πεπόνι!
Που να τρέχει ένας έρημος, επώνυμος μπλόγκερ να υπερασπιστεί τον εαυτό του στις άδικες καταμηνύσεις και αγωγές που θα του ασκήσετε με τους μεγαλοδικηγόρους σας, αν τολμήσει να σας κρίνει και να σας καταγγείλει και μάλιστα μέσα σ' αυτό το τόσο σκοτεινό και χωλό σύστημα της ελληνικής δικαιοσύνης, που σήμερα καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέει πλέον στους απλούς πολίτες??
Άδικα ονειρεύεστε να μας θέσετε εκτός μάχης!!
Η μπλογκόσφαιρα είναι εδώ, είτε ανώνυμη είτε επώνυμη, θα σας παρακολουθεί, θα σας κρίνει και θα σας καταγγέλλει!!

Αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας!!!

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

19 σχόλια:

Aνεμος είπε...

και βέβαια με την φίμωση κανένας δεν θα καταγγελει σκάνδαλα και παρανομίες απο τα ελεγχόμενα ΜΜΕ
και όλα καλά
το ίδιο νόμο πάνε να περάσουν και στην ιταλια

Ανώνυμος είπε...

Πείτε στους νομοθέτες ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να φιμώσουν τους bloggers που γνωρίζουν το είδος... Εάν δημιουργήσετε blog στην wordpress.com που εδρεύει στην Αμερική (ποτέ στην blogspot που ανήκει στην google και υπακούει στις κυβερνήσεις για να μην χάσει έσοδα...) δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, κανένας ελληνικός νόμος ή απόφαση ελληνικού δικαστηρίου δεν μπορεί να επέμβει. Εάν έχετε μπλογκ στον Pathfinder... την πατήσατε, είναι ελληνικό. Γειά και χαρά κι Αέρα στα πανιά σας. http://agrimologos.com ΥΓ: υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, που ούτε καν μπορούν να "αγγίξουν" τα μπλογκ.

παπα-Ηλίας είπε...

Μπράβο Μαριάνα για την ανάρτησή σου.
Εγώ, που είμαι αγράμματος νομκά, το μόνο, που έχω να πω είναι:

Ισχύς τους ο φασισμός! Και βέβαια: Ζητείται δικαιοσύνη...

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
Σ΄ευχαριστούμε για τη χρήσιμη ενημέρωσή σου.

@πατέρα Ηλία
Ισχύς τους ο φασισμός!
Πολύ σωστά!
Μα και εμάς ισχύς μας η ενότητα και η αλήθεια!!
Καλησπέρα και καλό Σ/Κ!

KOSTAS PAP είπε...

Η αλήθεια είναι ότι με την ελεγχόμενη πληροφόρηση μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες και εργολάβοι γίνεται προσπάθεια (θα έλεγα μάλιστα πολύ χοντροκομμένη) να παραπλανηθεί ο Ελληνικός λαός. Τα μπλογκς (και μάλιστα όχι όλα για να είμαστε ακριβείς) παρέχουν ελεύθερη πληροφόρηση σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους νέους. Είναι φανερό ότι τους έχουν καθίσει στο στομάχι και απειλούν. Πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια από όλους τους μπλόγκερς ώστε να ματαιωθούν τα αντιδημοκρατικά αυτά σχέδια. Πρέπει επίσης να πάρουν θέση και τα κόμματα της αριστεράς. Γιατί σιωπούν εφόσον κόπτονται για δημοκρατία;

marianaonice είπε...

@KOSTAS PAP
Γι' αυτό δημιουργήθηκε αυτό το ιστολόγιο πριν 10 μήνες περίπου, με σκοπό την αντίστασή μας κατά της φίμωσης που από τότε επί Σανιδά επιχειρούσαν οι γαλάζιοι να μας περάσουν!
Κι εγώ την ίδια απορία έχω!
Τα κόμματα της αριστεράς τι κάνουν?
Θα μου πεις εδώ ο πρώην ηγέτης του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος μετείχε σε νομική ημερίδα όπου ομόφωνα με εισαγγελείς και φορείς εξουσίας ψήφισε υπέρ της κατάργησης της ανωνυμίας των μπλογκ! (βλ. προηγούμενη ανάρτησή μας).
Πλήρης φασισμός και χούντα θα είναι αυτό και μάλιστε επί "σοσιαλιστικής" κυβέρνησης για να λέμε και κάτι να ...γελάμε@!
:))

i am love είπε...

Έτσι μπράβο, πες τα!
Το δικαίωμα της έκφρασης του λόγου είναι αναφέρετο!
Καποιοι θέλουν όμως να μας έχουν υπο πλήρη έλεγχο, να μας κλείσουν τα στόματα και να μας στερήσουν την ελεύθερη βούληση, την πιο ιερή μας ιδιότητα.

Γι αυτό που έχουμε να "πολεμήσουμε" αυτή τη φορά, είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε τις θεϊκές ιδιότητες που έχουμε ως άνθρωποι.
Την θέληση, την έκφραση, τον λόγο, την αγάπη, την ελευθερία στο πνεύμα και στην ύλη ;)!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Όσο η Κυβέρνηση στριμώχνεται στη γωνία με τα εγκληματικά μέτρα που παίρνει συνεχώς εις βάρος του μη προνομιούχου μεροκαματιάρη και μικροσυνταξιούχου,και όσο η προπαγάνδα της τρομοκρατικής παραπληροφόρησης ΔΕΝ φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα γι αυτήν... Τόσο θα περισφίγγει έως "Θανάτου" τα Υγειοί μπλόγκς,επειδή ΟΛΑ σχεδόν τα υπόλοιπα ΜΜΕ είναι "παπαγαλάκια" της,και χορεύουν στους δικούς της ρυθμούς! Εγώ έτσι νομίζω,γιατί έτσι τα βλέπω και ζω τα "σοσιαλιστικά" κατορθώματα της "Λέσχης των Πλουσίων" της Γης...Γιαυτό κρατάτε γερά τουλάχιστον οι μπροστάρηδες του αγώνα της αντίστασης!!!...Με τις Ευχές μου απ το κρεββάτι του πόνου,όπου μέρες τώρα αναρρώνω από πολλαπλά,επώδυνα χειρουργεία.

dinos είπε...

ωραια εχω προταση οποιος μενει εκτος εργασιας ,stage,απολυομενος λογω ηλικιας,λογω του οτι δεν εκατσε του αφεντικου,λογω οτι δεν ειχε μεσο,βαλτε τελος παντων οτι νομιζεται
θα κανει δικο του ιστολογιο και θα αρχιζει να φωναζει 3 φορες την ημερα
να δουμε θα μπορουν να πληρωσουν τοσα στοματα? οταν σε λιγο θα ειναι σχεδον τα 3/4 του λαου?δεν μας αφηνουν ησυχους τελος παντων,δουλεια δεν ειχε ο δ....ος και γ....σε τα παιδια του, φτανει ας σοβαρευτει κανεις μπας και επανελθει το χαμογελο ,μια ζωη λιτοτητα,καμμενη γη,τουνελ,επανιδρυση,προ ΔΝΤ εποχη μετα ΔΝΤ εποχη . ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ

marianaonice είπε...

@i am love
Θα καταφέρουμε σίγουρα να παραμείνουμε άνθρωποι με όλες τις "θεϊκές" μας ιδιότητες και κυρίως τη δύναμη για πάλη να κρατήσουμε τα κεκτημένα δικαιώματα του ανθρώπου!

@Γραφεας Πεζικου
Η χαρά μας απερίγραπτη που σας @βλέπουμε παρόντα στις επάλξεις παρά την ταλαιπωρία σας και τα προβλήματα υγείας!
Ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και πάντα σιδερένιος!
:))

marianaonice είπε...

@THE LONELY SKIPPER
Θέλουν και ονειροπολούν να μας καταργήσουν το τελευταίο που μας έμεινε!
Να τους κράζουμε με όλη μας τη δύναμη!!
Εεε αυτό δεν θα τους περάσει!!
Εδώ θα είμαστε και ας μη τα κάνουν για να μη τ' ακούν!!!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Με συγκινήσατε υπέρ το δέον.....με βουρκώσατε!!!Τις ευχές μου για επιτυχίες και ενωτικά δυνατά με εγρήγορση...Οι μέρες είναι πονηρές!!!

marianaonice είπε...

@Γραφεας Πεζικου
Οι μέρες είναι πονηρές μα εμείς δυνατοί και ...έξυπνοι!!!
;)))

Ανώνυμος είπε...

Σχετικό με το θέμα:
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/05/blogs_22.html

Γραφεας Πεζικου είπε...

marianaonice:ΜΠΡΑΒΟΟΟ"ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΙ ΕΞΥΠΝΟΙ"!!! ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ...ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!!!

aldebaran είπε...

Καλή ανάρρωση στον Γραφέα Πεζικού .Σιδερένιος γρήγορα.

Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης συνεχίζεται .Έχουν επιστρατευθεί οι πάντες .Προσπαθούν όλοι να μας πείσουν ότι ο ήλιος .....ανατέλλει από την δύση.
Έχουν πάρει σειρά , διανοούμενοι του κώλου, παπαγαλάκια των ΜΜΕ , αποτυχημένοι πανεπιστημιακοί ,οικονομολόγοι που δεν μπορούν ούτε ένα νοικοκυριό να διαχειριστούν ,think tank κενού περιεχομένου και όλο το σκυλολόι.
Δέστε μια ανάρτησή μου http://michgar.blogspot.com/2010/05/blog-post_22.html
(θα την ανεβάσω μόλις δω κενό)
Μέσα σε όλα αυτά τους φταίει η ανωνυμία μας , γιατί έχουν και αλλεργία στο κράξιμο.
Πρέπει να μας περνάνε για πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ...

marianaonice είπε...

@Γραφεας Πεζικου
Tώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει όλοι να είμαστε για τον ένα και ο ένας για όλους!!
Η ενότητα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων όσων ακόμη θέλουν να σκέφτονται.. παρά την πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να κάνουν τα παπαγαλάκια τους...

@aldebaran
Αυτό τους έφταιξε!
Η ανωνυμία μας!!
Κι όχι γιατί έχουν αλλεργία στο κράξιμο αλλά γιατί φοβούνται αυτά που μπορεί να έρθουν...
Κάποια στιγμή όσα εμείς φωνάζουμε, δεν μπορεί, θα τ' ακούσουν και οι πολλοί, ο κόσμος εξελίσσεται, το ιντερνετ μπαίνει πια σε όλα τα σπίτια, πώς θα μπορούσαν αλλιώς να μας ελέγξουν??
Θα προσπαθήσουν να μας κλείσουν το στόμα για να κραυγάζουν μόνο τα παπαγαλάκια τους και να τους ζητωκραυγάζουν!

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε 10.47 μ.μ.
Είδα το λινκ που μας παραπέμπεις!
Πολύ σπουδαία ενημέρωση και χαιρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που βλέπουν αυτά που κι εμείς βλέπουμε...
Ειδικά για το ρόλο κάποιων δήθεν αριστερών...

Γραφεας Πεζικου είπε...

aldebaran:Ευχαριστώ για τα"γρήγορα περαστικά" και τις ευχές Σου.
Προσθέτω ότι ο αποπροσανατολισμός χτυπάει κόκκινο σήμερα..με "μαστίγιο"=(τρομοκρατική παραπληροφόρηση)και με "καρότο"= βαφτίζοντας αρμοδίως τα ελεεινά και απαράδεκτα ροζ dvd ως επιμορφωτικά περιοδικά & βιβλία...επίσης και κάθε "προοδευτικό"δυστυχώς μπλογκ,έχει και ατόφια τα πρόσφατα dvd των ερίτιμων κυριών,παρακαλώντας σε να τα κατεβάσεις..αν είναι ποτέ δυνατόν για τέτοιου είδους ξεφτίλα και κατάντια!Αλλά βλέπεις ο σκοπός συνήθως αγιάζει τα μέσα...Πολλά Φιλιά